Şimdi Ara

WoW Ne Ya ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
11.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkest earth

World of Warcraft ile knightı mı kıyaslıyorsunuz. Şuramla gülüyorum.
    knight dediğin nedir ki? milyon tane bebe.

Bebelerle tartşmaya giriyoruz hocam forumda artık
    DH = KO Olmuş a.k

• quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Bu DH'daki savunma mantığını anlamıyorum. Birinin sevdiği birşeye laf söyleyince karşıdaki küfredilmiş gibi algılıyor.

Ha bu arada WoW diye bağırıp durduguğunuz şey çok dandik grafiklere sahip bi oyundur. HA grafik açısından KO SRO veya diğerlerinden daha iyi olabilir( KO'Nun pvp aksiyonunun yanına yaklaşamaz. Çoğu WoW playerlarıda bunu söyler.). Ama halen grafik olarak bence çok eski bir oyundur.

Bilmiyorum WoW'a laf deyince insanlar niye bu kadar kötü algılıyor. Tamam gerçek hayatınızdan vazgeçip WoWu yaşamaya başlamış olabilirsiniz. Ama şu oyunu bu kadar savunmayın.

Ve Son olarak tekrar söylüyorum. WoW 80 level olana kadar insan kendine zorla WoW'u sevdirir. Çok fazla MOB çeşitliliği olsa bile yinede sıkıcıdır. Belki zevk katmak için görev, meslek flaan katmış olabilirler. Ama 90. madeninizi işlediğinizde artık oda size zevk namına birşey vermeyecektir. Görevler hakeza zaten bahsettim. Git şu yaratıktan 30 tane kes falan( bazı görevler hariç, bazıları zevkli olabilir. Genelden bahsediyorum.)...

WoW
     WoW Ne Ya ?

Bir diğer oyun.

WoW Ne Ya ?

Tabiki bu karşılaştırma mantıklı bir karşılaştırma değil. Söylemek istediğim WoW'un grafik olarak ne kadar geride olduğu...

Cüceler dans ediyor sanırım?

• @ darkest earth

Ya konu o değil. Söylemeye çalıştığım şey. Günümüz oyunlarına göre Wow grafik açısından çok geride...
  • quote:

Bu DH'daki savunma mantığını anlamıyorum. Birinin sevdiği birşeye laf söyleyince karşıdaki küfredilmiş gibi algılıyor.

Ha bu arada WoW diye bağırıp durduguğunuz şey çok dandik grafiklere sahip bi oyundur. HA grafik açısından KO SRO veya diğerlerinden daha iyi olabilir( KO'Nun pvp aksiyonu WoW'dan daha zevlidir.. Çoğu WoW playerlarıda bunu söyler.). Ama halen grafik olarak bence çok eski bir oyundur.

Bilmiyorum WoW'a laf deyince insanlar niye bu kadar kötü algılıyor. Tamam gerçek hayatınızdan vazgeçip WoWu yaşamaya başlamış olabilirsiniz. Ama şu oyunu bu kadar savunmayın.

Ve Son olarak tekrar söylüyorum. WoW 80 level olana kadar insan kendine zorla WoW'u sevdirir. Çok fazla MOB çeşitliliği olsa bile yinede sıkıcıdır. Belki zevk katmak için görev, meslek flaan katmış olabilirler. Ama 90. madeninizi işlediğinizde artık oda size zevk namına birşey vermeyecektir. Görevler hakeza zaten bahsettim. Git şu yaratıktan 30 tane kes falan( bazı görevler hariç, bazıları zevkli olabilir. Genelden bahsediyorum.)...

WoW
     WoW Ne Ya ?

Bir diğer oyun.

WoW Ne Ya ?

Tabiki bu karşılaştırma mantıklı bir karşılaştırma değil. Söylemek istediğim WoW'un grafik olarak ne kadar geride olduğu...

