Şimdi Ara

www.klansavaslari.net_ceza alan oyuncular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    klansavaslari.net sitesinden online oyun oynuyordum yaklaşık 1 aydır. okulun bilgisayar sınıfından arkadaşlarla oynadığımız için multihesap gerekçesiyle bugün ban yediğimizi öğrendik. Savunma olarak yetkililere durumu açıkladığımda şu cevabı aldım:

KONU SONUÇLANMIŞTIR. CEZANIZ KESİNLEŞTİ. BUNDAN SONRAKİ MEASJLARINIZ YANITLANMAYACAKTIR.

böyle bir saçmalık olabilir mi. ben 1 aydın günde neredeyse 16 saat onlineydim. w17 de 18.sıraya yükseldim. o dünyada oynayanlar kontrol edebilirler kullanıcı adım teknolojik.org . adamlar tuttular ve tamamen keyfiyetle beni banladılar. w17 açılalı bu oyunu aynı şekilde bilgisayar labaratuarında ve evde oynuyoruz. madem bu şekilde oynamak multi hesaptı neden başta ban vermediler, ayrıca adamlara bunu her şekilde ispat etmeye hazırım diyorum, mesajınız cevaplanmayacak diyorlar.

İnsanlara bu kadar saygısız site görmedim.

• ama bu kabul edilirse multi yapanlar da aynı şeyi söyler ve cezası kalkar ama dediğin doğru ip adreslerinden yer tespit edilerek okul vs olduğu anlaşılabilr ama o onların işgüzarlığı sen kafanı yorma boşver soğumuşundur bundan başka oyun oyna popmundo,dota tavsiye ederim
  • haklısınız belki, oyundan soğudum.
    amacım konuyu buraya taşımak. 1 aydır pc başından hiç kalkmadım neredeyse. adamlar sanki patron ve kendilerini dünyaların kralı zannediyorlar. insana saygı denen birşey kalmamış. ne uyarı var, ne ikaz var. okuldan giriyoruz dediğimiz halde adam KONU KAPANMIŞTIR diyor.

bundan sonra bu oyunu oynayacak olanlara tavsiyem oyuna başlamadan önce iyice düşünsünler. ceza alabilmeyi göze alsınlar, yada paşa paşa gidip premium alsınlar. yoksa bi premiumlunun köyüne asker yollarsınız, sizin de başınıza böyle şeyler gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.