arkadaşlar wow almak istiyorum da merak ettiğim bilmediğim birsürü konu var sizlere sormayı uygun gördüm şimdi diyelım kı direk bc aldım orjinal bunun içinden acc çıkarmı bunla direk oynayabilir miyim yok ılk seçenek olumsuz wow un ilk paketını alsam içinden acc çıkarmı ve ne kadar idare eder ha bi de internette cd keylerı satılıyor 40 ytl ye oyunun orjinalı arkadaşımda var bunu alsam yuklesem acc um olurmu?
şimdiden teşekkürler
oyunu oynayabilmen için ilk paket gerekiyor. 60 olduğundada 2 inci paketi alman gerekiyor. kimi ilk paketlerde 40 gün ücretsiz. kimi paketlerdede ilk 10 gün ücretsiz. oyunu alırken EU olmasına dikkat et (amerika ile oynamak zornda kalma) siteye güveniyorsan key alıp başlayabilirsin tabi. Kutusunun bi önemi yok. İçindeki keyi kullanıyoruz zaten.
oyun türkiyeden oynanmıyor..ilk önce yaşadığın ülke türkiye ise...yaşadığın ülkeyi değiştirmen gerekiyor... genelde 1000 ping civarı oluyor eğer türkiyede yaşıyorsan...ondan dolayı boşuna para harcamana gerek yok..tabii orjinal avrupa serverlarından bahsediyorum..kaçak serverlarda oynıcaksan o ayrı..
eu almayı dusunuyorum sımdı bı kaç arkadas yardımcı oldu sendit den alıcam buyuk ıhtımal ılk paketı. daha sonra da bc
Bence de Türkiye sınırları içindeysen alma, şahsen ben 15 aydır oynuyorum ama lag yüzünden bırakmayı düşünüyorum.
KO dan geliyorsun sanırım en büyük sorunun ingilizce olacak eger yeetrince bilmiyorsan türkelrin ağırlıkt aolduğu bir serveri seçmeni tavsiye ederim!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme