Şimdi Ara

WTF Corki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar neden corki adc olarak çok oynanmıyor Yeterli damageyi Earlyde E skilli ile wurabiliyor Kaçış mekanizması var mana sadece ilk 15 dakika sıkıntı oluyor lanede sorun yaşamaz ise oyunu domine edebilien bir şampiyon neden oyunda yokkk :) Bu arada bende sabah corki + Ejderkanat corki çektim Corki ile ney iyi gider

• League of HP'de oynuyoruz.True damage bir işe yaramıyor artık (Vayne hariç).W'sunun cd'si uzun,q ap'den alıyor useless.Ulti geç doluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CD'leri biraz uzun diğer ADC'lerin gölgesinde kalıyor normal olarak true damage desen bi vayne değil kaçış desen ezreal değil .

Değil değil değil .
  • Arada canım sıkılınca alırım corki ve çok güzeldir eğer corkiyle focus yiyorsan sorun sende uzaktan bombalamak harikadır hiç bir adcde yok o zevk.
  • Oyun bozdu artık.Eskiden oyunu adc taşırdı şimdi offtank ve tanklar taşıyor.
  • bi ashe değil

• Mana costları yüksek, base statları kötü, ad scale'ları kötü cooldownları yüksek.
  • Corki almayı düşünüyorum ama çok kararsızım.Aşırı sempatik bir hero bence.
  • S2'de oynardım bayaa ama şimdi buff a ihtiyacı var bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

League of HP'de oynuyoruz.True damage bir işe yaramıyor artık (Vayne hariç).W'sunun cd'si uzun,q ap'den alıyor useless.Ulti geç doluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Mana costları yüksek, base statları kötü, ad scale'ları kötü cooldownları yüksek.

buyur açıklamanı.
  • Corki alınmaz yani o zaman bu devirde doğru mu? Beyler peki böle skillshotu bol olan önerebilceğiniz bir hero var mı?
  • Bizim için de önemli olan ilk 15 dakika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadMaster35

Corki alınmaz yani o zaman bu devirde doğru mu? Beyler peki böle skillshotu bol olan önerebilceğiniz bir hero var mı?

Ezreal-Lux
  • quote:

Corki alınmaz yani o zaman bu devirde doğru mu? Beyler peki böle skillshotu bol olan önerebilceğiniz bir hero var mı?

Ezreal alabilirsin dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWinD

quote:

Ezreali sevmiyorum nedense
    Lux denicem Sağolun
    Birde beyler corki ap kasılıp midde veya başla bir lanede denenebilinir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadMaster35 -- 29 Mart 2013; 16:20:22 >

• Mana costları kötü,ne kadar iyi oynarsa oynasın zor taşıyor oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Oyun bozdu artık.Eskiden oyunu adc taşırdı şimdi offtank ve tanklar taşıyor.

Yeni çıkan off tank ların eski şampiyonlara göre op seviyede olmasından kaynaklanıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWinD

quote:

Ezreali sevmiyorum nedense
    Lux denicem Sağolun
    Birde beyler corki ap kasılıp midde veya başla bir lanede denenebilinir mi?

ap kassan bile cooldown süresi çok uzun yine yüksek mana costları ve düşük hasar bence yine kunlanışsız olucaktır.

• quote:

Alınır. Gayet zevkli ve işe yarar bir karakterdir. Oynayıp da beğendiysen al derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.