Şimdi Ara

Wowa başlamak istiyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar wowa başlamak istiyorum ama çok kararsız kaldım. Bu oyunu oynayan 2 arkadaşım var ikisi de bıraktı bırakacak oyunu yani tek başıma oynayacağım. Daha önce wowun kitaplarını (ejderhanın günü,büyük şef,son bekçi) okudum. Filmini de izledikten sonra sırf hikayesi için oynamak istiyorum fakat aklıma takılan bazı sorular var. Yardımınızı istiyorum.
    1-) Diğer rol yapma oyunları gibi (silkroad,ko,metin2) gibi mob keserek level alabilir miyiz?
    2-) Sadece görev yaparak oyunda bir yerlere gelebilir miyiz?
    3-) Streamlerde izlediğim kadarıyla çok fazla skill var cidden hepsi kullanılıyor mu?
    4-) Başta belirttiğim gibi oyunu büyük ihtimal ile tek başıma oynayacağım bir süre sonra sıkma ihtimali var mı?
    5-) Hafta da 2 maksimum 3 kere oynayacağım büyük ihtimal ile (çalışıyorum) sizce değer mi 2 için 80 lira vermeye?
    6-) Az çok araştırdığım kadarıyla sanırım madencilik yaparak game time kazanabiliyormuşuz bunu başarmak için hafta da2-3 kere girmek yeterli mi?
    7-) Dps çok var tank aç diye tavsiyeler gördüm ama bu tarz oyunlar da hep mage/assas tarzı anlık hasarı yüksek karakterler seviyorum ilerde pişman olur muyum?
    8-) Alliance seçtikten sonra aynı hesap üzerinden horde olarak oynayabiliyor muyuz?
    9-) Şuan için 9 level bir mageim var ama human seçmekle pişman olur muyum? Neye göre ırk/class seçiliyor?
    10-) Aklıma geldikçe sormaya devam etmek istiyorum şimdiden cevaplayacak arkadaşlara teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 1- Mob keserek değil de oradan buradan görev alarak kasıyorsun wow'da tabi daha eğlenceli böyle.
    2-Sadece görev yaparak gelemzsin maalesef günlük görevler var legion belası artifact puanı kasması var raidler var dungeon var. Var da var yani.
    3-Aşırı fazla denemez ama önceden daha çoktu şimdi o kadar da yok alışırsın rahat ve zaten bir sürü site skill rotasyonunu gösteriyor her sınıf için onlara göre alışırsın.
    4-Ben tek başıma oynuyordum legion sıkıcı olduğundan sıkıldım ve bıraktım ama yaza döneceğim yani guild bulursan TR oyuncusu bol serverda oynarsan o zaman sıkılmazsın.
    5-o 2-3 defa kaç saat sürecek o önemli ama 80 lira da aşırı bir para değil tabi çalışan için
    6-Bir sürü meslek var gold kasabilmek için ama 2-3 defa girmekle olmaz aşırı zaman gerekiyor yani sen unut o işi çok bunaltıyor zaten.
    7-Tanklar daha az olduğu için tabi daha çabuk girerler raid ve dungeonlara ve bir sınıf hem dps hem tank olabilir ama ona göre skillerini vermen gerek silahın ve o da zaman alıyor ama 110 levele geldiğinde karar verebilirsin hangisini oynamak isteyeceğine skillerini falan deneyip veya video falan izlersin sana kalmış ama zevk aldığını oyna dps'te olsan bir fark yok çok az zahmet çekersin başta ama yükselince sıkıntı olmaz.
    8-Oynarsın.
    9-Irklar bir şey değiştirmez niye pişman olasın ki ? Yani Alliance-Horde desen neyse de ırkta bir şey yok.Her serverda bir taraf daha kalabalıktır mesela en çok Türk olan server Twisting Nether orada Horde daha fazla ona göre araştırıp aç bende o sw'yi öneririm zaten tek başlayacağın için veya Silvermoon Alliance'tı yanlış hatırlamıyorsam orada da bol Türk var.
    10-Sor gitsin.




