Şimdi Ara

WPA WEP MAC Şifreleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arakdaşlar bugün AirTies-211 aldım. Kurulumu yaptım şifrelmede WPA WEP MAC Adresi Filtreleme şeklinde 3 çeşit şifreleme karşılaştım. En Modern WPA olduğunu yazıo hangisi daha güvenli ve hepsini aynı anda yaparbilirmiyiz. (Aldığım yerde AirTies çok sorunlu bir cihaz Robotics tavsiye etti. Siz ne düşünüyorsunuz değiştirme imkanım var)

• Ben airties 211 kullanıyorum 1 haftadır. wpa ve mac şifreleme yaptım. Hiçbir sorun yok, takır takır çalışıyor. USR vardı önceden, kablolu olduğundan kablosuz gerektiğinden bunu aldım ve memnunum. USR en ufak voltaj dalgalanmasında reset atar, haberin olsun. Voltaj düzenleyici yoksa evde klima falan devreye girerse işin zor yani. Ya da fırtınalı havalarda falan. Airties ise voltaj dalgalanmalarına karşı özel olarak üretildiğinden bu sorunlar yok. USR biraz gelişmiş ülke modemi Tabii USR da güzel modem ama satan yer sanırım daha çok para almak için öyle demiş. Malum USR lar biraz daha pahalı. Ama bence airties son derece isabetli bir seçim olur. Şifreleme olarak wpa ve mac şifreleme yap. wpa veya wep'ten birini yapabilirsin ancak, bir de mac yapabilirsin.
  • USR'nin voltaj dalgalanmalarında resetlendiğini ben de duydum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİFİ-ROUTER ADI GİZLEME
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.