Şimdi Ara

Wow hesabı, ekşisözlük hesabı, gs-real maç kombinesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wow Mists of Pandaria'ya kadar tüm keyler aktiftir. WOTLK'dan beri aktif oynanır, achivement point aşağı yukarı 4-6 bin arasıydı tam hatırlamıyorum.

Server : Kor'gall

Blood Elf Warlock,Orc Shaman ve Orc Warrior olmak üzere 3 adet 90 level, gerisi de çeşitli levellarda işte.

Leather, mail int, mail str heirloomlar mevcuttur.

Warrior Pandaria'nın ilk patch'inin raid gear'ına sahiptir. İyidir yani, profession olarak Warlock'da Tailor-Inscription, Warrior'da JC - Enchanting, Shaman'da Herb-Alch vardır.

Warrior'da PvP item'ları da vardır. 15-20 adet title vardı yanlış hatırlamıyorsam. Obsidian Sanctum'dan düşen bi black drake vardı. Var işte bişeyler...

150 liraya ucuzdan veririm, çok uğraşmak istemediğim için o da. Parayı yatırırsınız şifreyi e-mail'i atarım. Zaten bayadır yatıyor hesap, kullanmıyorum.

Bütün ek paketleri alınca aşağı yukarı 100 liraya geliyor. Hesap da 50 lira işte, ucuz yani. Sıfırdan oynamak istiyorsanız bile "DK" filan açabilirsiniz, o rahatlığınız olur. Farklı serverda açsanız bile 55 level'dan rahat rahat başlarsınız.

----------------------------------------------------------

Galatasaray - Real Madrid (17 Eylül Şampiyonlar Ligi maçı)

Güney - Üst tribünden 2 adet yanyana kombine mevcuttur. Fiyatı, ikisi birlikte 750 TL'dir. Tek tek 400 olur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 7 Eylül 2013; 17:24:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.