Şimdi Ara

Wp yi sevdirecek ne var? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hesabınız yanlış. bu 14 yıllık süre içerisinde iki hattım için iki ayrı telefon kullandığım uzunca bir süre oldu. ya da birisi dururken yeni bir cihaz aldığım da çok oldu. samsung serisindeki stabilitesizliği görebilmek için bırakın 40-50 günü, bir kaç gün kullanmak bile yeterli. ayrıca mesleğim gereği yazılım ve teknolojik cihazlar konusunda bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum. teknolojik platformda incelediğiniz bir çok inceleme sadece bir kaç saatlik ya da en fazla 1-2 günlük kullanımın sonunda yayınlanıyor. Onlardaki yorumlara inanıp ta benim sizin tabirinizle 40 gün bir cihazı kullandıktan sonraki yorumuma inanmıyorsanız bu tabi sizin bileceğiniz şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: notyetktu

hesabınız yanlış. bu 14 yıllık süre içerisinde iki hattım için iki ayrı telefon kullandığım uzunca bir süre oldu. ya da birisi dururken yeni bir cihaz aldığım da çok oldu. samsung serisindeki stabilitesizliği görebilmek için bırakın 40-50 günü, bir kaç gün kullanmak bile yeterli. ayrıca mesleğim gereği yazılım ve teknolojik cihazlar konusunda bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum. teknolojik platformda incelediğiniz bir çok inceleme sadece bir kaç saatlik ya da en fazla 1-2 günlük kullanımın sonunda yayınlanıyor. Onlardaki yorumlara inanıp ta benim sizin tabirinizle 40 gün bir cihazı kullandıktan sonraki yorumuma inanmıyorsanız bu tabi sizin bileceğiniz şey.

incelemelere bakmam zaten. Kullanicilarin ne dedigi onemlidir benim icin. Gordugum kadariyla nexuslar haric(onda bile var diyen var)
    Android cihazlar 1-2 yil sonra alindigi gibi calismiyor. Stabiliteden kastimiz alindigi gun ile 1 yil sonrasinin ayni olmamasi. Tabiki 3-4 ay kullandiginiz cihaz da olmustur, fakat ben 1 yil sunu kullandik hala ilk gunku gibi sekilde calisiyor diyemezsiniz heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

quote:

incelemelere bakmam zaten. Kullanicilarin ne dedigi onemlidir benim icin. Gordugum kadariyla nexuslar haric(onda bile var diyen var)
    Android cihazlar 1-2 yil sonra alindigi gibi calismiyor. Stabiliteden kastimiz alindigi gun ile 1 yil sonrasinin ayni olmamasi. Tabiki 3-4 ay kullandiginiz cihaz da olmustur, fakat ben 1 yil sunu kullandik hala ilk gunku gibi sekilde calisiyor diyemezsiniz heralde.

benim çevremde genel kullanıcı iphone kullanıyor. şimdiye kadar telefonuna reset atan yada yavaşladı diyen olmadı ki bu insanlar format nedir bilmezlerde. ama android aynı şekil değil. kim ne derse desin. uygulama yükle kaldır yaptıkça sistem de ağırlaşma başlıyor. birde sadec ağırlaşma meselesi değil. lg g3 de mesela menüler arasında gezerken animasyonlardda takılmalar oluyor. sıfır cihaz. android de bu var. ios yada wp de olmuyor mu ? oluyor. ama androide göre çok çok az.

android bu konuda iyi değil. ios un da arayüzü bana çok itici geliyor. yoksa her konuda mükemmel bir cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

quote:

benim çevremde genel kullanıcı iphone kullanıyor. şimdiye kadar telefonuna reset atan yada yavaşladı diyen olmadı ki bu insanlar format nedir bilmezlerde. ama android aynı şekil değil. kim ne derse desin. uygulama yükle kaldır yaptıkça sistem de ağırlaşma başlıyor. birde sadec ağırlaşma meselesi değil. lg g3 de mesela menüler arasında gezerken animasyonlardda takılmalar oluyor. sıfır cihaz. android de bu var. ios yada wp de olmuyor mu ? oluyor. ama androide göre çok çok az.

