Şimdi Ara

Wow -Tekrar Başlamak-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben 2-3 ay keyleri çekip wow oynamıştım.Sonra bir kaç olay oldu ve bıraktım.Şimdi tekrar oynamak istiyorum o zamanlar 75-76 lvl bir rogue kasmıştım.Baya da eğlenmiştim.

Şimdi size sorum şu oyundaki oynanacak en basit class nedir?Çünkü daha ''newbie'' olduğum için classların inceliklerini bilemiyorum.En kolay classla oynamak yararıma olur diye düşündüm.

• paladin paklar seni.
  • Yahu bayağı da eğelendim diyorsun, oynamana devam etsene rogue ile. Öğrenir, alışırsın elbet...
  • bende yeniyim rogue oynuyorum gayet eğlenceli ancak pvpde canımı sıkan 2 class var biri frost mage biri paladin deli ediyolar adamı.Frost mage oynamak kolay olmaz diye düşünüyorum eğer hem yeni olıyim hem üç tuşla bg de üstlerde yer alıyim diyosan paladin seç bence :) birde araya sıkıştırıyorum ama paladin için en iyi dps classı nedir holy uygunmudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishermanx -- 23 Mayıs 2011; 9:21:02 >
  • @devilmc

holy en iyi dps classıdır. over 9000 dps yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebobsquarepants

@devilmc

holy en iyi dps classıdır. over 9000 dps yapar

şaka bir yana, kabaca söyleyecek olursak, holy heal spectir. prot tank, retri de dps.

Konudaki arkadaşın sorduğu soruyu unutmuşum. Arkadaşım neyle eğleniyorsan onunla oyna bu kadar basit :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 23 Mayıs 2011; 11:04:16 >

• benimde kafamı o karıştırdı şimdi holly heal olmalı ama holy deli gibi dps alıyor ilginç hem dps yüksek hem heal basıp ölmüyor , rogue olarak zavallı hissediyorum kendime heal sağlıycağım bir tane spellim yok :) yada 1tane var oda az az artırıyo adını hatırlayamadım kesik bilek resmi vardı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW'a başlayacam..
    18 yıl önce açıldı
    wow a başlasammı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilmc

benimde kafamı o karıştırdı şimdi holly heal olmalı ama holy deli gibi dps alıyor ilginç hem dps yüksek hem heal basıp ölmüyor , rogue olarak zavallı hissediyorum kendime heal sağlıycağım bir tane spellim yok :) yada 1tane var oda az az artırıyo adını hatırlayamadım kesik bilek resmi vardı :)

Recup'tan bahsediyorsun. Onun her zaman üzerinde olması lazım. Biraz rogue videosu izle derim, ya da pvp ile ilgili şeyler oku. Bunu dediğine göre recup'un ne kadar hoş birşey olduğunu bilmiyorsun diye farzediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 23 Mayıs 2011; 13:12:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.