Şimdi Ara

www.basitpc.com V2.0 test :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.basitpc.com a yeni bir tasarım hazırlıyorum

Sizlerede bi danışıp fikrinizi alayım dedim daha işin başındayken fikirlerinizi bekliyorum

Sitenin yeni haline bu linke tklayarak bakabilirsiniz

• güzel
  • gerçekten güzel olmuş diyer sayfaları ve linklerini verdikten sonra baya bi güzerl olacaga benziyor
  • tasarım güzel editörlüğünüde kendinizin yapması lazım copy paste belli bi yerden sonra olmuyor başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: SIEMENS

tasarım güzel editörlüğünüde kendinizin yapması lazım copy paste belli bi yerden sonra olmuyor başarılar

Adam tasarım hakkında fikir istemiş sanane ki adamın c/p yapmasından sen tasarım hakkında yorumunu yap ben ki bu gun büyük siteler bile bazı haberlerini c/p ile yayınlıyor anladınmı

Emege biraz saygı göster yaptıgın yanlış yani sonunçta haberin nerden alındıgı deil doğrulugu önemlidir

• tasarım güzel olmuş... kolay gelsin...

ben de türkiye de web tasarım alanında bir ilke imza atacağım inşallah...
    uzun proje olacak ama alanında bir ilk Şu an tasarımı hazırlıyorum bitmek üzere, yakında sizlerle paylaşacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command50 -- 12 Ekim 2005, 23:32:35 >
  • @x7even arkadaşım hangi hukuk fakültesinde okuyosun bilmiyorum ama celallenme bu kadar sende öğreniceksin yukarıda bana olumsuz bi cümle göster o kadar okul okuyupta yanlış anlaman! ayıp oluyo valla bana yukarda olumsuz bi laf göster eğer okuma yazman varsa tasarımının güzel olduğunuda anlamışsındır. e kapasite meselesi bi yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayhan Arslan -- 12 Ekim 2005, 23:38:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • topici amacından çıkaracak yorumlar yapmayın sitenin tasarımına yonelik yorumlarınız varsa amenna ama içeri ile alaka lı bir şey sormadım sorsaydım cevap verme hakkı doyardı sana SIEMENS topici amacından çıkarmadan yorumunu yapacaksan yap aksi taktirde yorumunu kendine sakla

command50 x7even yorumlarınız için teşekkür ederim command50 yaptıdın işlerdee başarılar dilerim inşalla dedigini yaparsın turkiyede böle insanlara iytiyac var yapabilecegim her yardımıda yapmaktan çekinmem
  • siteyi beğenmedim 10/4 ayrıca içeriğe tamamen düşünmek gerktiğini düşünüyorum buda benim fikrim
  • assembly kardeşim güzel gidiyor ama,menü başlıklarındaki cellpic3.gif bunu kullanma bence,daha hoş bişey kullansan iyi olur

Ayrıca sol bölümdeki reklamı menünün altına alman daha iyi olurkolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: KABZI_MAL

siteyi beğenmedim 10/4 ayrıca içeriğe tamamen düşünmek gerktiğini düşünüyorum buda benim fikrim

Sitenin normal halini görmedin sanırım sen siteye yeni tasarım yapıyorum ve sadece burda teşhir etmek için haber bağlantılarını yaptım normalde yeterince içerigi var zaten sitenin
  • güzel olmuş klavyene sağlık
  • eski tasarım kötü değildiki assembly, ama bu daha güzel olacağa benziyor...

baya emek harcıyorsun sitene...bravo
  • bu daha güzel olmusda sey dicem
    asd nin anlamini biliyormusun: )
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLi_ZaL

bu daha güzel olmusda sey dicem
    asd nin anlamini biliyormusun: )

saolun arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler

savaş, menu başlıklarındaki arka planıda senin için deiştircem söz

DeLi_ZaL anlamını biliyorum ama alışkanlık olmuş böle denemeler yaparken sürekli o yur isimler veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSSembLy -- 13 Ekim 2005, 16:36:31 >
  • sağolasın

kolay gelsin,sabırsızlıkla bekliyoruz
  • şuanki daha güzel
  • GUZEL OLMUS AMA INTERNETTE ARTIK GERCEK SITE KALMAMIS HEPSI KOPYLA YAPISTIR ISI OLMUS
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurdemir

GUZEL OLMUS AMA INTERNETTE ARTIK GERCEK SITE KALMAMIS HEPSI KOPYLA YAPISTIR ISI OLMUS

arkadaşım hala özgün yazan yerler var.. genellemeyelim..
    basitpc.com a gelince
    şöyle çarpıcı bir banner lazım. çok boşluk var gibi özüküyor.. rekam bannerları çok. göz zevkine aykırı durmakta..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.