Şimdi Ara

WOW yardim servisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar eger wow oynuyosaniz ve icinden cikamadiginiz olaylar olursa , buraya yazin..ben ve bilen arkadaslar elimizden geldigince yardim etmeye calisiriz....

• amerika serverında mannoroth realm''ındayım bekleirm. aynı yerde oynayan varmı acaba?
  • wallaha bisi war basi gorewleri aliyorum ama wericegim adamin kim oldugu unutuyorum baya saman geciyo oyuna baslayali 3 gun oldu lvl 18 elf hunterim war ama carimin ozelliklerini bilmiyorum buda onu cok esik yapiyo bu car hakkinda bilgi werirsen sevinirim ozellikleir neler ne yapabilirim bide su skill puanlari war ill olanlari weirken problem yok ama ondan sonraki asil skillere puan weremiyorum 5-6 tane puan birikti ne yapican bi et bakalim
  • Endercs ben forgamerda oynuyorum gayet iyi bi sunucu ama player sayısı biraz az :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

wallaha bisi war basi gorewleri aliyorum ama wericegim adamin kim oldugu unutuyorum baya saman geciyo oyuna baslayali 3 gun oldu lvl 18 elf hunterim war ama carimin ozelliklerini bilmiyorum buda onu cok esik yapiyo bu car hakkinda bilgi werirsen sevinirim ozellikleir neler ne yapabilirim bide su skill puanlari war ill olanlari weirken problem yok ama ondan sonraki asil skillere puan weremiyorum 5-6 tane puan birikti ne yapican bi et bakalim

Benim de night elf hunterım var çok iyi bir karakterdir kendileri :) Görevleri veren adamların bazen görev yazısının (quest log) içinde nerde bulundukları yazar. Bi de yakınlarında bir yerde bulunuyorsan sarı bir nokta olarak küçük haritada (minimap) gözükürler. Skill puanı değil bi de sen yetenek puanlarından (talent point) bahsediyorsun sanırım. Alttakileri açmak için gerekli onlan şeyler zaten imleci o alttakinin üstünde tuttuğunda zaten yazar. Sen tahminen sadece bir yetenek puanı verdin üsttekiler ama ikinci sıradakilerin açılmasını istiyorsan ilk sıraya 5 tane harcaman gerekiyor. Bu arada talentlerını her tarafa dağıtma özellikle üçünden birinde uzmanlaş ben mesela atıcılıktakilere (marksmanship) yaoğunluk verdim. Biraz hayvanla ilgili (beast mastery) kısma... Böyle yaparsan en alttaki daha güçlü yeteneklere ulaşabilirsin sana tavsiyem bütün yetenekleri üzerlerinegelip oku....

İyi oyunlar.. :)

• Blizzard ın kendi serverlarında en çok hangisinde Türkler var?
  • Burning Legion ama server fazla kalabalık pek tavsiye etmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi alacam yardim ark
    12 yıl önce açıldı
    acil yardim bir bakin
    9 yıl önce açıldı
    yeni tel icin yardim lutfennn!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en kabalık serverında ne kadar kisi varki birde ben birsey sormak istiyorum. Who listden refresh yapınca serverda ne kadar olgunu yazıyordu eskiden artık yazmıyor ben sombrenuit de oynuyorum. serverda kac kisi oldugunu nasıl görebilirim.
  • ya oyunu aldim 3 gun falan oldu guselde herkes horde almis horde car acmama iizn wermiyo serwer paramla istedigim cari bile acamiyom bide deniz kenarindaki yaratiklardan defter sayfasi gibi budusyo ve madem bu cara basladik bana soleyin bakalim ben neyde uzamanlasiyim tekr teker ad werinki saglam bi car olsun
  • ben bu oyunu bedava oynayabilir miyim ve nasl??
  • yaw en çok Türk nerde var demeyelim arkadaşlar hepimiz birlik olalım ben terenastayım 2 arkadaş daha var ama takım ruhu yok adamlar ingilizce konuşup ejnebilerle kaynaşa kaynaşa Türkçeyi unutmuş ben bi topic açtım oradan buluşup nerde oynayacağımıza karar verelim yaw
  • baba ksura bakmada lvl 20 oldum o kadar kasiyorum kac gun oldu birakip ta serwerimi gelmem wallaha
  • http://wowvault.ign.com/View.php?view=Talents.View
    talentlerde kararsızsanız burada oyuncuların kendi hazırladığı birçok talent şablonu var
  • arkadaşlar ping düşürmek için hangi portlar açılmalı
    tam listesini verebilir misiniz?
  • arkadaslar wow daki karakteriniz nedir?ve sizce oyundaki en iyi karakterr??ben tauren druid i baya sevdim...arkadasla oynuyoz...lvl 30 da eleman...ve 4 forma girebiliyi hero..dezide yuzebilmek icin fok , hizli kosabilmek icin cita(yada ole bisi) , warrior tipi savasmak icin ayi, ve buyu icin normal hali bulunyo....
  • quote:

Orjinalden alıntı: barking

ben bu oyunu bedava oynayabilir miyim ve nasl??
  • up
  • arkadaslar gusel bi konu assalra dusmesine rasi olamiyorum bide bilenlerden hunter icin guseil bi skill tree nasil olur bisler solermisinis
  • şimdi benim sorum şu ben yasak serverdan oynamayı planlıyorum mesela server için versiyon 1.2.4 diyor ama giriş yaparken oyunkendini otomatik olarak yükseltiyor ben bunu nasıl engellicem ve artı bir şey daha
    wow u korsandan oynamak isteyenler yada korsandan oynayanlar MyForum linkine tıklayarak forumumuza üye olun herkesin yardımına ihtiyacımız var bu konuda...
  • abicim delirmek uzereyim ya benim cari hunter haywamin her zaman mutsuz kemik seklinde bi skill war ama bi turlu yapamiyorum onu sag ckil ustune clik su bu denemedigim sey yok oda tuttugum haywanlar dolayisiyla durmadan kaciyolar ya bu kemigi yapinca haywan mutlu olucakmis nasil yapicam bu buyuyu bi soleyin lutfen ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.