2004 te çıkmış oyundan ne bekliyorsun?Mw2 ss si koymuşsun galiba tabiki farklı olacak.+Olarak zorla sevdirir demişsin,abi zorla oyunmu oynanır sıkılırsam oynamam yani ben zevk alıyordum şahsen.+Olarak her oyun stili kendine göre grafiklere sahip yani wowun o çizgifilmimsi rengarenk grafiklerinin yerine call of duty türü bir grafik gitmezmiş gibi geliyor bana.

• quote:

Ha bu arada WoW diye bağırıp durduguğunuz şey çok dandik grafiklere sahip bi oyundur. HA grafik açısından KO SRO veya diğerlerinden daha iyi olabilir( KO'Nun pvp aksiyonunun yanına yaklaşamaz. Çoğu WoW playerlarıda bunu söyler.). Ama halen grafik olarak bence çok eski bir oyundur.

:) KO'nun pvp aksiyonu daha iyi, bunu söyleyen wow player var birde :) Harika kombinasyonlar vardır eminim 3-5 tuş spam yapıp pvp, bilmiyorum haberin varmı dawww.warcraftmovies.com diye bir site var ve epey ünlü, buradan bakabilirsin Wow pvp'sinde kafanı çalıştırman gerekir aynı durumlar olmaz, birçok kombinasyon vardır.

Bilmiyorum KO'da ne kadar zamanda max levele ulaşırsınız ama, Wow'da o kadar uzun sürmez, işler max level'dan sonra başlar genelde. Görevlerin senin söylediğinle alakası yok, çoğu da zevkli olduğunu düşünür, en son baktığımda SRO ve KO, biraz görev çalmaya kalkmıştı Wow'dan(sadece görev de değil, bir ton karakter, pvp sistemi kopyalamışlardı) ve onların görevleri aynen söylediğin gibiydi. Görev çeşitliliği en fazla olan, en fazla görev olan oyunda Wow'dur bu arada.

Savunmamızın nedeni de sizin gibi bilmeyen, kulaktan dolma bilgileri ile birşeyler bildiğini sanan insanlarda gelen yorumlar...

E size laf anlatmak da ne kadar mantıklı bilemiyorum da bilmeden bu kadar sallamanız sinirime dokunuyor açıkçası..

He bu arada çok komik bir olay var yeni hatırladım, bir ara Knight Online denen oyunun firması oyunda kaliteyi sağlamak açısından serverlarını Türk oyunculara kapattı. Nedenini tam bilemiyorum herhalde davranışlarından kaynaklı, diğer oyunculara rahatsızlık verdiğinden vs olsa gerek, bir ara girilmiyordu Knight Online'a herhangi bir Türkiye IP'sinden. Sonra geri açtılar nedeni de oyuncu sayısının inanaılmaz derecede düşmesi, pek oyuncusu yokmuş meğer oyunun yabancı olarak... Trajikomik bir haber cidden, adamlar mecburiyetten açtı ellerinde olsa, başka ülkelerden oyuncu sayıları daha iyi olsa sanırım açmazlardı birdaha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imdrunkisuppose -- 1 Şubat 2010; 19:00:57 >

• Hala grafikleri kötü diyor. Arkadaşım bu bir MMORPG. Önce bunu kavramanız gerekiyor. Amaç çok fazla kişiye hitap etmek zaten. Ben bu oyun ilk çıktığında 64 lük ekran kartım ile oynuyordum. WoW'u WoW yapan zaten o masalsı grafikleri. Hiçbir zaman MW2 gibi grafikleri olmayacaktır bu oyunun. Üstte koyduğum videoya bakarsanız grafik motorunun geliştiğini görebilirsiniz. Ama hiçbir zaman çok müthiş grafikler beklemeyin bu oyundan. Tekrar söylüyorum bu oyunu oyun yapan o masalsı efektleri, grafikleridir. Siz grafik için oynuyorsanız buyurun Age of Conan oynayın. Onunda ne durumda olduğu ortada.
  • quote:

Ha bu arada WoW diye bağırıp durduguğunuz şey çok dandik grafiklere sahip bi oyundur. HA grafik açısından KO SRO veya diğerlerinden daha iyi olabilir( KO'Nun pvp aksiyonu WoW'dan daha zevlidir.. Çoğu WoW playerlarıda bunu söyler.). Ama halen grafik olarak bence çok eski bir oyundur.

