Şimdi Ara

Wow Private serverlar için client ( yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu Private Server oynamak için 20gb lık bi client indirilmesini istiyor. Bende WoW Cata 4.3.4.15xx orjinal klasörü var bu klasörle nasıl private serverlara girebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 17 Nisan 2013; 16:32:23 >

• PvP server dediğin private server mı? Knight tayfası pvp diyor galiba onlara emin değilim. Client ise hangi serverda olduğuna göre değişir. Eğer sendeki uygun değilse giremezsin.
  • Private server a PvP demek nasil bir zihniyettir cok merak ediyorum. PvP nin MMORPG de tek anlami vardir o da bellidir. Su bedavacilar baska bir isim bulsun kendine
  • PVP server? Neyse battle.net önerimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akira Kanzaki

PVP server? Neyse battle.net önerimdir.

Aylık ücret biraz fazla geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

Private server a PvP demek nasil bir zihniyettir cok merak ediyorum. PvP nin MMORPG de tek anlami vardir o da bellidir. Su bedavacilar baska bir isim bulsun kendine

Sen önce kendi zihniyetine bak . İnsan yanılır veya hata yapar aman sen dikkat et bozuk zihniyetler bi daha oyun terimleri hakkında hata yapmasinlar. Malum memleket meselesi, bi de belesciyiz o da vahim bi durum. En kısa zamanda blizzardtan Özür dileyip aylik 35 tl odemeye başlıyorum. Tekrar Özür dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

quote:

Private server a PvP demek nasil bir zihniyettir cok merak ediyorum. PvP nin MMORPG de tek anlami vardir o da bellidir. Su bedavacilar baska bir isim bulsun kendine

Sen önce kendi zihniyetine bak . İnsan yanılır veya hata yapar aman sen dikkat et bozuk zihniyetler bi daha oyun terimleri hakkında hata yapmasinlar. Malum memleket meselesi, bi de belesciyiz o da vahim bi durum. En kısa zamanda blizzardtan Özür dileyip aylik 35 tl odemeye başlıyorum. Tekrar Özür dilerim.

Ragnaros gel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çoğu Private Server oynamak için 20gb lık bi client indirilmesini istiyor. Bende WoW Cata 4.3.4.15xx orjinal klasörü var bu klasörle nasıl private serverlara girebilirim ?

Molten'de oynayabilirsin.
    4.0.6'dan bu haftalarda aşama aşama 4.3.4'de geçiş yapıyor.
    Şu an değişimden dolayı sık sık çökme sorunları olsa da 1 ay içerisinde çoğu sorunu çözerler.

4 Server var:
    Experience oranına göre x3, x10, x20 ya da anında 85 olduğun Warsong'da oynayabilirsin.
    Warsong sırf PvP'dir, x3'de bol bol PvE raid yapılır, diğer ikisi karma sayılır.

Türk guildleri için forumun Türkçe bölümüne bakarsın:
    http://forum.molten-wow.com/forumdisplay.php?f=22

Ben genelde Sargeras Horde ya da Neltherion Horde tarafında oynuyorum ama pek sık online olmam.

• quote:

quote:

Rica ederim duzeltmek vazifemiz. Bu forumda buna pek cok defa itiraz ettigim icin dayanamiyorum ama private serverlarda oynayanlar icin ayri bir baslik olmali...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.