Şimdi Ara

www.L2ghost.com Kamel Server Özellikleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
5.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • servere giremiyorum sebebi anlamadim pacth ise yaramiyo gibi bi tusa bas diyo basiyom olmuyo :( neden anlamadim :(

Orjinalden alıntı: tyl3r

walla ben 5 sendir oyunun icindeyim c3 den beri oynuyom gelip emek vermek isterim oynadigim server 2 xdi sirf c4 diye biraktim bide yunan kesmekten sıkıldım neyse serveriniz en yakin sürede ismim tyl3r ne diyelim iyi olan kazansin :P:P:P

Kismet , elimizden geldigince yeni gelen arkadaslari aramiza alip her gece ekshin yapiyoruz , haci nin masalllhi var son bastigim elysan cratta patladi , aramiza yeni katilan bi abimize som denedik cort yine olmadi bu gece , nolcek bilmem halimiz :) fakirlestik habire spoil mi yapalim , s quest mi boss drop mu , Valla tum gun oynasam illa yapacak biseyhler cikioo yani ben sahsen server imizdan az kiside olsak herseyden tat aliyorum ki zamanla geliseceginden cok eminim :)) , yunan server i thegame.gr x2 rpg server i miydi , bende bi zamanlar oradaydim ?
  • ya hep rest mi war acep ? ben 5 dk zor girdim :D currenty in loggened try momenty plz diyo kafayi yicem :D :D ben bu arada noobwars.gr deydim saglam server lag yok 5 senedir ffull acik ama sıktı hala c4 ben artik ayni adamlarla oynamaktan ingizce konusmaktan sıkıldım isin garibi onlarin tam ne dedigini anlamiyom aralarinda greece ce konusuyolar benle ingiliz ce :D:D:D oyuna girdim 10 lvl oldum bakalim ben oyuna girince 8-10 player getirim yanimda takim hazir :D
  • :) , ciddi soyluyorum 4-5 gunde bi restart olur ve suana denk geldi , bende girmeyi bekliyorum , onemli olan zevk almak , takimcada olursa elbette super oluyo , bekleriz tabi , gel-gor-oyna yada oynama , ama dedigimiz gibi server yeni kuruldu ve az-oz oyunculara sahip , gungectikce oyuncu kazaniyoruz , bundan kimsenin suphesi olmasin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacknavy -- 26 Mayıs 2008; 1:37:48 >
  • bu arada server java sanirim ?neyse insjavaysa normal servere gecersiniz bu arada siz birakmak istemesseniz zuzn sürede güzel olcagina eminim destek veririm playerlere yardimdan tutta servere ne gerekiyosa yaparim önemli olan uzun süreli olmasisanirim serverdeki tek eksik b gradeye kadar shop ta satilmamasi bence c6 30 x bi serverde b grade icin cok ugrasmamak gerekiyo ma s grade a grade icin tabiki itemleri dwarfla yapmak ekzotik mantikli ve gercekci neyse bakalim bekliyom biraz oynamak icin ins acilir :D
  • Suan da orjinal server lar disinda hellbound offial kullanan private server yok , elbette en buyuk arzu oyuncularimiza kaliteyi sunmaktan yanayiz , ama daha kamael in bircok versiyonu cikacak , CT2 den bahsediolar simdiden , bizde surekli guncel olarak gelistir gelistir ve official e gecicez insallah , top c silah ve armor lar doyurucu ozellige sahip , eehh birazda craft edelim % 100 luk recipeler mevcut sonucta :) ...
  • Server upp ... Max enchantin 24 civarlarinda oldugunu biliyorum , rate % 66 , parlayan adamlar varsada onlarda high-top lvl stonelerden dolayi parlar , suana kadr arkadasin elinde +5 a grade vardi ki 2 aydir oynadik bende daha +3 :) buff oldugu surece artiya bakmiooo hicbisey , safe enchant bildigimiz +3 , buff lar oncelikli , o nedenle buff lari 30 dak ve dance song cov pow gibi bufflarda 15 daktir , max 21 adet ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacknavy -- 25 Mayıs 2008; 23:51:25 >
  • Yoo , gece en son yazmdan beri acik ... Sizde sorun olabilir , clentinizi full update edin ardindan patch (www.l2ghost.com daki patch) , bu kadar arkadasim , su an oyunda oynayanlar mevcut ....
  • Su 1-2 gun icerisinde neredeyse 10-15 e yakin kisi server imiza katildi yerli-yabanci , gusel bi grafik yakaladik , surdurmeye devam edicez Insallah , l2 yi bilen bilmeyen bircok kisiye arkadaslarimizin ozel gayretleryle aramiza l2ghost ailesine kazandirdik , burdan tum 3Kings Klanina tesekkurler , bugunde klan lvl 5 gorevlerini tamamladilar , tekrar tebrik ederim , l2ghost hellbound server imiz yeni aile fertlerini ariyor , yeni klanlar yeni oyuncular , yeni heyecenlar , surekli parti parti ve ekshin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacknavy -- 27 Mayıs 2008; 0:42:07 >
  • clanimiz 5 lvl ulasti harbi emegim gecmedi pek ama emegi gecelere tesekürler :D walla simdilik süper gidiyo ya bu arada bi eksik war kamaelle wolf questi yaparken crismon kes diyo kesince item vermiyo ayni questi elf le yapinca oluyo :D acep neden neyse elf le yaptim ins üstüne bince bigün neyse herkezi servere bekleriz...

clanimiz 5 lvl ulasti harbi emegim gecmedi pek ama emegi gecelere tesekürler :D walla simdilik süper gidiyo ya bu arada bi eksik war kamaelle wolf questi yaparken crismon kes diyo kesince item vermiyo ayni questi elf le yapinca oluyo :D acep neden neyse elf le yaptim ins üstüne bince bigün neyse herkezi servere bekleriz...