WoW
     WoW Ne Ya ?

Bir diğer oyun.

WoW Ne Ya ?

BC ile Wow kıyaslamak...bu da yeni bir moda olmalı

• Grafiği için MMORPG oynayan insan, gariptir.
  • @ imdrunkisuppose

Neredeyse tüm online oyunları oynadım, birtek WoW'u pvp serverda oynadım. Ama Normal WoW'u tabiri caizse çok izledim. Bi arkadaşım lvl1 den lvl 80 e paladin kastı. Ve Her anında yanındaydım denebilir. Şahsi düşüncem Exp kasması ve pvpsi o kadar zevkli değil. Zaten bu sebeple WoW oyuncuları yanlış hatırlamıyorsam Warhammer online diye bi oyuna kaymaya başlamışlardı. Ha WoW'u insanlar neden tercih ediyor meselesine gelince. Bence grup çalışmasının en gerekli olduğu, yaş seviyesinin yüksek olduğu, ve Blizzard gibi bi firmanın oyunu olduğu için.

@ ThunderVolt

BEN GRAFİK OLARAK KARŞILAŞTIRIYORUM..... !

Grafik için MMORPG oynamak gariplik değildir. Bir oyunda amaç gerçekliği yakalamak değilmidir. WoW kadar gelişmiş bir oyunun grafikleride aynı ölçüde gelişmiş olsa tadından yenmez... Zaten online oyun üreticilerin amacı nedir, oyuncuları gerçek hayattan koparıp sanal ortamda yaşatmak... Grafik olarak mükemmel bir oyun bence oyuncuyu daha fazla tatmin edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 1 Şubat 2010; 19:19:08 >

• Şunu diyebilirimki wowda hack var ve ben 1 yıl kullandım. Fish/Mine/Skin botundan tut speed hack, fly hack hepsi var. Hiçte yakalanmıyorsunuz. Netten çektiğim goldunda haddi hesabı yok.
  • Wowla Koyu kıyaslamak mı?
    Yol yakınken tövbe edin, çarpılacaksınız şerefsizim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

Hala grafikleri kötü diyor. Arkadaşım bu bir MMORPG. Önce bunu kavramanız gerekiyor. Amaç çok fazla kişiye hitap etmek zaten. Ben bu oyun ilk çıktığında 64 lük ekran kartım ile oynuyordum. WoW'u WoW yapan zaten o masalsı grafikleri. Hiçbir zaman MW2 gibi grafikleri olmayacaktır bu oyunun. Üstte koyduğum videoya bakarsanız grafik motorunun geliştiğini görebilirsiniz. Ama hiçbir zaman çok müthiş grafikler beklemeyin bu oyundan. Tekrar söylüyorum bu oyunu oyun yapan o masalsı efektleri, grafikleridir. Siz grafik için oynuyorsanız buyurun Age of Conan oynayın. Onunda ne durumda olduğu ortada.

