Şimdi Ara

WOW HESABIMI SATTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önce ko, şimdi de wow charım. ko daki charımı zaten özlüyodum da, wow charıma da çok emek vermiştim onu da şimdiden özlemeye başladım
    2 charın getirisi 1 milyar
    gider 300 falan desek
    700 kar
    ama manevi, sosyal yönden götürüsü trilyonlara bedel o yüzden iyi yapmışım diye kendimi kandırmaya çalışıyorum ama iki gün sonra keşke satmasaydım diyeceğimi de biliyorum.. buruk bi sevinç var o yüzden. çok dertliyim çok..

• gel o zaman sana silkroad hesabı satayım, online aleme geri dön
  • wow charın clası neydi üzerindeki itemler neydi lvl neydi
  • siz bunları türklere mi satıyorsunuz yoksa yabancılara mı
  • nekadara sattın kaç char vardı?

bende satmak istiyorum 3 tane lvl 70 karakter var wotlk dahil ne kadar edebilir?
  • bende oyunu bırakabilmek için sattım 140 dolara 80 paladin prot/holy geared
  • 70 pek para etmez heralde wotlk varsa 80e kas öle sat bari. 350ye sattım ben 80 warrior vardı gearı iyidi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Hearthstone hesabı
    4 yıl önce açıldı
    [Satılık] Dota Hesabı + Steam
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakoyunn

nekadara sattın kaç char vardı?

bende satmak istiyorum 3 tane lvl 70 karakter var wotlk dahil ne kadar edebilir?

80 olmadan kıymeti yok
  • wow asosyelliktir, ticari anlamda kazancını düşün git sosyal hayata kollarını aç giysi al mekana git.
  • en doğru seçim
  • Yarın keşke satmasaydım dersin ama sosyal ortamlara girip insan içine karışınca hayatın daha güzel olduğunu anlarsın. ( asosyal biri olabileceğini varsayarak yazdım )
  • mage, shaman ve warrior var hangisi 80 olunca daha fazla tercih edilir peki ?
  • quote:

mage, shaman ve warrior var hangisi 80 olunca daha fazla tercih edilir peki ?

shaman
  • quote:

mage, shaman ve warrior var hangisi 80 olunca daha fazla tercih edilir peki ?

warrior iidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.