Kamael village daki mimir kanyon mu neydi işte tam hatirlamadim... ordaki crimson lari kesecek sin

Ben hergun oyundayim nick in buysa rastlamadim ama benim Nick Nakurul pm atarsın yalnız iş dolayısı ile akşam 20:00 dan sonra oyuna vakıf olabiliyorum

• Bugun denedim s3d4 un klasindaki karakterle gayet gusel bi sekilde quest oluyo , off bugun cok yogundu anca simdi biraktik :)) , bi boss partisi yaptik dillere destan (65 lvl bossa 40-70 arasi), hayatimda gordugum yok bole parti (komedi-heyecen-adrenalin),1bucuk saat surdu 1 rb , hele boss un hp si azalinca surekli tum partiye 20 sn de bir cancel cancel atmaya baslayinca , DVC yede ugramistik oncesinden bi partide orda yaptik recipe avi ama kismet olmadi yine dc lightlari craft edemedik , pilim bitti stop ...

Su boss kirmak icin ya mage partileri yada destro partileri kurmak lasim Erkan in bizi goturdugu boss lara ...

Gecen DVC de drop olarak elde ettigim light armor un ustune bugece eklemeler yaptik Ahmet abi , paket halinde Erkan da , Dc lightlari yapana kadar idare etmeye yeter ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacknavy -- 28 Mayıs 2008; 2:22:55 >

• Boss için tek çıkar yol Mage party 9 kişinin 1 tank (Paladin) 1 bd 1 sws 1 bishop ve 1 warcryer geriye 4 Spellhowler olsun yeter...Curse Death Link ile çatır çatır yenir RB.Hatta SH yi 3'e düşürelim araya 1 tane Kamael ekleyelim...Death Mark atması çok faydalı geçen ki boss da SH Curse Death Link ile 760 vururken Death Mark yediği zaman RB 1100 küsür dmg a çıkıyordu.

Sadece fighter party olsa heal derdi çok olur (bana göre tabi) ama denemekten zarar gelmez bi akşam deneyelim bakalım hangisi daha avantajlı.

Leather Armor Of Doom çok yakıştı Dc Armor craft edene kadar artık bunla idare edicez şans yokki Light Armor en zor olanı Robe yada Heavy desen 3-4 tane yaparız.Bu arada silahı da SA ladık güzel oldu ve elimde tek olan Life-stone 70(lvl) lik taşıda bastım...2xP.Def.-M.Def.-P.Atck. fena sayilmaz artik bir sonraki taş ne zaman çıkar allah kerim.

Wolf 55 lvl oldu Greater Wolf a çevirdim kaldı Fenrir'a çevirmek...Her girdiğimde birde Beast Farm'dan bir kaplan alıyorum çift summon ile dalıyorum gayet güzel oldu.Biri Atack çıkartırken diğeri Heal basıyor.

Yabancılarda girmeye başladı server'a clan'da 3 yabancı var craft işi zorlayacak bizi ama sonumuz hayrola

• walla 66 oldum hala c grade ile kasiyom o deyil dmglar o kadar kötü ki tek basina kasmak olay buf zati yok ama idare eder genede bu arada bende wolf great wolf yaptim fenrir olcak yakinda insallah :D walla ben hep online yim ama pek raid partysi dek gelmiyo gerci ben giranda pek takilmiyom kasilcak yerlere gidiyom
    neyse walla player lazim WTB PLAYER EACH 10 000 ADENA :D:D:D:D

walla 66 oldum hala c grade ile kasiyom o deyil dmglar o kadar kötü ki tek basina kasmak olay buf zati yok ama idare eder genede bu arada bende wolf great wolf yaptim fenrir olcak yakinda insallah :D walla ben hep online yim ama pek raid partysi dek gelmiyo gerci ben giranda pek takilmiyom kasilcak yerlere gidiyom
    neyse walla player lazim WTB PLAYER EACH 10 000 ADENA :D:D:D:D

Dua ette benim gibi 77 lvl de B-Grade giyme ....Clan Hall dan buff alabilirsin ve Witch (PP) genelde online onadan da isteyebilirsin...Wolf u çevirmişsin hadi iyisin ama asıl zorlayan kısım şimdi başladı. Raid party si için hazırlıklar sürüyor sen merak etme geçen gece kestik bitane imanımız gevredi şimdi taktik geliştirip daha az zamanda kesme yollarını geliştiriyoruz (İmkanlar dahilinde/Player yani).Gerçi hoş 4 kişi ile de kesiyoruzda neden daha hızlı olmasın???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakurul -- 31 Mayıs 2008; 13:50:20 >

• Evet , Rune Kalesinin gelecekteki sahipleri , siege nasi gecti yorumlarinizi alayim ...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.