  • Cevaplar için teşekkürler. Oyuna girdiğim vakit yaklaşık 4 saat oynamayı düşünüyorum. Sırf hikayesi için değer olacağını düşünüyorum. Aklıma gelmişken sorayım bu itemler konusunda anlayamadığım şeyler mevcut 110 level olduğumuz vakit karşıda ki mage ile itemlarımız aynı mı oluyor yani aynı itemlar ama sadece itemların levelları mı farklı oluyor(umarım derdimi anlatabilmişimdir) diğer oyunlar gibi itemlara artı basma veya ek özellik ekleme gibi durumlar mevcut mu bu konuda bilgilendirir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nietzsche*

    Cevaplar için teşekkürler. Oyuna girdiğim vakit yaklaşık 4 saat oynamayı düşünüyorum. Sırf hikayesi için değer olacağını düşünüyorum. Aklıma gelmişken sorayım bu itemler konusunda anlayamadığım şeyler mevcut 110 level olduğumuz vakit karşıda ki mage ile itemlarımız aynı mı oluyor yani aynı itemlar ama sadece itemların levelları mı farklı oluyor(umarım derdimi anlatabilmişimdir) diğer oyunlar gibi itemlara artı basma veya ek özellik ekleme gibi durumlar mevcut mu bu konuda bilgilendirir misiniz

    Set konusuna girersek oyunda aşırı set var sırf onlar için bile bayağı zaman harcanır oyuna düşen itemlerin görünümünü değiştirebiliyorsun kısacası ve aşırı çeşit var o olayı takma kafana ama bazı sınıflara bazı ırklar çok güzel gidiyor mesela bence paladin için en iyisi insan ırkıdır. + basma durumu yok ama ufak tefek özellik ekleme var ve item level olayına gelirsek itemlerinin ortalamasına göre bir ilvl'in oluyor ona bakıyor herkes raid gireceğin falan düşürdükçe arttırıyorsun mesela şu an için 900 altı idare eder diyelim ve oraya gelmek bile zaman alır bayağı oynadıkça direk anlıyorsun zaten. İtemler özellikli olarak düşüyor sen işine yarıyorsa takıyorsun böyle kalsın aklında.




  • Tekrardan teşekkür ederim. Hem hearthstonedan hemde okuduğum kitaplardan dolayı paladin ve priestlara karşı bir önyargım mevcut maalesef. İlerleyen günler de buralar da olursanız battlechest aldıktan sonra aklıma takılanları sormak isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nietzsche*

    Tekrardan teşekkür ederim. Hem hearthstonedan hemde okuduğum kitaplardan dolayı paladin ve priestlara karşı bir önyargım mevcut maalesef. İlerleyen günler de buralar da olursanız battlechest aldıktan sonra aklıma takılanları sormak isterim

    Aklına takılan bir şey olursa sor gitsin ve söylemek isterim ki paladin zaten sıkıcı bir sınıf önermem. Benim asıl önerim fury warrior oynamandır hayatta pişman olmazsın ve uzun süredir dps listesinde 1.sıradaydı ve skillerini de beğeniyorum ben. Range isterim dersen shaman öneririm 900 ilvl shamanım var ona devam edeceğim kısmetse ama şunu bil ki söylemiş olayım başlamadan önce oyun cidden çok tekrarlıyor kendini ilk bir kaç ay sıkılmazsın ama sonrasında guild ile etkinlik şart onu söyleyeyim yoksa cidden sıkıyor ve raidlere girmeden önce lütfen boss taktiklerini oku ve videoları izle yoksa ileride öğrenince acemiler partiye girip yatırınca bütün partiyi çok sinir olacaksın ve legion'da cidden bosslar çok zor hiç bilmeyen direk yatırıyor partiyi o yüzden sen sen ol video izlemeden girme ve rotasyonunu takip et her zaman.




  • 11-wowa başlamayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar zaten gerekli cevapları vermişler. Okulların tatil olması ile gene yerimde duramıyorum.Bende mi tekrardan başlasam acep :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.