android bu konuda iyi değil. ios un da arayüzü bana çok itici geliyor. yoksa her konuda mükemmel bir cihaz

Aynen hocam iosun arayuzu benimde hoşuma gitmiyor. Bu arada geçen seneye kadar s1 kullanıyodum cidden çok şişmişti. Format atmakta yeni aklıma gelmişti, atmıştım. Cidden ilk günkü gibi hızlanmıştı. Ama 1 hafta sonra falan tekrar eski haline dönmüştü. Amiral gemisi bile olsa en fazla 2 sene dayanır bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gerçektende hepiniz kendinizi çok kaptırmışsınız biraz bırakın bilmişlik taslamayı ve telefon olayını da başka konulara yönelin arkadaşlar işletim sistemini konuşmak yerine sorun yaşadığınız bir durum varsa cihazlarda açın bi konu yardımcı olalım herkes kullandığı işletim sistemini savunur hale gelmiş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Admin olsam şu konuyu şimdiye 584728929391 kere silmiştim.Bu ne böyle?ağlama duvarı mı burası?Sanki androidde pek bişey var da,buraya wp ye sovuyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

Böyle bir fan kitlesi ile telefon satmak çok kolay. Hiç eleştirmiyor ve başkalarına da eleştirtmiyor!

Çok basit bir olay bile işletim sisteminde yok. Sim karta kayıt yok!

Biri bunları eleştirince ne gerek var sim kayda kayıta diyorsunuz!

Yahu gerek varki istiyoruz. Onun yerine şunu yap, bunun yerine şunu gene.

Herkesin telefon kullanım alışkanlıkları aynı olmak zorunda mı? 10-15 yıllık yerleşmiş alışkanlıklarıma ios ve android saygı duyuyor ama wp de yok.

Evet bu bir eksik geliştirilebilir diyeceğinize ergen liseli fanboylar gibi laf yetiştiriyorsunuz, babanızın şirketi ya.

Ben diyorum t9 arama yok rehberde sen diyorsun ama çok stabil?!

Bende derdimi anlatıyorum böyle tiplere.

Hocam gerçekten çok iyi anlatmışınız burada çok az kişiden saygı görebilirsiniz.Birşeyi eleştirince hemen sizi "WP hater" ilan ederler.Eleştirmeliyiz yoksa bu halde kalmaya devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: torata90

quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

quote:

Aynen hocam iosun arayuzu benimde hoşuma gitmiyor. Bu arada geçen seneye kadar s1 kullanıyodum cidden çok şişmişti. Format atmakta yeni aklıma gelmişti, atmıştım. Cidden ilk günkü gibi hızlanmıştı. Ama 1 hafta sonra falan tekrar eski haline dönmüştü. Amiral gemisi bile olsa en fazla 2 sene dayanır bence.

Benim de WP arayuzu hoşuma gitmiyor arkaplan fotoğrafını tam göremiyorum arada ki siyahlık yüzünden.

Not:hepsi saydam

• Wi Fi kullanıcısına yanıt
    Soruna ben cevap vereyim

Wp mantığını kavrayamamışsın sen bir sıkıntı var burda.

Kestirme yollar var örnek vermek gerekirse Başlangıç ekranına " kişiler " i sabitlersin o kadar dolanmana gerek kalmaz !
    2. yol hızlı arama denen birşey var rehber ayarlarına girersen görürsün
    3. yol arayabileceğin kişileri başlangıç ekranına sabitle tek tıkla ararsın.

ELEŞTİRMEYİ ÖĞRENMESİ GEREKEN SİZSİNİZ !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nurkan58

Soruna ben cevap vereyim

Wp mantığını kavrayamamışsın sen bir sıkıntı var burda.

Kestirme yollar var örnek vermek gerekirse Başlangıç ekranına " kişiler " i sabitlersin o kadar dolanmana gerek kalmaz !
    2. yol hızlı arama denen birşey var rehber ayarlarına girersen görürsün
    3. yol arayabileceğin kişileri başlangıç ekranına sabitle tek tıkla ararsın.

ELEŞTİRMEYİ ÖĞRENMESİ GEREKEN SİZSİNİZ !

Bayılıyorum forumlardaki bu laf sokma veya sokmaya çalışma çabalarına.

