Şimdi Ara

wp soru çözüm grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. yaklaşık 5 senedir mezuna kalıyorum ( aileme bakmak zorunda kaldıgımdan dolayı) bu sürecte hem işe gidip hem ders çalışmaya calışıyorum. bir kaç arkadaş toplandık bir wp grubu kurduk. bu grubumuzun amacı yardıma muhtac bir cok kaynağa erişemeyen özel ders alma gücü olmayan. hatta hatta kaynak kitap bile alamayan insanların çözemediği soruları çözmek. biliyorum bu cok fazla bir şey değil ama böyle bir ortamda (malum gündemdeki virüs) elimizden geleni yapmaya calışıyoruz. grubumuz daha yeni. sizden sadece istediğim matematikte iyiyseniz grubumuza dahil olup insanlara yardımcı olmak,kaldı ki bu sizinde yararınıza olmuş olacaktır. Çözemediğiniz sorularınız da varsa çözülmesi içinde gelebilirsiniz. her hangi bir ayrım falan yok. tabi bizim yaptığımız şey elimizden geldiği kadar kaynaklara ulaşamayan insanları dahil etmek. sizde cevrenizde böyle yardıma ihtiyacı olanlar varsa veya sizinde ihtiyacınız varsa gruba dahil olmaktan cekinmemek. Ülkemizde hala eğitimin ulaşamadıgı yerler bile var. böyle durumlarda biz gençler olarak elimizi taşın altına koymazsak ulaşmak istediğimiz yere her zaman olmamız gerekenden bir adım geride olmuş oluruz.

    şimdi arkadaşlar grubumuzda her kesimden öğrenci olacağından dolayı soru çözmek adına oluşan atmosferin bozulmaması için kuralları baya katılaştırdık.

    lütfen dahil olmaya karar verdiyseniz kuralları okuyunuz. kurallar :https://docs.google.com/document/d/1grZFZ8OaqZQmgz7JLb3jp_gmMwWG7i2Y_HxJCk-2leo/edit?usp=sharing
    grup linki:https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.