Şimdi Ara

WWW.HOSTING.COM.TR NASIL DOMAIN+HOSTING ALINCAK KONYA CIVARINDA PHP VEYA HTML TABANLI WEB TASARIMCISI ARANIYOR OZGUN TASARIMLAR YAPABILECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben site isine girmeye karar verdim.Hosting firmalarini internetten arastirmaya koyuldum arastirirken google da on siralarda hosting.com.tr alan adi olan bir hosting firmasina tikladimve baktim diger firmalardan farkli olarak cogu seyi sinirsiz yapiyorlar bilmiyorum makineleri eskimi yoksa bataktalarda ondanmi boyle yapiyorlar kampanya olayindalar heralde buradan hosting paketi satin alan varsa lutfen yorum atiniz.

OZGUN TASARIMLAR YAPABILECEK PHP VEYA HTML BAZINDA VE KONYA CIVARINDA WEB TASARIMCISI ARANIYOR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

Merhabalar ben site isine girmeye karar verdim.Hosting firmalarini internetten arastirmaya koyuldum arastirirken google da on siralarda hosting.com.tr alan adi olan bir hosting firmasina tikladimve baktim diger firmalardan farkli olarak cogu seyi sinirsiz yapiyorlar bilmiyorum makineleri eskimi yoksa bataktalarda ondanmi boyle yapiyorlar kampanya olayindalar heralde buradan hosting paketi satin alan varsa lutfen yorum atiniz.

OZGUN TASARIMLAR YAPABILECEK PHP VEYA HTML BAZINDA VE KONYA CIVARINDA WEB TASARIMCISI ARANIYOR.

Merhaba;

İnternette araştırma yapmış olsam da herhangi bir olumlu veya olumsuz kendileri hakkında yorumda bulunan birisine rastlamadım maalesef,

Birkaç gün önce birbaşkası daha benzer başlıkla konu açmıştı, satın aldı mı almadımı bilmiyorum, geriye dönük bakarak kendisine sorabilirsiniz,

İsterseniz bir de bizim paketlerimize gözatınız,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.