Şimdi Ara

www.freedom2surf.net (f2s) hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar lafı uzatmadan sorumu sorayım... yaptıgım arastırmalara göre buldugum en iyi free web-hosting http://www.freedom2surf.net/ yani fs2.net reklamsız, ftp falan destekliyor ama sorun şu 1. ben nasıl üye olacagımı bilmiyorum bu siteye home sayfasında 4 tane sütun var hangisine tıklatacam da nasıl üye olacam ? 2. bu site ne kadarlık yani kaç megabytle lı k bir alan veriyor ? 3. mesela bu sitenin serverlığında bir site hazırladım ve göndermek istiyom serverlara cuteftp veya frontpage ile gonderebilirmiyim ? 4. bandwith konusunda belli bir kısıtla varmı yani belli bir hiti geçince sitenin kapanma olayı varmı? şimdiden tesekkurler esen kalın...

• http://www.freedom2surf.net/websiteandemail/

adres bu alan 20 mb ve de £24 karşılığında!!!
  • site eskiden ucretsizdi sanirim daha sonra ucretlendirmisler, ayrica ftp destegi olduktan sonra cuteftp ile baglanabilirsin ama frontpage icin desteklemesi gerekir sanirim ...
  • exoss senin linkler çalışmıyor.. haberin ola..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kahraman</i>
    <br />exoss senin linkler çalışmıyor.. haberin ola..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

imzadaki linklerden bahsediyorsan, hepsi de calisiyor .. daha simdi denedim :)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kahraman</i>
    <br />exoss senin linkler çalışmıyor.. haberin ola..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

imzadaki linklerden bahsediyorsan, hepsi de calisiyor .. daha simdi denedim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zone-h.org sitesi hakkında.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.