Ben günde 100 farklı kişiyi arıyorsam ana ekrana 100 kişimi sabitleyeceğim?

50 değişik kişi arıyorsam hızlı aramada her defasında 50 kişi arasından aramayamı uğraşacağım?

Hali hazırda Tamam işletim sisteminde bu yok, bunu kabul edelim, yahu dialer bile arayacağım kişiye tıklayacağım zaman "arayayım mı" diye mantıksız bir soruyu neden soruyor?

Benim için Windows Phone modellerinin tercih edilme sebebi sadece ekonomik! LG G2 alacak param olsa 5 Dakka daha durmam.

Ne Windows Phone u çekerim nede laf sokma gayreti içine giren fanboylarını!

Ben bilmiyorum sanki hızlı aramayı 😎😎

• 100 tane kisin varsa gunde arayacak bence sen tel degil santral ile dolas :) verdigin ornegin ayakları yere bassın once :) kimsede sana WP sevdirme cabasında degil isteyen hemen diger forumlara gitsin burda WP konusunda denegimler ve sorunlar konusulsun kız gibi ergen tavırlı baslıklarla mızmızlanan konular acılmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

100 tane kisin varsa gunde arayacak bence sen tel degil santral ile dolas :) verdigin ornegin ayakları yere bassın once :) kimsede sana WP sevdirme cabasında degil isteyen hemen diger forumlara gitsin burda WP konusunda denegimler ve sorunlar konusulsun kız gibi ergen tavırlı baslıklarla mızmızlanan konular acılmasın :)

Sana mı sorucaz nasıl konu açacağımızı? Millete yardımcı oluyorsun, bana da oldun sağol ama haddini aşma.

• Bakın android tel almak istiyorsanız motorola droid turbo yada nexus 6 ( en stabil en hızlıları ) yok ben android sevmiyorum diyiyorsanız ios yok ben market umrumda değil uygulamalar falan umursamam diyiyorsanız ya lumia serilerine bakcaksınız yada blackberry passport alacaksınız
    Bu önerdiğim telefonlar ( lumia yı bilmiyorum ) piyasadaki en hızlı ve stabil telefonlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle ben halen symbian kullanıyorum belirtmek isterim. Şimdi ipad den ios, xperia dan android, tabletten windows performansını biliyorum. Ya da az çok geldikleri noktayı tahmin edebiliyorum. Ben eğer yeni telefon alacak olsam, lumia alırdım ki bunun sebebi microsoft un kendi yayınladığı uygulamaları. Diğer platformlarda parayla almak gerekebiliyor. Bana mağazayı kullanmasak bile lumia kullanışlıymış gibi geliyor. Navigasyon, pro kamera, office lens, mix radio, haber, spor, office mobile, özellikle pdf okuyucu, skype vs..

Arkadaşım sana yemin ediyorumki bu telefonu almamın sebebi maddiyat değildi. Ekonomisi umurumda değildi alırken . Benim aradığım özellikler belli sosyal ağlar ve 1-2 tane güzel oyun ki bunu lumia bana fazlasıyla veriyor. Şimdi mantıklı düşünelim ben kesinlikle fanboyluk yapmıyorum ve laf sokmayada çalışmıyorum ancak siz kırıcı konuştuğunuzun farkında değilsiniz neyse. Android işletim sistemini sevmiyorum çünkü bir geleceği yok adamlar s3 ü zamanında şimdiki tabirle amiral gemisi olarak çıkardı hala fiyatı 1000 tl civarında bakıyoruz işletim sistemi olarak bir desteği kalmadı . Onun yanı sıra sen s4 çıkardın kullanıcısı acaba bana gelecekmi bu güncelleme diye şüpheye düşüyor. Tamam wp ile bekliyorsun biraz zaman alıyor ama adamlar yapıyor müşterisinin önerisini kaale alıyor. Telefonu 1 senedir kullanıyorum en ufak kasma donma reset cart curt görmedim ki 100 150 tane uygulama oyun indirdiğimi bilirim fantazi olsun diye ( SD karta uygulama yükleme konusu dahil olduktan sonra ) . En azından şu konuda kendimi teselli ederim telefonum rehbere girerken donmuyor. Zamanla şişmiyor . Fanboyluk yapacak yaşta değilim ancak günümüzde benim açımdan mantıklı olan wp işletim sistemli bir microsoft cihazına sahip olmaktır 499 tl ye satılan lumia 525 ile 2500 liralara satılmış olan lumia 1520 aynı güncellemeyi alıyorsa burada wp yi savunmak fanboyluk değil yiğidin hakkını vermektir.

