Beyler şimdi wowheadden baktım stone drakein drop chance i %0.80 invicible a da baktım onun ise %0.96 ama herkes invicible a meraklı bende stone drake var kimsede benim mounttan görmüyorum meraklısınıda görmüyorum bu daha zor düşüyor yani daha rare neden kimse meraklı değil ?
Stone Drake dungeondan düştüğü için her gün deneyebilirsin. Invincible raidden düştüğü için haftada bir kez deneyebilirsin. Yani invincible ı 1 kez denerken, stone drake i 7 kez deneyebilirsin.
Normal Dung. modunda da düşme oranı aynı onun, her saat başı beş kez girilebiliyor.
Zevk meselesı yanı o atın durusu yeter benım ıcın yanı herkez farklı seylerı sevıyor bazı ınsanlar koleksıyon yapıyor ben mısal sadece sevdıklerımle ugrasıyorum sevmedıklerımle ılgılenmıyorum mısal stone drake yı hıc sevmem ben de ben Drake sevmem zaten proto benım ıcın tek gecerım ondada green proto benım ıcın oenmlı yanı zevkler ve renkler tartısılmaz kımse drop az mıs ozelmıs buna bakmaz bende karazhandan dusen mount var ama bınıyormuyum hayır :D ama var ıste
stone drake'i günde 121 kere sololayabilirsin ama invinble'i haftada bir kere fark bu