Merhaba arkadaşar,2 hafta önce oyuna başadım, şuan 45.seviyedeyim, amacım 55 olup deathknight açmak. Bu charı sizin oynadıgınız sunucuda açmak istiyorum oyun hakkında bilgiye ihtiyacım var çünkü,oyun içinden ulasıp sorunları çözecegim,sohbet edecegim arkadas(lar) lazım. Sizde yardımcı olursanız sevinirim..
bende bi kaç gündür realm sıkıntısı çekıyorum bugün GenceKSK arkadaşımın önerisiyle Frostmaneye geçtim istersen bir düşün sende
quote:
Orijinalden alıntı: havaemi01
Merhaba arkadaşar,2 hafta önce oyuna başadım, şuan 45.seviyedeyim, amacım 55 olup deathknight açmak. Bu charı sizin oynadıgınız sunucuda açmak istiyorum oyun hakkında bilgiye ihtiyacım var çünkü,oyun içinden ulasıp sorunları çözecegim,sohbet edecegim arkadas(lar) lazım. Sizde yardımcı olursanız sevinirim..
Silvermoon da Donanım Haber guild di var 55-70 arası karakter kasan benim bildiğim 5 kişi var onlar ile kasabilirsin yardımcıda olurlar.
Dunemaul Horde tarafında fazla Türk varmış bende orada başladım Hirbag diye DH Forum dan bir arkadaşla RAF yaptık kasıyoruz . Güzel yani Horde gelirsen bana ulaşabilirsin.
Teşekürler cevaplar için ama PVP sunucularında allience kişiler lazım
frostmane pvp sunucusu allience tarafındayız istersen pm at
Kafa kariscak yine :D outlande gel cok kalabalik burasi taksim meydani gibi gel gel :D