Şimdi Ara

WW Jetta 1.2 hakkında bi sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an elimizde 1.3 doblo multijet var ve yokuşlarda o güçsüzlüğü baya hissediyorum yüksüz halde bile. arabayı değiştirmeyi düşünüyoruz ama fazla bilgim yok arabalar hakkında daha 19 yaşındayım 5 ay oldu ehliyeti alalı. 1.2 jetta alırsak eğer yokuşlarda aynı şeyi yaşar mıyız ? yoksa biraz para koy 1.4 al mı dersiniz ?

aynı zamanda şunu da sorayım 75 bin tl bandında jetta tarzı yani binek araba arıyoruz. tavsiyeleriniz ne olur ? 2.el olmasın manuel olsun.

• 1.2 TSi motor atmosferik değil turbo motor. Bu yüzden yokuşlarda çok zorlanacağını sanmam. İmkan varsa tabii ki 1.4 alın ama 1.2'de fena değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75.000 TL ile 1.2 tsi jetta almak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ehliyeti bir al da sonra tavsiye verelim sana

• Airapper A kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaş ağır konuşucam ama olmucak ya. Ulan soru soruyorum soru. Diyorum ki yaşım daha 19 daha elimizdeki araba ilk arabamız ehliyeti alalı 5 ay olmuş daha yalnız yola bile çıkmamışım, araba hakkında fazla bişey bilmem basıp giderim sadece, soruyorum o paraya bu aralıkta hangi arabayı alsam iyi olur hasta mısınız hasarlı mısınız çıldırtıyosunuz adamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aslangur

Ya arkadaş ağır konuşucam ama olmucak ya. Ulan soru soruyorum soru. Diyorum ki yaşım daha 19 daha elimizdeki araba ilk arabamız ehliyeti alalı 5 ay olmuş daha yalnız yola bile çıkmamışım, araba hakkında fazla bişey bilmem basıp giderim sadece, soruyorum o paraya bu aralıkta hangi arabayı alsam iyi olur hasta mısınız hasarlı mısınız çıldırtıyosunuz adamı.

O paraya bu arabayı alan hasarlıdır

• Airapper A kullanıcısına yanıt
    Ne alcaz işte onu soruyom arkadaşlar octavia falan dedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3008 1.2 Sizce Mantıklı mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ehliyet yeni diyorsun vsvsvs....B segment ya da C segment Hatchback bakabilirsiniz mesela 1.2 Tsi Leon genç işi

• quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

quote:

Ehliyet yeni diyorsun vsvsvs....B segment ya da C segment Hatchback bakabilirsiniz mesela 1.2 Tsi Leon genç işi

Marka olarak hangisi hatchbacklerde

• Aslangur A kullanıcısına yanıt
    Aile aracı mı olacak yoksa şahsına ait mi olacak?
    Şoförlüğün ne durumda tek başına trafikte zorlanmadan kullanılır mısın?

• 105 beygir ve turbo motor. Sakin kullanim icin gayet yeterli

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Aile aracı hocam 3 kardeşiz ana baba işte 5 kişi ama genellikle 4 kişi yola çıkıyoruz. Araba kullanışımda bi sıkıntı yok kendime güveniyorum sadece onlar güvenmediği için henüz, yalnız çıkamıyorum o kadar.

• Octavia al diyeceğim de onlar da üst donanımı manuel vermiyor.

Şahsen illa C sınıfı sedan alacak olsam, D sınıfı sedan veya mpv tarzı araçlara yönelirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 5 Mart 2016; 20:15:15 >
  • Eğer acelesi yoksa Wolkswagen hemen hemen tüm marka modellerinde benzinli olarak 1.2 tsi'ın yerine 1.0 tsi motorlara geçecek.

Biraz bekle derim.

• 1.6 tdi 105 aracımı servise bıraktığımda 1 günlük 1.2 tsi dsg tahsis etmişlerdi. Çekişi gayet yeterli yalnız 150-160 bandında zorlandığını hissettim o da 1.2 motor için normal. Fakat 1.4 tsi alabilecek durumdaysanız her türlü 1.4 derim

• 75 bin jetta ya çok degil mi?Bence o paraya iki tane araba alın birini sadece sen kullan öğrenci arabası niyetine.Hem acemiligini de o araçta atmış olursun.

• Çeker çeker merak etme, ayrıca jetta 75 çok diyenler araba fiyatlarından galiba haberleri yok, dandik clio olmuş 70k siz neden bahsediyorsunuz?
  • Al bir tane otomatik i30 sürerken fazla zorlammazsın

• Tum 1.6 atmosferiklerden normal kullanimda daha iyi.
    Alt devirlerde hic bosluk yok neredeyse.Ozellikle daha hafif platforma sahip golf7 ve leonda cok iyi performans gosteriyor.

• 2 araba fikrine hiç sıcak bakmıyoruz hocam tek arabada kararlıyız. Ya dediğim gibi acemi değilim hani arabayı alıp kaçsam bir şey demezler de işte laf olsun diye kızıyolar. Annemi tek başıma 3 4 kere hastaneye falan götürdüm yani sürebiliyorum sıkıntı yok.

Araba fiyatı konusunda haklısınız 1.2 ye o kadar para vermek iyi bir fikir değil babam da o parayı 1.2 ye vereceğime corolla alırım diyor. Ama bi abimizin dediği gibi fluence denen araç bile 70 binden başlarken fiyatlar normal vw ye göre.

150 160 bandında zorlanması benim için büyük bir problem o zaman sorumu şöyle yineleyeyim araçta en az 1.4 motor olacak ona göre tavsiyeleri bekliyorum.

Not : skoda da 1.6 motorda manuel görmüştüm yanlış mı hatırlıyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.