Şimdi Ara

WoW deneme 20 gun indirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar WOW'un deneme surumunu indiriyorum lakin hizim 5-10 kb'ti gecmiyor. 11 gb ve haftalar surer bu hizda. Hizim 20mb. Neden bukadar yavas? Yapabilcegim birsey varmidir?

• şimdi açtım neredeyse tam kapasite indirebiliyor.
    options-downloader preferences kısmında bazı ayarlar var ilk etapta dene değişiklik yaratabilir.
    ayrıca info-connection info'da üstte bir bağlantı problemi yazıyor mu bak.
  • info connectionda bir sorun gostermiyor. Ayarlarda teker teker degisiklik yapiyorum. tekrar baslattigimda hiz 300leri goruyor ama hemen 5-10 kb'a dusuyor. baska downloadlarda hic bir sorun yok .
  • Bende 20mbit kulanıyorum 1mb/s hızla indirdim ortalama min 300 e max 2.000 e çıktı
  • arkadaş çözmüştür sorununu belki ama bugün farkettim background downloader'a düşünce bende de inanılmaz yavaşladı 15 Kb'lere düşüyor ancak launcherda tutup yükleyince gayet yeterli hıza ulaşıyor.
  • Arkadaşlar bende bu 20 lvl e kadar ücretsiz olan wowu sitesinedn download ettim diyelim 20 oldum orjinal paketmi almam gerek yoksa.Cd keyler satılıyor 1 aylık 0 günlük bunlardan alarak devam edebilirmiyim?
  • Hızım 1.1 mb/s'den 0 kb/s'ye düşüyor. Şaka gibi... Var mı bunun çözümü? Oyuna geri dönelim dedik yine limon sıktı şu downloader.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

Hızım 1.1 mb/s'den 0 kb/s'ye düşüyor. Şaka gibi... Var mı bunun çözümü? Oyuna geri dönelim dedik yine limon sıktı şu downloader.

aynı olay 3 gun once basıma geldı yaptıklarımı anlatayım...

antivirüsü sildim guvenlık duvarında wow a ızın verdım + eu yu yıne yuklemdı su an us ındırıyorum sorun yok :)
  • @yusuf5800 teşekkürler. En azından 500-700 kb/s'lere çıktı.
  • quote:

@yusuf5800 teşekkürler. En azından 500-700 kb/s'lere çıktı.

Aynı sorun bendede vardı bu şekilde çözdüm. Win7 de firewall u kapattım bide üstüne 1.5 mb le indirmiştim oyunu.
  • Firewall'u kapatmayı denemiştim ama işe yaramamıştı malesef. 700 kb/s ile biraz zor da olsa indi.
  • quote:

@yusuf5800 teşekkürler. En azından 500-700 kb/s'lere çıktı.

yardım edebildiysem ne mutlu.. :) iyi indirmissin aslında ben 60 70 kb ile indirdim 2.5 gun surdu :)
  • P2P 'yi kapatın beyler. Kapatmazsanız uploadda yapıyor hızınız baya düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 31 Ocak 2012; 20:58:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.