Şimdi Ara

WT Auf E100 Skill ve Ekipmanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Elestiri yapmadimki ben sadece garip geldi dedim ama guncellemeden sonra olduysa mantikli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bjenige

quote:

Orijinalden alıntı: manyatol

Çok sagol dostum bu aralar cok fazla hayranımı oldugum bir TD

8 Lwl de rhm olsun 10 lwl de Wt olsun cidden cok saglam hasarlar verebiliyor

ve oynaması cidden zevkli

Bİr de bunun için oyun içi + larından azıcık bahsedersen cok daha iyi olur

Artılarını ve eksilerini gözlemlemek için replayları izleyebilirsin. Bana göre iyi bir müfreze ile durdurulamaz bir canavar. E100 ve Maus gibi tankları şehir içlerinde mahvedebilir veya iyi sniper noktalarından spot olmadan rakip medlerini ve TD ' lerini avlayabilirsiniz. Tank önümüzdeki 8.11 güncellemesi ile biraz daha sniper olarak kullanılmaya başlanıcak çünkü taret dönüşünde dağılım artıcak buda medlerin yakınınızda olmasınız istememeniz anlamına gelicek. Test serverında denemenizi tavsiye ediyorum. Rhm içinhttp://wotreplays.com/uploader/Bjenige/id/279212/tank/702/nation/2/type/4/level/8/ replaylarımı burdan izleyebilirsiniz. O tankı spot olmadan en yüksek hasarı verebileceğiniz şekilde kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Çok sagolasın dostum bayagı iyi oldu bir daha kasma istegi geldi

• UP

Hocam bu aletten kastim :) Tavsiyelerin icin tekrar tesekkur ederim.
  • rhm yi ozledim param olunca kesin yine alicam :)

• HumWE kullanıcısına yanıt
    Saliya kadar indirim var. 1.6m civari suan kacirirsan uzulursun bence hemen almaya calis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Saliya kadar indirim var. 1.6m civari suan kacirirsan uzulursun bence hemen almaya calis.

Iyi diyorsunda fakirligin gozu ciksin su an 800 bin var su101m1 almak uzereyim onada lazim :), hem ss paylasirken kredi kismini karalarsan sevinirim 30milyon gorunce moralman çöküntü yaşıyorum

• HumWE kullanıcısına yanıt
    Ben olsam Kredi canvari borsig i garajdan eksik etmezdim. Dun gece yine canim cekti 1-2 el attim, alet bildigin yuruyen olum makinasi. T10 maclarinda bile sorun yasamiyorum onunla. 15lik topda troll game yapmak icin birebir ama 15lik en guzel Pz4 de calisiyor. Bisiklet misali arada dolasip gelene gecene 800 geciriyorsun :) Wtf E100 dede 15lik kullanmaya basladim. Degme agirtanklar 47 saniyede bir olum kusan tankin karsisinda kedi yavrusuna donuyor. Sniper gibi degilde rush yapmak icin kullaniyorum wtf e100u :)
  • Hesabımı satmayı düşünüyorum ilgilenenler PM atabilir. Detayları konuşuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Ben olsam Kredi canvari borsig i garajdan eksik etmezdim. Dun gece yine canim cekti 1-2 el attim, alet bildigin yuruyen olum makinasi. T10 maclarinda bile sorun yasamiyorum onunla. 15lik topda troll game yapmak icin birebir ama 15lik en guzel Pz4 de calisiyor. Bisiklet misali arada dolasip gelene gecene 800 geciriyorsun :) Wtf E100 dede 15lik kullanmaya basladim. Degme agirtanklar 47 saniyede bir olum kusan tankin karsisinda kedi yavrusuna donuyor. Sniper gibi degilde rush yapmak icin kullaniyorum wtf e100u :)

Pz4'te 15 lik top yok ki????
  • DeArAnGeL kullanıcısına yanıt
    wt. auf pz4
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.