Şimdi Ara

Wow Tbc-Wotlk yükleme sorunu,Cataclysm 9 Gb Download Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar öncelikle bugün wowun bütün paketlerini aldım ana paket,tbc,wotlk,cataclysm
    sırasıyla yüklemeye başladım ana paket sorunsuz yüklendi ardından tbc cdsini yükleyeyim
    dedim gelen ekranda install seçeneği yerine play çıkıyor aynı sorun woltk içinde geçerli
    cataclysm cdsini takınca install yapıyor ama bitiminde 9 küsür gb download yapmaya başlıyor.
    Elimde tüm cdler mevcutken 9 gb download biraz abes geldi bana ve tbc ve wotlk cdlerini boş
    yeremi aldim yükleme bile yapmıyor.
    Sorunumu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• o 9 gb lık patchi yüklüycen.
  • Cevap için çok sağol ana paketten sonra direk catayı yükleyip 9 gb indireyim bakalım sonuç inş hazin olmaz :D
    tbc ve wotlk yüklemediğim için içime sinmedi hayirlisi.

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdkarakan -- 28 Şubat 2011; 2:17:01 >
  • ana paketten sonra direkt cata yükleyemezsin diye biliyorum, sırasıyla hepsini yüklemen lazım.
  • wow clasic'i yeni gelen seriden aldıysan belki direk 4.0 patch yada 3.0 patch ile gelmiştir, ondan TBC ve Wotlk yüklenmemiştir. Oyunu su anda internetten indirmeye kalktığında da 9gb'lık bir dosya indiriyor. Sen yanlışlıkla sıfır download yapmış olmayasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caitlin

ana paketten sonra direkt cata yükleyemezsin diye biliyorum, sırasıyla hepsini yüklemen lazım.

walla bende ona şaşırdım zaten cdleri sırasıyla yüklemem gerektiğini biliyorum ama olmuyor nette
    araştırdım aynı sorunu yaşıyanlar olmuş ama sorun neyden kaynaklanıyor cevabını bulamadım.

quote:

Orijinalden alıntı: t3

wow clasic'i yeni gelen seriden aldıysan belki direk 4.0 patch yada 3.0 patch ile gelmiştir, ondan TBC ve Wotlk yüklenmemiştir. Oyunu su anda internetten indirmeye kalktığında da 9gb'lık bir dosya indiriyor. Sen yanlışlıkla sıfır download yapmış olmayasın?

oyun yeni serimi pek bilgim yok açıkcası, yanlış anlamışsın sanırım oyunu internetten indirmeye çalışmıyorum ana paket ve cata yükledikten sonra
    direk otomatik download çıktı kendi kurulumdan sonra yükleme başlattı 9 gb daha inmedi malum ttnet pcyide açık bırakamıyorum :S

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.