Şimdi Ara

Wow için toplu addon paketi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 4 ay önce wowa başladım.oyunu aldığımdaki bedava ilk ayı kullandıktan sonra, okul ve sınavlardan dolayı ödeme yapmadım ve oyuna ara verdim.geçen hafta tekrar başladım oyuna.şuan tamamen bir çaylağım.lvl 29 bir paladinim var.sorum ise şu; o zaman oynarken tanıştığım biri bana bi addon tavsiye etmişti.daha doğrusu bir çok addounu barındıran bir paket.çok beğenmiştim.fakat ismi konusunda en ufak bir şey aklımda kalmadı.ve şiddetle ihtiyacım var bu addonlara.çaylak olduğum için nasıl anlatırım bilemiyorum yanlış terimler falan...ama ismini bilen olursa çok memnun olurum.Dediğim gibi bir addon peketiydi.hatta oyunun ana menüsünden de(login ekranı) girip istenilenleri kaldırıp ekleyebiliyorduk.bir çok özellik getirmişti fakat aklımda kalanlar, mesela chat kutusunda pratik yazmak için baloncuk tan kısa yollar vardı.renk renk.çeşitli kanallardan pratik konuşmak için bu balonlara basıyorduk.trade , party, raid gibi.ekranın sağ üst köşesindeki yuvarlak haritanın etrafındaki menüler e yenisi eklenmiş ve hepsi kaydırılabilir bir hale gelmişti.questler için bilgilendirme artmıştı.haritada bir kordinat sistemi çıkmıştı.bunun gibi bir çok şeyle bu sade ekran bi anda dolup taşmıştı.

en önemlisi bu paketi indirirken internet sitesinde hem Windows hem Mac için ayrı setup sürümleri vardı.ben mac de oynadığım içinde ayrı bi sebebi buna ihtiyaç duymamın

yazdıklarımın tatsız tutsuz olduğundan anlayacağınız gibi çok yeniyim bu oyunda.affınıza sığınıyorum ve bu konuda bi bildiğiniz varsa rica ediyorum.

• Öyle toplu add on'lara UI denir google'dan curse gaming yazarsan ulaşacağın sitede UI'lere bakabilirsin.
  • evet bi kaç tane rastladım ararken,fakat benim asıl ihtiyacım olan mac için hazır setup paketi.bu ismini hatırlayamadığım paketin internet sitesinde direk mac sürümüde indirilebiliyordu.ama tekrar bi bakacağım sağol
  • teşekkürler buldum.ismi Cosmos muş.sağolun.UI olarak aratmam çok işime yaradı
  • Questhelper diye bi addon var çok güzel ama daha bu level için kullanma derim çünkü zevki çıkmaz ne zaman xp kasmak bayarsa o zaman kullan
  • paladinsen sana en çok yarayan bu addon olur bence

pallypower
  • Ayrıca heryerden addon'ların hazır kurulum paketlerini bulamazsın ben sana özetliyeyim nasıl yükleniceğini. Özet : Önce addon'u indiriyoruz sonra .rar'dan masaüstüne çıkarıyoruz sonra çıkarttığımız dosyaları copy yada cut yapıp c/program files/wöw/interfaça/adons kısmına çötenk diye yapıştırıyoruz sonrada oyuna girerken karakter ekranında sol alttan bakıyoruz çalışıyormu vs diye, ayrıca QuestHelper kullanmanı şiddetle tavsiye ederim level kasarken inanılmaz şekilde rahat, kolay kullanacağın biçimde ayarladığın zaman çok süper birşey Waypoint'i kapatıp dil'i de Türkçe yaptığın zaman sadece quest alıp haritaya bakıp level zıplayıp göbek atması kalıyor o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hackerleri bi düşün derim çok tehlikeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelmad

Hackerleri bi düşün derim çok tehlikeli

Saçmalığın best of 10 sırasında 1 numaraya oturacak kadar saçma bir düşünce, gerisini getirmiyorum zaten başka arkadaşlar benim yerime boşluk kalan yerleri doldururlar.
  • yani kullanıyorum addon bi sroun yok e sen indirip tarama yapmazsan orasını bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: astebe

Questhelper diye bi addon var çok güzel ama daha bu level için kullanma derim çünkü zevki çıkmaz ne zaman xp kasmak bayarsa o zaman kullan

zaten bu lvle kadar addonsuz geldim.ve okuyarak anlayarak quest yapma zevkini fazlasıyla yaşadım.biraz oyuna haraket getirmeye ihtiyaç var ;)

quote:

Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG

paladinsen sana en çok yarayan bu addon olur bence

pallypower

teşekkürler.bunu deneyeceğim.HolyHope gibi bir paladin addonu kurmuştum fakat hiç alışamadım.birde bunu deneyelim.

quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

Özet : Önce addon'u indiriyoruz sonra .rar'dan masaüstüne çıkarıyoruz sonra çıkarttığımız dosyaları copy yada cut yapıp c/program files/wöw/interfaça/adons kısmına çötenk diye yapıştırıyoruz sonrada oyuna girerken karakter ekranında sol alttan bakıyoruz çalışıyormu vs diye

pallypower

Macintosh kullandığımı belirtmiştim yukarda:)
    c, programfiles v.s falan yok.ama ben buldum mac'e nasıl yükleneceğini sağol yinede.

quote:

neden? addonlarla hackerlığın ne gibi bir bağlantısı var?addon ile account mu çalınıyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: angelmad

Yazdıgın gibimi okuyosun?Yani şimdi şuraya Show yazsam ya "şav" ya "şov "dersin yani uk yada amerikan ingilizcesinin herhangi birinin telaffuzudur dimi,peki o zaman neden hackerı yazdıgın gibi okuyon bilader?şöyle "hekırleri" mi ? Neyse konu bu değil.

Hackerlar Addonlardan virüs bulaştırarak oyunu bozabilir,hesabını çalabilir.Ama Curse-gaming 'den indirdiklerinden emin olabilirsin çünkü en bilinen UI sitesi ve hiç virüslü addon bulundurup bu riski göze alacaklarını sanmıyorum.Hackerları düşünüp addonsuz oynayalım ha ?

• Curse'de de çok virüs var ancak gidip Allahın unuttuğu bir addonu çekersen tabi ki hack yeme olasılığın tavan yapar ama indireceğin adon'lar top list'te yukarıda olursa hiçbir problem teşkil etmez.
  • ha yani mesele virüs bulaştırmadan geliyor.anladım...Öyleyse benim için bi tehlike yok.sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.