• Facebook ve tumblr uygulamaları geliştirilmediğinden dolayı ortada kaldık. Ornegin Facebook un sıkıntısı haber kaynağını en yeniler olarak secemiyorum, bu sebrplede paylaşımların yarısından cogunu göremiyorum. Tumblr ise uygulama çıkmış ancak mağazada var denmesi için çıkmış. Mağaza yüzünden soğumaya başladım.

• Nurkan58 N kullanıcısına yanıt
    Söylenmesi gereken bir sıkıntıyı dile getiriyorum. Evet böyle bir sıkıntı var diyeceği yerde lafı dolandırıyorlar! Benim lafım bu tip fanboylara.

Komik gelebilir ama benim için en önemli unsur rehber ve arama bölümündeki bu 2-3 sıkıntı.

İnternette video izlerken desteğinin az olması! Yani tam ekran sorunu v.s.

Uygulamalardaki kalitesizlik.!

Biz yeni akıllı telefon alacak olsak tamam, çok iyi, ancak aynı uygulamaların ios ve android versiyonlarını gördükten sonra inanın veryansın ediyorsunuz.

Android giriş ve orta seviyeye gün geçtikçe kaliteli modeller giriyor! Yani şu stabilite ve malzeme kalitesinde lumialardan aşağı kalır yanları yok.

Windows Phone bana kolay ve akıcı geliyor, ama çok sık kullandığım uygulamalarda bile çok fazla sıkıntı var.

Tüm bu nedenlerden dolayı benim için bu platformda kalmanın tek nedeni ekonomik oluyor. Zaten denemek için geçmiştim bu platforma.

Başkasına yetiyorsa kullansın, kime ne...

• Bu konu neden bu kadar uzadı anlamıyorum.Arkadaş demiş wp'yi sevdirecek ne var diye.Ben söyleyeyim tarzı tasarımı farklılığı hoşuma gidiyor bitti kardeşim.Parayıda ben veriyorum ve gayet memnunum neyin tartışması bu.Telefon almadan önce kimse sistemi falan araştırmıyor demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

Söylenmesi gereken bir sıkıntıyı dile getiriyorum. Evet böyle bir sıkıntı var diyeceği yerde lafı dolandırıyorlar! Benim lafım bu tip fanboylara.

Komik gelebilir ama benim için en önemli unsur rehber ve arama bölümündeki bu 2-3 sıkıntı.

İnternette video izlerken desteğinin az olması! Yani tam ekran sorunu v.s.

Uygulamalardaki kalitesizlik.!

Biz yeni akıllı telefon alacak olsak tamam, çok iyi, ancak aynı uygulamaların ios ve android versiyonlarını gördükten sonra inanın veryansın ediyorsunuz.

Android giriş ve orta seviyeye gün geçtikçe kaliteli modeller giriyor! Yani şu stabilite ve malzeme kalitesinde lumialardan aşağı kalır yanları yok.

Windows Phone bana kolay ve akıcı geliyor, ama çok sık kullandığım uygulamalarda bile çok fazla sıkıntı var.

Tüm bu nedenlerden dolayı benim için bu platformda kalmanın tek nedeni ekonomik oluyor. Zaten denemek için geçmiştim bu platforma.

Başkasına yetiyorsa kullansın, kime ne...

Hocam sende haklısın fakat rehber sorunundan falan bahsetmişsin bunlar küçük sorunlar.Ha uygulamalar konusunda kesinlikle haklısın diğer platformlara göre grafikler düşük,uygulamalar sorunlu vs. ama benim demek istediğim şu alırken bunları araştırmıyor musunuz? Ben bu sorunları bilerek Windows aldım o kadar uygulama düşkünü olmadığım için bana sıkıntı olmuyor ama başkası beğenmeyebilir saygı duyarım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.