Şimdi Ara

wtfast trial kullanıp euwest'e girebilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: BurnInMyFire

tr de sıkıntı yok.

tr serverin de çalışıyor mu şuan sorun vardı yükleme ekranında hata veriyordu ?

edit : az önce denedim tr serveri şampiyon seçim ekranında çalıştırarak girebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackace -- 19 Ocak 2015; 2:53:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkhell

quote:

tr de sıkıntı yok.

evet şuanda girebiliyorum, birde west düzelse
  • quote:

quote:

quote:

tr de sıkıntı yok.

şampiyon seçim ekranında çalıştırırsak oyuna girebiliyoruz normal şekilde denedim çalışmadı sende durum nedir ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tr de sıkıntı yok.

şampiyon seçim ekranında çalıştırırsak oyuna girebiliyoruz normal şekilde denedim çalışmadı sende durum nedir ?

hiçbirşey yapmadan normal şekilde giriş yapabiliyordum 2 gün evvel. az öncede denedim, log-in kısmında sıkıntı cıkarmadı. senin dediğin yöntem ile ping düşüşü oluyor mu?

• BurnInMyFire B kullanıcısına yanıt
    2 gün önce bende normal şekilde kullanıyordum fakat dün gece normal girmeye kalktığımda oyna derken bağlanmıyor bekletiyordu ve istek zaman aşımına uğradı hatası veriyordu. Bende şampiyon seçim ekranında çalıştırıp öyle kullanıyordum fakat bugün onuda yapamadım yükleme ekranına geçince güvenlik duvarı hatası veriyordu ama az önce şampiyon seçim ekranında çalıştırıp girdim de2 serveri ping 60 a düştü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.