Şimdi Ara

WoW yardım ve hangi sunucudasınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşar,2 hafta önce oyuna başadım, şuan 45.seviyedeyim, amacım 55 olup deathknight açmak. Bu charı sizin oynadıgınız sunucuda açmak istiyorum oyun hakkında bilgiye ihtiyacım var çünkü,oyun içinden ulasıp sorunları çözecegim,sohbet edecegim arkadas(lar) lazım. Sizde yardımcı olursanız sevinirim..

• bende bi kaç gündür realm sıkıntısı çekıyorum bugün GenceKSK arkadaşımın önerisiyle Frostmaneye geçtim istersen bir düşün sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: havaemi01

Merhaba arkadaşar,2 hafta önce oyuna başadım, şuan 45.seviyedeyim, amacım 55 olup deathknight açmak. Bu charı sizin oynadıgınız sunucuda açmak istiyorum oyun hakkında bilgiye ihtiyacım var çünkü,oyun içinden ulasıp sorunları çözecegim,sohbet edecegim arkadas(lar) lazım. Sizde yardımcı olursanız sevinirim..

Silvermoon da Donanım Haber guild di var 55-70 arası karakter kasan benim bildiğim 5 kişi var onlar ile kasabilirsin yardımcıda olurlar.

Detaylı bilgiyi konu başlığından takip et.

http://forum.donanimhaber.com/m_46819059/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46819059

• Dunemaul Horde tarafında fazla Türk varmış bende orada başladım Hirbag diye DH Forum dan bir arkadaşla RAF yaptık kasıyoruz . Güzel yani Horde gelirsen bana ulaşabilirsin.
  • Teşekürler cevaplar için ama PVP sunucularında allience kişiler lazım
  • frostmane pvp sunucusu allience tarafındayız istersen pm at
  • Kafa kariscak yine :D outlande gel cok kalabalik burasi taksim meydani gibi gel gel :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben wow'a yeni başladım arkadaşlar ve ilk karakteri açtığımda hiç server seçme ekranı falan gelmedi direk başladım
  • Oyunu actiginda id pw ekraninda hemen sag altta hangi serverda oldugun yaziyo. Buyuk ihtimal new players serverlarindandir. Degistir vakit kaybetmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: havaemi01

Teşekürler cevaplar için ama PVP sunucularında allience kişiler lazım

Rauf unda dediği gibi bizim realme gelebilirsin Frostmane Ally bende yeni karakter kasıcam 4. 85 olucak bu realmde hep beraber kasarız.
  • Arkadaşlar bende yeni server'a geçeceğim ama kararsız kaldım.Nereye geçiyim ne çok kalabalık nede çok az kişi olacak bir server olursa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

Arkadaşlar bende yeni server'a geçeceğim ama kararsız kaldım.Nereye geçiyim ne çok kalabalık nede çok az kişi olacak bir server olursa iyi olur.

Sende gel Frostmane'e :) ally kısmındayız git gide büyüyoruz
  • Tamam.55 olur olmaz (Bugün inş :D ) DKtımla Frostmane geliyorum. karakter isminiz nedir acaba?
  • GenceKsK veya Gence isimlerine mesaj atabilirsin hatta acınca burdan nickini ver ben olmazsam oyunda girdiğimde bende sana atarım mesaj
  • Ally açacaksan Frostmane,
    Horde açacaksan Stormscale iyidir bence.

Eğer pvp yapacaksan tabi
  • Evet geldim sonunda frostmane'e . Karakter ismim '' Artano ''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.