Şimdi Ara

www.fotografium.com güvenilirmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çenenizi yormayin hocam altini çöpede atsan altin altindir

Bu tip ufak konularla ugrasmayin bile

Her turlu foto makinami orda. Gidip birebir magzasindan aldim
    En az 5000 tl lik alisweris yaptim d7100 ve d5200 almistim zamaninda kapali sifir kutu satiyor adamlar we her urunun arkasindalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sitened iki adet alış veriş girişimim oldu. Birincisi tartışmalı ve proplemli ama ürünümü alabildim. ikincisi Canlı Canlı telefonda stoklarınızda var mı diye sormama rağmen VAR dediler bende aldım. 4 gündür kargoya verilmeyince, elimizde yok kusura bakmayın dediler. 1 ay para iadesi yapmadılar. Bu bir ayda tarafıma etmedik, eziyet, hakaret bırakmadılar. Mafya usulu çalışan, kabadayı insanlar. sitelerindeki müşteri temsilcisi gibi konuşan insan artık oranın sahibimidir nedir bilmiyorum, inanılmaz ukela ve kaba. Çok büyük miktardaki alışverişlerim bu nedenlerde başka bir mağzaya kaydı. O mağzada da sahtekarlık yaptılar ( kullanılmış ürün gönderimi ) fakat yağlı müşteri olduğumdan düzelttiler ve iyi ürün gönderdiler. Bütçeniz kısıtlıysa, bu insanların götü o kadar kalmış ki sizi dinlemiyorlar bile. Sizlere tavsiyem Hepsiburada ya yönelmeniz. Gönderdiği ürün ayıplıysa EŞŞEK gibi geri almak zorundadır. Ayıplı olmasada EŞŞEK gibi geri almak zorundadır, KANUN BÖYLE. 14 gün içinde şartsız kuralsız iade edebilirsiniz. Ama bu sahtekar f.um. sitesinde böyle bir şansınız MİLYONDA 1 dir. Şimdi bu sahtekarları övenler çıkabilir, onlarda onların adamlarıdır, yardakçılarıdır. SAKIN BU SİTEYE BULAŞMAYIN derim. HAAA.. yok ben sıkıldım, paramda bol, biraz macera arıyorum diyorsanız bulaşın. Bazı ürünlerde sıkıntı yaşamazsınız ama büyük miktardaki pahalı ürünlerde üçkağıt çeviriyorlar haberiniz olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.