Şimdi Ara

WoW Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler. Elimde fazladan bir adet wow hesabı bulunmaktadır. RaF sistemi üzerinden binek almak için kendime Raf atarak ikinci bir hesap satın aldım. Bu hesabı da mop eklenti paketine yükselttim. Haliyle bir ay ücretsiz oynama seçeneğim de vardır. Fakat gelin görün ki aynı bilgisayardan iki wow açarak, birbirine follow yaparak level almak benim işime pek gelmedi açıkçası. Gerek sistemin yetersizliği gerekse bana zor gelmesinden dolayı hesabı bir arkadaşa vermek istiyorum. Kura çekerek hesabı bir arkadaşa vereceğim.
    Gelelim benim isteklerime:
    - Bu hesap karşılığında sizden 2-3 ay oyun süresi almanızı istiyorum ki bende mount'u alabileyim.
    - Size karşı oyun içinde gold/ bag gibi maddi konularda bir teminat veremem fakat elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalışacağım.
    - Akşamları sizin ile beraber level almaya çalışacağım. Dolayısıyla oyun içerisinde ki çoğu şeyi, bildiğim kadarı ile, sizlere anlatmaya çalışacağım.
    - Hesap karşılığı olarak sizden herhangi bir para yada gold gibi şeyler istemeyeceğim. Bineği almam da yardımcı olun yeterlidir. (Bineği aldıktan sonra sizinle haremlik selamlık olacağım anlamı çıkmasın buradan. Elden geldiğince size yardım edeceğim)
    Hesabın özellikleri:
    - Karakter Sylvanas realminde Alliance tarafındadır. Dolayısı ile sizde orada level alacaksınız.
    - İçerisinde bir adet 21 level warrior vardır(follow ile kastım onuda )
    - Hesap da ne authenticator ne sms sistemi bulunmaktadır. Size kötü bir haberim var ki hesabın ülkesi Ireland ki buda sms ile korumayı biraz zorlaştırıyor. Eğer irlanda da tanıdık varsa bu koruma da mümkün olacaktır.
    - Battletag yoktur.
    Son olarak işin en önemli kısmında geldik. Hesabı alan kişi hali ile bana bineği aldırmada yardımcı olmalıdır ki 2-3 ay oyun süresi almalıdır. Bu konuda size güveniyorum.
    Umarım sizlere derdimi tam bir şekilde anlatabilmişimdir. Olur da bu yazıdan ahım şahım bir hesabın satılması gibi bir hava estirilmiş ise kusuruma bakmayın. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
    Edit: Yeni öğrendiğim bir bilgiye göre hesabı alacak kişi 2 ay oyun süresi alması binek için yeterli olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmopasa -- 10 Aralık 2013; 16:20:03 >

• Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    2-3 ay degil 2 ay almasi yetiyor. Ilk 1 ayi aldiginda size 1 ay oyun suresi, 2. ayi aldiginda ise mount gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

2-3 ay degil 2 ay almasi yetiyor. Ilk 1 ayi aldiginda size 1 ay oyun suresi, 2. ayi aldiginda ise mount gelir.

Çok güzel bir noktaya parmak bastınız hocam, teşekkür ederim. Yazılanları tam anlamamıştım, çok iyi geldi :)
  • Yok mu hiç yeni başlayacak olan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.