Şimdi Ara

Wp sitemin teması için yardım lazım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler 3 sorum olacak yardımcı olursanız çok iyi olur uzun süredir uğraşıyorum;

1.gönderdiğim resimde üstüne gelince kararıp yazı çıkmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim veya anahtar kelime biliyorsanız hakkında söylerseniz iyi olur.
    2.Ben wp'de öne çılan resim ekledim diyelim 759x300 , ben bunu kutumun boyutu ne kadarsa oraya eklediğimde resmin tam boyutu eklenecek ama kutunun boyutuna denk gelen kısım gözükecek bunu nasıl yapabilirim.(anlamayanlar için detaylı altta anlattım)
    3.birde son olarak resmi sağa sola kaydırıyor üstüne gelince bunun hakkında da bilginiz varsa söyleyip yardımcı olursanız sevinirim şimdiden Teşekkürler.
    Kodlarını verirseniz en kısa sürede cevaplarım.

2.Sorumu anlamadıysanız buraya bi detaylı yazıyorum diyelim resmimiz aşağıdaki resim olsun (1.örnek resim 759x300) benim kutumda 170x100px olsun ben haberde thumbnaile 759x300 lük resmi ekledim diyelim wordpresste bu resmi sığdırıyor benim ayarladığım 170x100 büyüklüğüne, benim istediğim bu değil resmi ekledim ben paylaştım yazımı bu resmin belirli kısmını gösterecek sağı olur, solu olur, üstü olur aynı örnek resim 2.deki gibi.
    1.örnek resim

2.örnek resim

Bu örnek resimde dediklerim var örnek olarak bu resimden bakıp bilgilendirirseniz iyi olur.İstediklerimi bu gifte var hepsi anlamayanlar için:

(İstediklerimi wordpress temamda uygulayacağım.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.