Şimdi Ara

www.hirsizpc.com açıldı!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karsınızda yepyeni bir site bakalım begenecekmisiniz? lütfen görüşlerinizi bildirin sitemiz sizin görüşleriniz le dahada güzelleşecek

• pc çalmayımı öğretiyo
  • ewet:D
  • Ortadaki tablolar tasarımı bozuyo onlarada guzel bir style yapın.Birde alta phpnukenin neden copyright'ını kaldırdınızda kendinizinkini koydunuz.
  • beğenemedik. sitede hangi bağlantıya tıklasam kayıt istiyor. eğer amacınız gerçekten sadece yorum almaksa erişimi genişletmelisiniz. amacınız yorum almak değil de üye toplamaksa inan ki bundan daha iyi siteler var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paxil

beğenemedik. sitede hangi bağlantıya tıklasam kayıt istiyor. eğer amacınız gerçekten sadece yorum almaksa erişimi genişletmelisiniz. amacınız yorum almak değil de üye toplamaksa inan ki bundan daha iyi siteler var.

+1

Site çok yavaş çalışıyor...
  • flash menu güzel ama menuyu kodlayan kişilerin sitesinin linki var. Ne kadar iyi olursa olsun bu link varken kullanmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    http://www.kadikoyiphone.com/
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam istersen birde kendi tasarımımıza bak. bak bakalım menü nasıl olmuş hangisi daha iyi

hirsizpc menü
  • hala bakmadnız galiba menü nasıl olmuş lütfen görüşlerinizi yazın
  • arkadaşlar sitedeki menüyü begen mediniz bizde yeni tamamen kendimize ait menü yaptık kimse yorum yapmıyo
  • neden copyright a taklıldınız anlamadım
    su an bi cok sitede copyright silinmşi waziyette

we eger bakarsanız siteye ada akıllı içindeki kodlardan hiç biş şekilde oynama yapılmamıs oldugnu gorursunuz

tabi bakarsanız

uehue siz daha yorum nerden yapılıronu bilmiosnz ki

yorum derken tasarım we içerik e bakılır
    içerikde de zati kac dosya olugu en son eklenen ler fln wardır

bence biraz daha olumlu yaklasın
    su an 300 den fazla mp3 u olup da kendi server ından yayınlayan kac site war ???*

menuı demişsiniz menu wermiş ama bi inceleme de bile bulunmuosnz

sitenin yawas acıldıgna katılmıorum

site hızlı acılıo eger yawassa sizin baglantınızda bi sorun wardır ....
  • Site açılmıyor. (29/07/05 11:10)
  • dogrudur su an da server da onarım warmıs......

acıldıgında burda belirticem...
  • ewet sonunda hostumuz açıldı:D şimdi görüşlerinizi bekliyorum menü için hirsizpc bakalım öncekine göre begenecek misiniz
    ???*??????????????
  • ewet hala bir ses bir seda çıkmadı neyse görüşlerini bildiren arkadaşlara çok teşekkür ederim
  • bnece mp3 bölümüne mp3u olmayan sarkıcıları açma örnegin cem-ali (0) mp3 gibi yada kumdan kaleler (0) mp3 gibi ha ekleyeceksen bu mp3leri ekle ondan sonra ac bu adamların işimlerini ama bu sadece bir yorum
    iyi işler başaracaksın gibime geliyor emeğine sağlık
  • ben genelde tasarım hakkında ne düşündügünüzü merak ettim tasarım tamamen bana ait elbette mp3ler eklenecek yorumların için teşekkürler ayrıca
  • açılsa incelicem ama!!!
  • sayfalar şu an açık sadece giriş sayfasında 5 snye beklemeniz gerek sonra site anasayfaya otomatik olarak yönlendirilecek. site tamamen açıldıgında ise anasayfa direk açılacak tasarım aşamasında oldugu için şu an böle
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.