Bildirim
WP 8.1 GDR1den 8.0a döndüm.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Keşke bekleseydinız...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum kart kaç gb ? Merak ettim de bende alıcam oyun ,uygulama ve fotoğrafları yuklemek için class10 16 gb düşünüyorum ama yeter mi acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: doness
Dostum kart kaç gb ? Merak ettim de bende alıcam oyun ,uygulama ve fotoğrafları yuklemek için class10 16 gb düşünüyorum ama yeter mi acaba ?
Bazı oyunlar tek başına 2 GB oluyor yani ne yükleyeceğinize göre değişir mesela bana hayatta 16 GB yetmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: doness
16 GB hocam.Bence Yeter yani 4 gb foto var 1 gb video 6 gb oyun etti 11gb 5 gb boş -
Modern Combat 5 verileri silinmemiş arkadşlar, bende bugün 8.0 - 8.1 gidip geldim, temiz temiz güncellememi yaptım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X