Şimdi Ara

www.L2Tr-Mania.com 1000x Epilogue pvp server.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • www.L2Tr-Mania.com 1000x Epilogue pvp server.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beoks -- 13 Eylül 2010; 0:23:56 >



  • sitenin arkaplan resmi lineageII değil
  • sitenin başında ki ''merhaba ve hoşgeldiniz.'' diye başlayan tanıtım bölümünü sanırım yabancı bir siteden alıp google translatiordan çevirdiniz, ki öyle değilse o ne biçim bir bölüm allah aşkına kim yazdıysa bi daha okusun...
  • Gm o serwerda belli playerlere item verdiği icin biraktim
  • herkes kendi serverinin forum larında yorum yapsın ben herangi bir serverin forumunda yazımı gördünüzmü ?
    utanmadan bide Fake konuşmalar yapıyorsunuz .
  • Beyler server süper ya sehre kadar lag yok ayrıca çok hızlı kasılıyo www.L2Tr-Mania.com da
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xBraveHeartx

    Gm o serwerda belli playerlere item verdiği icin biraktim



    ben servere yeni başladım server gayet güzel ve lag yok biraz daha deneyip arkadaşlarımı da çagırmayı düşünüyorum bakalım süana kadar iyi gibi server

    tabi şu anda deneme yapıyorum
  • Güzel Server Wipe Atarsınız Heralde Buna (: Her Girene +16 silah 2 tane bide setlere full +8 boss yuzuk seti +8 vs vs verirseniz yürümez bu sw (: ya hepsini bedava yapın enchant rateyi +16 max %100 yapın en azından serverda herkez eşit olur :) pvpler guzel olur (:
  • ivanov12 servere vipe attıldı zaten oyunda gordüğün arkadaşların kendi emelkeri yaptıkları. 16 yapmak kolay zaten serverde armor jevel kolay . adı ustunde pvp serverin de zorluk olmaz . server 1 aydır faliyette eski değil
    şu an başlayan 1 hafta içinde herkesle eşitlenir.serverimizin bi güzeliği güvenlikli ve bug yok herşey çalışıyor.tvt eventinden tut heroluğa kadar clan lvl skilerinden calahn hal terotorywar siegelerinden questlere atributionlar life stonelerine kadar herşey şalışıyor düpe yapma olanağı yok 27 bin acount görmüş bi server bu üstü körü değilde biraz zaman arcasanız serveri ozaman daha da seveceksiniz yinede tşk ler .
  • Tamamda arkadaşım senin millete item dağıtman yanlış.Oyuna ilk giren adama yenimisin diyip yeniyse +16 silah +8 full set 20kkk para vs vs vermen gerekmiyo ;) madem böyle yapıcaksın %100 yap basma oranlarını malum pvp serverda zorluk olmaz (: l2 gang'a bak 2000x pvp server'i %33 enchant rate var kolay dimi (: neyse kolay gelsin ne diyim...
  • http://www.l2toxic.com/ bu sitenin arkaplan vs kısımlarını calmasanız daha güzel olurdu.. ispatlanması gerekiosa caldiginizi yapım "Copyright © 2009 Created by TIMzs" yazısını silmisiniz bide..

    Lütfen Emege saygı gösterin..

    Fun serverlarda hersey kolay basilir diyede bir mantik yoktur arkadasim fun serverda exp rateler rahatlatır item yapmak gene adam gibi kasan için 2-3 günü bulur..Tüm bu güne kadar gelmis fun serverlarda sistem böle ivanov12 kardesime katılıyorum...27bin üyenizin olması kaliteyi göstermez arkadasım bide..
  • Bide Vipe Atıldı Demiyomu :S Vipe Atıyosunda Eski Oyunculara Niye İtemleri Geri Veriyosun (: Vipe Niye Atılır Arkadaş... Bide Karşılama Odası Hazırlmışlar İtem Vericeği Adamı Oraya Çekiyo Koptum Ya xD
  • anlatamadım sana galiba biz serverde item yardımı yapıyoruz maksat direk pvp sarmıyorsa seni oynama başka serverde oyna . Tekrardan sölüyorum itemler serverden oynmaak sizden .

    ADEN SİEGESİNİ KAZANANA 200 DOLAR ÖDÜL KOYULMUŞTUR BİLGİNİZE !!!!
  • anlatamadın çünkü anlattığın şey saçma...

    öle diyorsan kardeş yap bütün itemleri beleş safe max 25 olsun
    bu kadar milleti yanına çekip ne yaptığını nerden bilicem ben :S

    belki başka klasların defans artıran vb passive skillerini ekliyosun adama ?
    belki süper haste 1 veriyosun
    belki 25 deilde 30 veriyosun
    belki clan skillerinin hepsini açıyosun

    bunları düşünerek server açmadığın için anlattığın hiçbirşeyi anlamak zorunda değilim

    he ben o serverda oynarmıyım oynamam
    beni sarmıyo olması burda yorum yapmamı engelliyo anlamınada gelmez ;)

    İyi Forumlar.
  • bir serveri çekememek kıskanmak bu olsa gerek kafana göre yaz ve kötüle .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beoks

    anlatamadım sana galiba biz serverde item yardımı yapıyoruz maksat direk pvp sarmıyorsa seni oynama başka serverde oyna . Tekrardan sölüyorum itemler serverden oynmaak sizden .

    ADEN SİEGESİNİ KAZANANA 200 DOLAR ÖDÜL KOYULMUŞTUR BİLGİNİZE !!!!



    Bu ödül olayını ayrı bi konu içinde tartismaya ac :D İnsanlar bak nasil kosa kosa gelio sana...

    Ben l2yi basindan beri oynuyorum officaldada oynadım officala cok yakın olan bircok serverdada..pvp serverlarada girdim baktım gördüm..Adena siege için 200dolar vermeler hiç görmedim ilginçtirki aden siege i senmi savuncanda pesine ödül takıosun ..yani aden siege i bu kadar alınamaz veya degerli kılan ne cok sacma su anki taslak haliyle..Detaylarını merak ediyorum konu altında :)




  • siege start verildinde clae clien olacak sahipsiz hangi clan alırsa ödülüde alacak.
  • Rüştü abi forumlarda kendni yorma seni bilen biliyor 9 yıldır oynuyorum referans sağlam tartışılmaz tr nin en iyi server'i neden mi? herkes eşit haklara sahip şike yok ve en önemlisi elit olması bu oyunu çekici kılan sebeplerden biri ..sanırım daha fazla detaya girmeme gerek yok mesajın alındığını düşünüyorum..SON OLARAK : Adenimi istiyorsunuz hay hay Hodrimeydan ;) gelin alın ..!
  • Arkadaşlar gayet kaliteli ,lagsız,dosthane ortamlı bir server.Herkeze gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Gelen arkadaşlarada yardımımızı esirgemeyiz.
    Başka serverın yalakalarından gelen laflara kesinlikle kanmayınız gelip kendi gözünüzle görünüz.




  • 6 yıldır aynı serverda oynuyorum ..yalakalık dedigin senin yaptıgın gibi oluyo iste 2 gün önce acilan serverı reklam yapma cabalari filan..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.