önce ko, şimdi de wow charım. ko daki charımı zaten özlüyodum da, wow charıma da çok emek vermiştim onu da şimdiden özlemeye başladım 2 charın getirisi 1 milyar gider 300 falan desek 700 kar ama manevi, sosyal yönden götürüsü trilyonlara bedel o yüzden iyi yapmışım diye kendimi kandırmaya çalışıyorum ama iki gün sonra keşke satmasaydım diyeceğimi de biliyorum.. buruk bi sevinç var o yüzden. çok dertliyim çok..
gel o zaman sana silkroad hesabı satayım, online aleme geri dön
wow charın clası neydi üzerindeki itemler neydi lvl neydi
siz bunları türklere mi satıyorsunuz yoksa yabancılara mı
nekadara sattın kaç char vardı?
bende satmak istiyorum 3 tane lvl 70 karakter var wotlk dahil ne kadar edebilir?
bende oyunu bırakabilmek için sattım 140 dolara 80 paladin prot/holy geared
70 pek para etmez heralde wotlk varsa 80e kas öle sat bari. 350ye sattım ben 80 warrior vardı gearı iyidi
bende satmak istiyorum 3 tane lvl 70 karakter var wotlk dahil ne kadar edebilir?
80 olmadan kıymeti yok
wow asosyelliktir, ticari anlamda kazancını düşün git sosyal hayata kollarını aç giysi al mekana git.
en doğru seçim
Yarın keşke satmasaydım dersin ama sosyal ortamlara girip insan içine karışınca hayatın daha güzel olduğunu anlarsın. ( asosyal biri olabileceğini varsayarak yazdım )
mage, shaman ve warrior var hangisi 80 olunca daha fazla tercih edilir peki ?
quote:
Orjinalden alıntı: karakoyunn
shaman
quote:
Orjinalden alıntı: karakoyunn
warrior iidir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme