|
Oyun tecrübem: 2005 yılında oyuna başladım catacalsym gelene kadar endgame-hardcore oyunu oynadım legion geldiğinde kısa bir süre tekrar şans verdim oyuna. Magtheridon ve tarren mill de bir kaç büyük guild içerisinde bulundum ve mage - holy pala kombinasyonu ile raidlere destek verdim. Kendim hakkında: o zaman 19-20 yaşlarımda üniversitesi öğrencisiydim ve çok vaktim vardı şimdi 39 yaşımda ve iş çoluk çocuk aile düzenine sahibim akşamları 21.00-01.00 arası oyunu oynayabilirim. Ne arıyorum: rule set fark etmez tercihen pvp/normal bölümde semi hardcore- casual tadında 5 man dungeonları levelıng sırasında da yapabileceğim dosthane bir grup arayışım var. Sohbet muhabbet eşliğinde zaman zaman görevleri zaman zaman 5 man dungeon temizleyerek oynayacak bir ekip varsa katılmak isterim. Ne oynayacağım: Alliance tarafında(bu kesin) paladin veya priest ile başlamayı düşünüyorum. Betadan gireceğim oyuna spec vs betada karar veririm. İlgilenen arkadaş grubu veya guild olursa tanışabiliriz. Guild lisanı türkçe veya İngilizce olabilir sorun değil. Katılmak için baskı-stres seviyesi yüksek olmayan retailden forever tarafına yapılanma içerisinde guild önerilerinizede açığım. Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler