Şimdi Ara

www.digitalmarket.com.tr KAPANDI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar digital market kapandı mı. Meizu telefonlar ile ilgili tamiratları yapabilecek biryer Türkiye de mevcut mu?

07.07.2016 itibari ile gönderdiğim kargoda korgo şirketi "alıcı adreste bulunamadı" diyor .

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar tavsiyede bulunabilirler mi?

Teşekkürler.

• Merhaba biz tüm tamirlerini yapıyoruz garantiniz yoksa.
  • yılmaz erdoğan in bir oyunu vardı: on yıl garantisi var diyor on yıl sonra bir gidiyorsun dükkan otogar olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

yılmaz erdoğan in bir oyunu vardı: on yıl garantisi var diyor on yıl sonra bir gidiyorsun dükkan otogar olmuş

Aynen Hocam Haklısınız bende Telefonu gönderdim geçen gün; Kargo dan "işyeri kapanmış kargonuzu geri iade yapacağız" diye haber geldi.

Yazık. Gerçekten bu çin ürünleri için geleceği olabilirdi fakat belli ki olmadı. olan yine bize oldu.

Kısacası Digital market KAPANDI.

Teşekkürler.
  • citadel kullanıcısına yanıt
    meizu distribütörü değişti diye biliyorum irtibata geçtiniz mi orayla

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

meizu distribütörü değişti diye biliyorum irtibata geçtiniz mi orayla

Hocam hiç haberimiz yok. Kim acaba yeni distribitör???
  • reeder firması olmuş ama destek olmayabilir artık onlar da satmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com.tr Rezaleti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Anladım. Teşekkürler. Onlarla iletişşme geçip bakacağız artık. İyi akşanlar.

• Arkadaşlar. İncehesap.com dan m2 note aldım. Tuş kilidi unuttum. Ve telefon açılmadı, Hard reset bile şifre istiyor. Dg elektronik hiç cevap vermiyor. İnce hesap bize gönderin dedi. Dün aradığımda girişin yapıldığını ve Dg elektronik in 8. Kattan 11. Kata taşındığı bu nedenle sıkıntı olduğunu söyledi ler. Yani kapatıldığını teyit etmiyorlar
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: fizikmehmet

Arkadaşlar. İncehesap.com dan m2 note aldım. Tuş kilidi unuttum. Ve telefon açılmadı, Hard reset bile şifre istiyor. Dg elektronik hiç cevap vermiyor. İnce hesap bize gönderin dedi. Dün aradığımda girişin yapıldığını ve Dg elektronik in 8. Kattan 11. Kata taşındığı bu nedenle sıkıntı olduğunu söyledi ler. Yani kapatıldığını teyit etmiyorlar
    .

Hocam bende telefonu gönderdiğimde kargodan aradılar beni. ulaşmak istediğimiz yer kapandı diye. Ne biçim iştir bu . Yeni meizu distiribütörü Reedeın yetkili servisi olacakmış diye okuduk. Reeder ın ssitesinden kendilerine sorduğumda ise bize gönderin dediler. Biraz karışık bir iş gibi ...
  • Digitalmarket artik meizu ya hizmet vermiyor. Meizu ortada kaldi bilginize

• fatsa52 kullanıcısına yanıt
    Distribitörlük Reeder a geçmiş bilginiz olsun.
    Hocam bendeki m1 note bozuldu dgmarkete kargoladim yerinde yok dedi kargo simdi ben kargoyu reedera mi yonlendirecem

• forever58 kullanıcısına yanıt
    Hocam reederın sayfasına girin durumunuzu anlatın hemen cevap veriyorlar. şuraya şu şekilde gönderin diye. Bana öyle yaptılar.

Geçmiş olsun.
    Tşkkurler

Hocam reeder cevap vermiyor ya size adres verdilerse banada adrresi verebilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: forever58

Hocam reeder cevap vermiyor ya size adres verdilerse banada adrresi verebilirmisin

Tamamdır özelden size mailin bir kopyasını atarım. Ama yinede iletişime geçmeden birşey yapmayın derim.

Hocam düzeltme Maili silmişim. Biraz sabırlı olun cevap vereceklerdir. Olmassa Telefonla aryıp bir görüşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citadel -- 26 Temmuz 2016; 19:35:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: citadel

quote:

Orijinalden alıntı: forever58

Tamamdır özelden size mailin bir kopyasını atarım. Ama yinede iletişime geçmeden birşey yapmayın derim.

Hocam düzeltme Maili silmişim. Biraz sabırlı olun cevap vereceklerdir. Olmassa Telefonla aryıp bir görüşün.

Hocam cevap veren yok mail adresleri ile numaralarini yollarsaniz sevinirim

• forever58 kullanıcısına yanıt
    http://reeder.com.tr/iletisim/

Bu linkteki sitelerinden mesaj yollamıştım. 2-3 gün içinde cevap vermişlerdi.
  • Digitalmarket'ten aldığım Meizu MX4 cihazım kayıt dışı kaldı ve firmaya ulaşamıyorum. Ne yapmam gerekli yol gösterirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.