Şimdi Ara

Wwe 2k15 veya Wwe 2k16 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps2 zamanından beri konsolda bu tarz oyun oynamadım . Şuanda ps4 sahibiyim ve ikisinden birini seçmek istiyorum . İkisinide daha önce denemediğim için sizlerin yorumlarını bekliyorum . Açıkcası 16 'nın fiyatı biraz tuzlu geldiği için kalbim 15 'den yana :)) Ama hangisi daha iyi öncelikle onu bilmek istiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inciteen -- 5 Mart 2016; 23:55:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Huertas10

Böyle palyaço palyaço sorular sorma abisi. Son çıkan her zaman daha iyidir. Eskisi de her zaman daha ucuzdur. Bütçene göre seçicen birini. Böyle kepaze konular açıp forumu kirletmeyin.

Temizliğini senmi yapıyorsunda kirletme diyorsun ? Şu daha iyi veya kötü diyip geçebilirdin ama niyetin başka olunca durumda böyle oluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huertas10

Böyle palyaço palyaço sorular sorma abisi. Son çıkan her zaman daha iyidir. Eskisi de her zaman daha ucuzdur. Bütçene göre seçicen birini. Böyle kepaze konular açıp forumu kirletmeyin.

En son çıkanın her zaman daha iyi olduğu nerede görülmüş? Ve ayrıca arkadaş bi soru sormuş ahkam kesiceğine cevap verebilirsin.
    Dostum soruna gelirsek ben oynamadım fakat 16 da karakter sayıları daha fazla ve dinamikler biraz daha gelişmiş ayrıca forumda takas konuları var oradan 2.el ucuza temin edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu serinin büyük bir fanıyım ve ayrıca 12 senedir profesyonel güreşi takip eden biriyim. Eğer güreşle içli dışlı biriysen WWE 2k16'yı oynamanı kesinlikle öneririm hocam. 2K15'de platin alana kadar oynadım ve çok eğlenerek oynadım. 2K15'i de deneyim edip 2K16'yı fiyatı düşünce alabilirsiniz hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 almanın daha mantıklı olacağını gördüm . Uygun bir fiyata almayı düşünüyorum .... Yorum için teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.