Şimdi Ara

wow pvp hakkında bilgi lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wow u indirdim şu an patchleri yapıyor 10 gün deneme süresinde oynucam ilk defa oynucam şunu sormak istiyorum pvp sistemi nasıl karşılaştırma için söylemiyorum ben ko ve lineage oynadım hangisine benziyor lvl kasarken yada lvl kasılan yada görevyapılan maplerde düşman ırkta varmı ko daki gibi cz varmı 7/24 pvp hem lvl kasılan nasıl bir pvp sistemi var anlatırsanız sevinirim.

• arkadasım mantik olarak line age 2 ye benziyor quest yapıyorsun level atlıyorsun raidlere giriyorsun vs vs cz mantıgı elbette var 40v40 ve benzerleri iki tane rakip ırk var ally ve horde carus ve human gibi düşünebilirsin elbette 24 saat pvp var isteyene tabiki oyunu bi 10 günlük oyna hoşuna giderse oynarsın yok gitmezse başka oyunlara bakarsın
  • bi kere o mapleri aklında çıkar.koda bi bölgede 1-maxa kadar lvl kasma var wowda bi bölgede en fazla 10 lvl kasarsın ve bu bölgeler birbirleine eşit yüzölçümüne sahiptirler
  • pvp server seç. görev yaparken lvl kasarken yaptıgın pvp kadar hiç bir pvp zevk veremez.

birçok savaş alanı var. herbirinin farklı senaryosu var. ama sen bunlara girip hiç birinden zevk alamazsın. önceliğin lvl kasmak olacak ki bu ko daki gibi sıkıcı değil. ( çoook eski bir ko oyuncusuyum)

en başta direk aksiyona girmediğin için wow sıkıcı gelebilir.
    ama lvl 20 den sonra pvp serverda isen olay birden değişmeye başlar.
  • Wow Pve pvp oyunudur.
    Amacın sadece pvp yapmaksa başlama. Oyundaki pvp sistemi, pve yapanların canlarının sıkılmaması için ayarlanmış gibidir.
    Arenalar hariç hiç bir yerde dengeli pvp olmaz. Uzun süre oynadım ve 5-6 karakter kastım. Her seferinde şunu deneyim bunu deneyim diye.. Ama yok pve bana göre değil dedim bıraktım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cabal hakkında bikaç soru
    17 yıl önce açıldı
    Lol hakkında sorularım
    12 yıl önce açıldı
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.