Şimdi Ara

wp müzik adı gözükmüyor! [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • müzik indirdim pcden telefona attım sd kartın music kısmına. müzikler kısmına giriyorum bilinmeyen sanatçılar felan. ama telefondan indirdiklerimin adları var pc den indirip attıklarımınki yok Nokia L525.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qsdc35 -- 23 Mart 2014; 12:35:15 >

• Hocam ya mp3 tag programını indir onunla düzenle ya da bir albümdeki ya da bir sanatçıya ait tüm şarkıları seç, özelliklerden ayrıntılar de oradan albüm , sanatçı bilgilerini gir. O zaman hallolur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman sifil

Hocam ya mp3 tag programını indir onunla düzenle ya da bir albümdeki ya da bir sanatçıya ait tüm şarkıları seç, özelliklerden ayrıntılar de oradan albüm , sanatçı bilgilerini gir. O zaman hallolur.

sağolun hocam mp3 tag ile denicem ama diğer yöntemi anlamadım
  • quote:

Hocam ya mp3 tag programını indir onunla düzenle ya da bir albümdeki ya da bir sanatçıya ait tüm şarkıları seç, özelliklerden ayrıntılar de oradan albüm , sanatçı bilgilerini gir. O zaman hallolur.

hocam mp3 tagı bulamadım
  • Hocam diğer yöntem daha kolay ve programa gerek yok. Şimdi mp3 lerin olduğu albüme gel, hepsini seç, sağa tıklayıp özelliklere gir. Orda genel ve ayrıntılar diye iki başlık gelir. Ayrıntılara girdiğin zaman diğer sanatçılar ve albüm sanatçılarına şarkıcı adı yaz, albüme de albümün adını yaz, tamam de öyle at müzikleri. Ben bu şekilde atıyorum.

• Mağazada yok mu senin MP3 Tag ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mp3tag v2 bir mp3 düzenleme programıdır hocam, bilgisayarlar için. Telefon için değil. Sanatçı ve albüm fotoğrafları düzenlemek için kullanılır. Torrentten bulup indirebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Mağazada yok mu senin MP3 Tag ?

mp3 tag yazıyorum birşey çıkmıyor L525 :/
  • quote:

Mp3tag v2 bir mp3 düzenleme programıdır hocam, bilgisayarlar için. Telefon için değil. Sanatçı ve albüm fotoğrafları düzenlemek için kullanılır. Torrentten bulup indirebilirsiniz.

sağolun hocam sitesinden indirmeye çalışıcam bakalım
  • quote:

Mp3tag v2 bir mp3 düzenleme programıdır hocam, bilgisayarlar için. Telefon için değil. Sanatçı ve albüm fotoğrafları düzenlemek için kullanılır. Torrentten bulup indirebilirsiniz.

işe yaradı gibi :D herşey için sağolun
  • Rica ederim hocam işin görüldüyse, bu programla etiketleri, albüm kapaklarını falan da ekleyebilir, düzenleyebilirsin.

• quote:

Rica ederim hocam işin görüldüyse, bu programla etiketleri, albüm kapaklarını falan da ekleyebilir, düzenleyebilirsin.

Evet sağolun çok iyi program şimdi sıkıntım yok şükür :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.