Şimdi Ara

WWE 2K16 | PS4 PS3 ANAKONU | 27 EKİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2k15'de online'da rakip bulamıyordum, matchmaking sistemi düzelmiş mi ? Lobileri kaldırmaları kötü oldu.
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    Durum hala aynı hocam matchmaking hala hayvan gibi yavaş çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler oyunu aldım bakalım nasılmış stingi çok merak ediyorum
  • Oyunu aldım oynuyorum da oyun baya hantal diğer WWE oyunlarına karşı yani hızlı değil. Onun haricinde yeni pin ve submission'lardan kurtulma olayı çok hoş olmuş. Ama onun haricinde diğer WWE oyunlarından daha kötü ve hantal. Grafikler falan da pek beğenmedim vuruş hissi de yok hantallık yüzünden. Ben sevmedim.
  • o değilde finn balor ve kane nin demon haller yok mu yoksa ayrı bir tuşlamı açacağız ?
  • Finn Balor'un var ama Kane'in yok hocam demon hali.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnstable

Finn Balor'un var ama Kane'in yok hocam demon hali.

peki wwe universe bölümünde finn balor neden normal haliyle çıkıyor ?
  • WWE 2K16 Momentous Trailer

• 2k serileri arasında en iyi 16 olmuş. Roster çok çok iyi, hatta şimdiye kadarki en iyisi.. keşke 14'teki gibi Hogan, Goldberg, Razor Ramon'da eklenseymiş

Ama şu var: Smackdown vs Raw serilerinin verdiği WWE atmosferini hiç bir 2k oyunu vermiyor. 16 dahil

SVR 2010 ve Svr 2011'de kendini gerçek şovun içinde gibi hissediyordun.. Grafikler çok iyiydi. SVR 11'in grafikleri günümüzde bile çok iyi ve çok detaylı.. Hareketlere göre değişen kamera açıları, daha net gözüken ve harekete göre tepki veren seyirciler.. Kapmalar vs Her bakımdan SVR serilerini tek geçerim.. Keşke hep devam etseydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

2k serileri arasında en iyi 16 olmuş. Roster çok çok iyi, hatta şimdiye kadarki en iyisi.. keşke 14'teki gibi Hogan, Goldberg, Razor Ramon'da eklenseymiş

Ama şu var: Smackdown vs Raw serilerinin verdiği WWE atmosferini hiç bir 2k oyunu vermiyor. 16 dahil

SVR 2010 ve Svr 2011'de kendini gerçek şovun içinde gibi hissediyordun.. Grafikler çok iyiydi. SVR 11'in grafikleri günümüzde bile çok iyi ve çok detaylı.. Hareketlere göre değişen kamera açıları, daha net gözüken ve harekete göre tepki veren seyirciler.. Kapmalar vs Her bakımdan SVR serilerini tek geçerim.. Keşke hep devam etseydi..

Svr yi açarmısın hocam

• Transkek kullanıcısına yanıt
    Smackdown vs raw.. ilk başta yazdığım için sonra kısaltma kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

Smackdown vs raw.. ilk başta yazdığım için sonra kısaltma kullandım

Peki wwe k16 nasıl yani ben mk x oynuyordum satıp ufc veya wwe alacağım ne dersiniz

• wwe yi bırakalı seneler oldu
  • Transkek kullanıcısına yanıt
    Hocam zevk meselesi. Eğer Amerikan güreşlerine meraklıysan hiç düşünme 16'yı al..
    Değilsen sarmaya bilir. Ama UFC içinde o spora biraz merakın olmalı..

Mortal Kombat'ı sakla, başka oyunla takas et derim, dövüş oyunlarında mk'nın yeri başka, bunlarla kıyaslayamam.
    Hangisine merakın varsa WWE veya UFC onu al. Çünkü gerçek karakterler ve hareketler kullanıldığı için oyunda, eğer o spor ve sporcular hakkında bir fikrin yoksa sıkılabilirsin. Hiç basketten anlamayan birinin NBA oynaması gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakemono77

o değilde finn balor ve kane nin demon haller yok mu yoksa ayrı bir tuşlamı açacağız ?

Finn balorun her iki moduda oyunda açık olarak geliyor. karakter seçerken onuda seçebiliyorsun

Kane'in yanlış hatırlamıyorsam demon modu 2k esnasında açılıyordu. 2k hikaye modunu bitirdim ama sonra fazla oynamadım, açılmıştı diye hatırlıyorum. Undertaker'ında 3 farklı modu var, ayrı ayrı karakterler olarak açılıyor. Bandanalı, sahneye harley davidson'la geldiği mod 2k'de unlock oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Oyunu aldım oynuyorum da oyun baya hantal diğer WWE oyunlarına karşı yani hızlı değil. Onun haricinde yeni pin ve submission'lardan kurtulma olayı çok hoş olmuş. Ama onun haricinde diğer WWE oyunlarından daha kötü ve hantal. Grafikler falan da pek beğenmedim vuruş hissi de yok hantallık yüzünden. Ben sevmedim.

Hocam malesef WWE'yi 2k'in alması kötü oldu. Hiç bir oyunu tam olarak tatmin etmiyor. THQ batmayıp devam etseydi bugün çok farklı bir WWE oynuyor olurduk
  • Kendi izlenimlerim ve yabancı sitelerde okudğum yorumlarla fikrimi desteklediği için şunu söyleyebilirim: Bu oyun en iyi Xbox 360'ta oyananır.

Ps4, Xbox one donanım olarak daha güçlü olsada çoğu karakterdeki gerçekçilik ve diğer detaylar x360'ta daha iyi. Batista, Edge vs yeni nesilde çok ama çok kötü.. Dİğer unsurları daha öncede yazmıştım.. UFC; MK x vs oyunlar için Ps4 ama bu oyunda kazanan taraf Xbox 360
  • WWE 2K16 New Moves Pack DLC Trailer

• Mycareer modunda zorluk değişiyor mu ? 2k15'i sırf kariyer modu için almıştım, ama zorluğu değiştirememek mahvetmiş, Brock Lesnar'ı dalga geçerek alıyorum
    Allah'tan Universe ve showcase modları iyide oynattırıyor kendini
    2k16'da değişiyorsa zorluk almayı düşünürüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Mycareer modunda zorluk değişiyor mu ? 2k15'i sırf kariyer modu için almıştım, ama zorluğu değiştirememek mahvetmiş, Brock Lesnar'ı dalga geçerek alıyorum
    Allah'tan Universe ve showcase modları iyide oynattırıyor kendini
    2k16'da değişiyorsa zorluk almayı düşünürüm

Hocam my carrier'i bilmiyorum ama oyun 15'e göre çok iyi, bence al.. Fakat 2k modu 15 ve 14'e göre kısa ve basit.. Ama sırf o roster için bu oyun alınır benden tavsiye, 15'in daha yüzüne bakmazsın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.