Şimdi Ara

Wow tekrar başlıcam Laptop tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllarca oynadım evlendik ara verdik şimdi tekrar başlamayı planlıyorum ancak laptop ve donanımdan anlayan arkadaşlardan yardım isticem.
    Bana sadece rahat wow oynayabileceğim max 1000 tl bir laptop önerebilirmisin.Kendi şirket laptopum var ancak program yüklemek yasak bu yüzden almam gerekiyor.1000 tl altındada olursa iyi olur:)

• Sizin icin birkac NoteBook baktım bunlarda gayet rahat kasmadan sıkılmasdan oyunu oynuyabilirsiniz.

HP G62-b53ST XF356EA NOTEBOOK

İşlemci : AMD Phenom II N620
    İşlemci Hızı : 2,8 GHz, Düzey 2, 2 MB
    Bellek : 4 GB
    Sabit Disk : 320 GB

1.199.00TL
    ---------------------------------
    TOSHIBA C660 D11L SYH NOTEBOOK

İşlemci : AMD Sempron V140
    İşlemci Hızı : 2,3 GHz
    Bellek : 3 GB
    Sabit Disk : 320 GB

1.024.89TL

Su anda bu 2sini bulabildim 1.000Tl nin altındakiler biraz sıkıntı yaratabilir ancak (1.000 1.300) arası dah iyi bilgisayarlar var.Burdan sonrasına karısamam haddimi astıysamda cok ozut diliyorum.Almısken iyisi olsun diyorsanız bakıcagınız fiyat aralıgı dedigim gibi 1.000-1.300 arası .

(Kendimi bu tip yerlerde satıcı gibi hissettim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asphendus -- 4 Aralık 2010; 3:04:05 >

• bence o dandik laptoplarla adam gibi wow oynayamazsın

alacağın laptoplar 1300 den başlar gt330m ve üzeri ekran kartı olan tüm laptoplar işini görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elements5 -- 4 Aralık 2010; 3:15:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elements5

bence o dandik laptoplarla adam gibi wow oynayamazsın

alacağın laptoplar 1500 den başlar gt330m ve üzeri ekran kartı olan tüm laptoplar işini görür

adam rahat wow oynuyabilecegim demis bilmem dikkat ettinmi ve verdigi bir fiyat aralıgı var bende o fiyat aralıgını cok cok fazla gecmeden birkac marka laptopp gosterdim.Ama adam deseydi suraya ''Bir gamer bilgisayar topatıcam yardım edin'' tabiki o zaman daha farklı secenekler cıkarıcaktık onune.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shartolsun

quote:

Orijinalden alıntı: Elements5

bence o dandik laptoplarla adam gibi wow oynayamazsın

alacağın laptoplar 1500 den başlar gt330m ve üzeri ekran kartı olan tüm laptoplar işini görür

adam rahat wow oynuyabilecegim demis bilmem dikkat ettinmi ve verdigi bir fiyat aralıgı var bende o fiyat aralıgını cok cok fazla gecmeden birkac marka laptopp gosterdim.Ama adam deseydi suraya ''Bir gamer bilgisayar topatıcam yardım edin'' tabiki o zaman daha farklı secenekler cıkarıcaktık onune.

Hocam bence verdiginiz laptoplar wow u very high da olmasa da high da rahatlıkla kaldırabılcek laptoplarfiyatları da iyi

• onun yerine pc toplamanızı tavsiye ederim yoksa 25man hc lerde fps sorunu yaşarsınız.
  • bulabilirsen imzamdaki cihazı al.. sezon bitti şimdi piyasadaki en kral laptoplar kampanyalarda tükendi..

tavsiyem direct x 11 destekli bir ekran kartı olmalı

ati 5650 ya da 5730 olan bir bilgisayar bak. diğer ekran kartlarına hiç bakma ben kendi bilgisayarımı 4 ay araştırdım tüm testlere baktım bu ve asus n61 arasında kaldım bunun fiyatı daha cazipti.

şirketin laptopu iyiyse esata bir harddisk te alıp oynayabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Php -- 4 Aralık 2010; 9:54:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Laptop Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Metin2 LAPTOP önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • laptoptan "rahat" bir şekilde oyun oynamak istiyosan en az 1500 tl yi gözden çıkarıcan ki bu rahat ta tüm ayarlar medium olur high da çok zorlar. ama illa laptop alcam diyosan işlemcisi çok önemli WoW ekran kartından çok işlemciye yüklenen bir oyun harici ekran kartı, 2-3 gb ram le en düşük ayarlarda rahat rahat oynarsın sonra tüm grafiklerin full olduğu bir pc de oynamaya çalıştığında "benim oynadığım oyun böyle değil" tarzı yorumların olur o yüzden masaüstü toplaman çok daha iyi olur.

Bende 3 yıl acer7720 g ile oynadım. tbc zamanında rahat rahat high da oynayabiliyordum. wotlk ta medium a düşürdüm. iCC geldiğinde low da dahi kasmaya başladı. core2duo 1.8 ghz işlemci, 256 mb 8400m gs ekran kartı, 4 gb ram ile.

edit: karşılayabilirsen forumda reklamı çıkan 1000 dolarlık acer ı tavsiye ederim shadow hariç herşeyi ultrada dahi rahat kaldırabilir tahminimce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaire -- 4 Aralık 2010; 11:31:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Php

bulabilirsen imzamdaki cihazı al.. sezon bitti şimdi piyasadaki en kral laptoplar kampanyalarda tükendi..

tavsiyem direct x 11 destekli bir ekran kartı olmalı

ati 5650 ya da 5730 olan bir bilgisayar bak. diğer ekran kartlarına hiç bakma ben kendi bilgisayarımı 4 ay araştırdım tüm testlere baktım bu ve asus n61 arasında kaldım bunun fiyatı daha cazipti.

Hocam arkadas 1000 tl yi asmayacak bir laptop demıs sızın laptopunuzun fıyatı nerdeyse 2 katı

• quote:

Orijinalden alıntı: Php

Bu fikir gayet mantıklı, masraf da yapmamış olursunuz.
  • Herkeze vakit ayrıdığı için tesekkur ederim.Şirket laptopu iyi bir vaio sanır 3000 küsere aldılar ,anladığım kadarıyla harici bir hard disk alıp oyunu buraya yukleyip oynayabileceğimi söylüyorsunuz.Herhangi bir sorun olmaz diyosanız bu fikir süpermiş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.