Şimdi Ara

Wow Error#132

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kısa kesiyorum bu sorunu bilen var mı?

Çözüm için Yaptıklarım:
    1-Bilgisayar içinde D:/ 'den C:/ ye kopyaladım ve repair yaptım yeniden yükleme yaptım.
    Sonuç: Çalışmadı

2-WTF , Cache, Interface, Logs , Wow-64.exe ve Wow.exe 'yi sildim repair yaptım dosyaları tekrar yükledi.

3-WTF, Cache, Interface dosyalarının sonuna old yazdım oyunu çalıştırdım.
    Sonuç: ÇAlışmadı

4-Ekran kartını güncelledim.

5- Wow.exe'leri yönetici olarak çalıştırdım uyumluluğunu windows 8-7-vista yaptım sağ tıklayıp sorunu çöz dedim.

Başka neler yapabilirim?

Wow Error#132

• Klasik windows 10 sorunu. Windows 10 kullanmayın, kafanız rahat olsun. (araştırdığım kadarıyla) İsabetli bir çözümü yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 13 Eylül 2016; 16:39:57 >
  • ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    Denemediğim pek birşey kalmadı, gerçekten haklısınız. yinede teşekkür ederim.
  • bu sorunu yapmaya başladığı tarihten öncesine sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsin
  • orjinal ve guncellemeleri tam windows 10 ile bugune kadar hicbir sorun yasamadim. windows guncellemelerin tam mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wow cache dosyasını sil ve oyununu oynayabil
  • Hepinize teşekkürler.

@ChaosBread Masaüstü bilgisayarımda sorun yokta dizüstü bilgisayarımda bu sorun başgösterdi daha önce oynayabildiğim zaman bir önceki paket zamanlarından o yüzden işe yaramaz galiba.

@Hirbag Tam ve eksiksiz hiçbir windows güncellemesini kaçırmam hatta driverların hepsi güncel tek güncel olmayan touchpad driverı çünkü yeni versiyonda bazı tuşlar çalışmıyor

@bekom7 denedim hatta 13 kere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De get -- 13 Eylül 2016; 19:46:15 >
  • bende tam şu anda oyunu ve win 10u indiriyordum oyun dosyalarını taşıyarak oynayabiliyormuyuz diye konu açmaya gelmiştim 😳

• tmhwish T kullanıcısına yanıt
    Yemiyor galiba bilgisayar içi 3 ayrı klasör değişikliği yaptım üstelik cache, interface, logs, WTF klasörlerini silip repair yaparak.

Çalışmadı

• Bilgisayarda xbox adlı programın içerisinde canlı yayın yapabilmeniz için otomatik olarak açılan bir özellik var. (Xbox uygulamasından game dvr adlı özelliği kapatırsanız sorun çözülecektir. ben bu şekilde çözmüştüm.)

bunu kapatırsanız sorun otomatik olarak çözülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebirtha -- 3 Ekim 2016; 23:32:08 >
  • Orjinal windows 10 kullanıyorum ilk kullanıma açıldığı andan itibaren ve hiç bir sıkıntı yaşamadım, hiç bir hata almadım. Windows'u suçlu bulmak en basit yol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 3 Ekim 2016; 8:40:41 >
  • Anjeliqué kullanıcısına yanıt
    Bende memnunum fakat win8 ile açılan win10'da sorun yarattı. Gerçi sorun şöyle oldu win8'de oyunu bıraktım 6 ay oynamadım (wow dosyası duruyordu silmedim) sonra yeni paket çıktı Win10'a çoktan güncellemiştim. Sonra paket ile biraz takılayım dedim güncelledim oyunu bu sorunla karşılaştım diz üstü bilgisayarımda. Silip yeniden yükleyince sorun çözülüyor diyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.