Şimdi Ara

EA SPORTS WRC 23 | PS5 | ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
11
Favori
16.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçtiğimiz haftalarda ea sports wrc serisini bıraktığı haberi açıklanmıştı.

şimdi tekrar "nacon" yapımları üstlenmiş.

https://www.instagram.com/p/DKH3rQporsl

EA SPORTS WRC 23 | PS5 | ANA KONU
    EA SPORTS WRC 23 | PS5 | ANA KONUx (formerly twitter)
    FIA World Rally Championship (@OfficialWRC) on X
    https://x.com/OfficialWRC/status/1927035141857202658

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman0 -- 27 Mayıs 2025; 9:34:34 >

Bunlar Test Drive Unlimited çöpünü yapmışlardı, çok bir şey beklememek lazım.

nacon'un hiç bir oyununu ben de sevemedim zaten.

sadece wrc ve motorsporları seven olarak tüm wrc serilerini oynadım. en oynanabiliri wrc generationstı.

tt isle of man serileri, rims racing çoğu gerçekten kötü.

test drive zaten para bile veresim yok, anca bedava verilirse indiririm.

bir de robocop oynadım, onda da buglar vardı. "oyna-geç"lik bir oyun olmuş.

ea (codemasters) dirt rally serisi olsun baya güzel oyunlardı ama son "ea sports wrc" sanki aceleye gelmiş gibiydi, kariyer modu sıfır olan yavan bir oyundu. oyunda yapacak bir amaç yoktu. ama oynanışı benim için naconunkilerden kat kat daha iyiydi.

keşke dirt rally serisi gibi düzgünce toparlayıp adam gibi seri çıkarsalardı ama olmadı.

nacon'dan da ümidim yok zaten.

WRC generations gerçekten fizik olarka RBR ye yakındı ve hatta bir geliştirici RBR fiziklerini generations'a eklemeyi başardı çok daha geliştirdi oyunu fakat ben moza ile oynamayı pek sevemedim.

EA WRC biraz daha piyasaya hakim olmak adına ve utanma belasına baktı moza iyi ilerliyor moza direksiyonlara ve çevre birimlerine de tam destek verdi sonunda. O yüzden fizikleri mükemmel olmasa da şu an piyasada onanabilecek güncel en güzel oyun EA WRC. En simülassyon olanı da RBR ve WRC generations .

EA WRC ilk çıktığında leş gibiydi fizikleri. Arabanın arka amortisör yatışı bile belli değildi. Setuplar bir işe yaramıyordu. 3 sene mi oldu çıkalı 2 sene mi, anca toparlandı geçenki büyük güncelleme ile. KT engine bence çok daha başarılı. Unreal'da da gerçekçi etaplar oluyordu işte ondan mahrum kalacağız.

He bir de nacon hayvan gibi sistem isteyen oyun yapıyor. EA WRC grafik ayarında wrc generations oynanmıyor anasını satayım çok düşk fps alıyorum. DLSS falan da yoktu sanırım onda hatırlamıyorum.

Bu arada ben pc de oynuyorum.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• codemasters olmadan rally oyunu olmaz bence . Wrc’nin kimle anlaştığından ziyade codemasters bundan sonra rally yapcakmı ea izin vercekmi benim için bu önemli..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.