Arkadaşa katılıyorum. Grafik için oyun oynayan kişileri anlayamıyorum gerçekten. Hadi fps ya da tps türü bir oyun olsa grafik isteyin tamam. Ama bu bir mmorpg. Ne yani bu türde bir oyundan Crysis gibi bir grafik mi bekliyorsunuz? Grafik yapılır. Blizzard bunu başaramayacak bir firma değil. Ama mmorpg türünde aynı anda binlerce oyuncu oynar(tek bir serverda). mmorpglerde fps ya da tpslerde olduğu gibi oda sistemi yoktur. Binlerce oyuncu aynı anda oynar. Binlerce oyuncunun hareket etmesi söz konusu. GTA4'e bir bakın(Optimizasyonu ne kadar kötü olsa da, sonuçta grafikleri çok çok düşük bir oyun değildir). Grafikleri çok düşük bir oyun değildir. Belki de optimizasyonunun kötü olmasından dolayı sistemler zorlanıyor. Ama GTA4'te şu var. GTA4'te tek başınıza değilsiniz. Birçok obje hareket ediyor sizinle birlikte. Eşyalar, arabalar vs. Yani bir mmorpgde grafikler müthiş yapılabilir. Ama bu oyunu kaç oyuncu oynayabilir? Herkeste 32mb gtx296 core i7li bilgisayarlar yok. Bir de UO'ya bakın. UO'da grafik mi var da o kadar oyuncu oynuyor Allah aşkına. Daha 2 boyutlu grafiklere sahip bir oyun. Ama verdiği zevk gerçekten iyidir. Tamam öyle milyonlarca oyuncusu olmayabilir(ne kadar oyuncusu olduğunu bilmiyorum ama çok da fazla olmadığını tahmin ediyorum). Fakat oynayanlar var en azından. Bir oyunda grafik çok önemli olsaydı bu oyunu değil oynamak, oyunun yüzüne bile bakılmazdı.

• quote:

@ imdrunkisuppose

Neredeyse tüm online oyunları oynadım, birtek WoW'u pvp serverda oynadım. Ama Normal WoW'u tabiri caizse çok izledim. Bi arkadaşım lvl1 den lvl 80 e paladin kastı. Ve Her anında yanındaydım denebilir. Şahsi düşüncem Exp kasması ve pvpsi o kadar zevkli değil. Zaten bu sebeple WoW oyuncuları yanlış hatırlamıyorsam Warhammer online diye bi oyuna kaymaya başlamışlardı. Ha WoW'u insanlar neden tercih ediyor meselesine gelince. Bence grup çalışmasının en gerekli olduğu, yaş seviyesinin yüksek olduğu, ve Blizzard gibi bi firmanın oyunu olduğu için.

@ ThunderVolt

BEN GRAFİK OLARAK KARŞILAŞTIRIYORUM..... !

Grafik için MMORPG oynamak gariplik değildir. Bir oyunda amaç gerçekliği yakalamak değilmidir. WoW kadar gelişmiş bir oyunun grafikleride aynı ölçüde gelişmiş olsa tadından yenmez... Zaten online oyun üreticilerin amacı nedir, oyuncuları gerçek hayattan koparıp sanal ortamda yaşatmak... Grafik olarak mükemmel bir oyun bence oyuncuyu daha fazla tatmin edecektir.

Tamam arkadaşım sözlerinde haklısın. Fakat hangi sistem bu oyunun gereksinimlerini karşılayacak? Sorarım sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 1 Şubat 2010; 19:50:12 >

• Ya wowun grafikleri daha nekadar gelişebilir,kaplamaların detayı artabilir ama onada sistem dayanmaz.
  • Doppelganger aşırı boşsun, zekan da vasatın altında... Söylediklerimi tek tek okuyup her birine cevap vermek için ıkınmandan, hepsine de ayrı birşey saçmalamandan belli...

quote:

Ben sana oyunun verdiği zevke etki eden şeyleri sayayım mı? Karakter sınıfları. Sınıflar arası denge. Skillerin özellikleri. Itemlerin özellikleri. PVP ve savaş sistemi(oyunda kullanılan terimini bilmiyorum. PVEdir sanırım). Kısaca bunlardır yani. Yok oyunun haritasıymış, alanlarıymış, itemlerin şekliymiş, oyunun grafiğiymiş. Tüm bunlar geçici zevklerdir. Önemli olan kalıcı olanlardır. Ha senin itemden kastın özellikleri ise ona lafım yok tabi.

quote:

Ben orda yazdıklarımda(koyu olarak belirttiğiniz) KO'da daha iyi dedim mi? Bir oyunun verdiği zevki nelerin belirlediğini söyledim. KO'da daha iyidir demedim. Ha ben daha çok beğeniyor olabilirim. Fakat bunu genel bir yargıyla belirtmedim.

Madem oyuna etki edenler yukarıdakiler, e bunlar wowda daha fazla var, daha da iyi ayrıca, tabi sen bilmeden konuştuğun için bundan bir habersin... E ne diyorsun burada embesilce zırvalıyorsun be velet?

Daha ne kuyruk acısı zırvalıyorsun, o konudan kuyruk acısı olması gereken biri varsa sensin de anlayamıyorsun onu diyorum, o kapasite yok. Ondan sonra birkaç konuda postunu gördüm yine gerizekalıca şeyler yazmıştın, konu hakkında bilgin olmadan, bilerek cevap vermedim şimdi bunla uğraşıyor gibi görünürüm diye. E bunda da baktım yine aynı salak üslubunla 100 kişi sana birşey anlatmaya çalışıyor ama sen üşenmeden ıkınarak her satırına cevap yazıp çok akıllıyım triplerine giriyorsun, dayanamadım. Konu da yine bir halt bilmediğin bir konu olmasına rağmen bunu yapmana...

2 dakika önce yazdıklarını, 2 dakika sonra saçmalayabiliyorsun. Şuradan konuşmandan gerizekalıca 100 tane şey çıkar, birbiriyle çelişen bomboş şeyler, Ergenlerle uğraşmak bir yere kadar da senin gibi hem 0 kapasiteli hem de ergenlerle uğraşmak, bir de böyle laflar duymak fazla bana... Tam işte normal KO player zekasındasın, git oyununu oyna, her bir paragrafa birşeyler saçmalayacağım diye ıkınma boş yere , anlamadım ne embesil ergenler varmış şu forumda. Lafları çevirmek felan, yeni birşeyler duyup, aynı 5 yaşında çocukla tartışmak gibi, söylediğin şeyleri tekrar eder de tartıştığını zanneder hani..

Nasıl olsa ne açıklasam da anlamıyorsun, geçenki gibi uzun uzun anlatıp uğraşamayacağım seninle, gel yanıma anlatayım sana karşımda 2 kelime edebileceğini zannetmiyorum da pek, internet ortamında tartışmalar böyle oluyor işte... Gerçekte 2 kelime kuramayacak zekada adam internette ıkınıp birşey yaptığını zannediyor...

• Öğrenmek maksadıyla (yani tam olarak, yazılanlardan kafamda bişey oluştu ama emin değilim) wow oynayan herhangi bir arkadaşa hitaben soruyorum; raid dediğiniz olay nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano

Öğrenmek maksadıyla (yani tam olarak, yazılanlardan kafamda bişey oluştu ama emin değilim) wow oynayan herhangi bir arkadaşa hitaben soruyorum; raid dediğiniz olay nedir?

Dungeonlara 5 kişiden fazla arkadaşla girmektir misal ;
    Naxxramas 'a 25 kişi girmek gibi
  • bu oyunun Warcraft serisi ile bir ilgisi yok sanırım değilmi ? Strateji oyunuydu çünkü severek oynardım warcarft III ü
  • Wow'un 10 günlük deneme sürümünü indiriyorum . Oynayan arkadaşlara sorum olucak hangi server ve hangi ırkı seçmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

Wow'un 10 günlük deneme sürümünü indiriyorum . Oynayan arkadaşlara sorum olucak hangi server ve hangi ırkı seçmeliyim?

Tartışmadan dolayı konu kapanıcak gibi birisi bana sorduğum soru hakkında PM atabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.