Şimdi Ara

Wow da iyi oyuncu mu vardır? İyi karekter mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
11.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde şöyle bir olay vardırki inanın pvp de çok etkisi olur. Benim nerdeyse oynamadığım karakter yoktur. O yüzden birisiyle savaşa girdiğin zaman nerde ne yapabileceğini kestiriyorsunuz buda büyük bir avantaj sağlıyor...
  • Evet dediğin gibi her classla tecrübe yapmak lazım.
  • fatal uzun süredir yoksun oray da yoq bu arada ...
  • Sormayın konu bayağı arka sayfalara kaymış bu konuyu yazın açmışmtım
  • gear çok önemli bence... oyunculuk da önemli tabe ama gearı sağlam acemi bi char gearı ezik sağlam bi oyunncuyu hep alıo... bu mevzuda istisnalar olmuştur elbette... istisnalar kaideyi bozmaz... :)
    sanırım ben pek bilmiom hep kesiolar beni bire birde... gear da cok saglam sayılmaz...
  • pvp nin sonucunu belirleyen faktörler sırasyla:
    item=oyunculuk>şans>talent dir.
    Tecrübeyle sabittir :)
    Örneğin talent bakımından olsun set bakımından olsun pvp si pve si bakımından olsun yani herşekilde çok iyi bildiğim class- priest ları ele alalım..
    gerçi priestler için bu durum biraz daha farklı.. Çünkü işini bilen priest ister disiplin ister shadow olsun ( holy priest diye bir olay yoktur.. ) crit e bakmaz bu da demektirki şans faktörü en az etkili olan..
    Bu arada disiplin yani bilin( emey )en adıyla holy priestler..
    İyi bir wandı ve stam sprit int seti olan bir holy! priestin yapıcğı tek iş regen->pain-> ve wand ile vurmak..
    İdda ediyorum her classı alırsınız bu şekilde.. Hatta şu da varki holy priest pvp de ölmez.. Ölürse ya bilmiyodur ya da karşısındaki daha iyi biliyodur. bu da oyunculuk faktörünü ortaya koyar.
    Warlock denilmiş ve doğruda denilmiş tier 1 set ile bir warlock 8 k hp yapabilir bu da item farkını ortaya koyar.. Sadece pet e yüklenip hp kasarak herhangi bir casteri kolayca alabilirler..
    Tabi işler her zaman toz pembe değildir. Günümüzde 2 trinket 1 yüzük kullanılarak 15 dk da bir 3-4 k crit atan mageler varken her şey bir anda değişebilir. Bu da itemin önemi.. +300 spell power ne demek :)
    Diğer classlarda da durum aynı eline artifact geçiren sahaman 1 k düz dmg veriyosa itemin önemini de kimse yadsıyamaz... Ya da yine shamanda 7 k armor ve talent olarak %20 ekstra block şans varken warrior dmg mı vurucak?
    Her classın farklı özellikleri ve "ultimate" skilleri var bunları akıllıca kullandıklarında herhangi bir diğer classı yenebilirler ama bu aynı anda her class geçerli olduğundan o bunu yener bu bunu yener demek oyunu sadece kendi dar görüş açından görmek olur..
    Yine destan yazmışım hatta yarım kaldı yazı ama hatun çağırıyo yapıcak bişey yok.. İyi akşamlar herkese.

• paladin tek geçiyorum fakat her carekterin anti carekteri var onun için iyi oyuncu vardir örnek veriyorum paladinin manasini cekersen onun sonu olur sadece Lay on Hands ile hepsni yeniden fulleyip kacabilir tabi kaça bilir ise
  • Arkadaşlar son birşey söylemek istiyorum.. Benim bir serverda 27 lvl hunterım var..Talentslar MM üzerine dayalı..Bugün bir arkadaşım uzun süredirde oyuncu bir kaç günlük adamı vardı oda 27 Frozen Magedi.Adam bir kaç kişiyi düelloda resmen ezdi..Bana gel senlede yapalım dedi ki o sırada yeni lvl atlamıştım duel yapmayı bekliodu oda bende korkarak tamam dedim..İlk yaptığımızda biraz korkumdan biraz da dikkatsizlikten aldı.3 olan biter dedik.İyi güzel kapıştık bununla ilkinde beni polymorphlayıp kesmeyi denedi tabi petim 40 40 2 saniyede bir 12 saniyede 240 can götürdü..Polymorph geçince dibine girdim bilerek biraz da şansa critledim adamı kestim işte.. 1-1 oldu..İkincide beni alıodu hp m sadece 320 ydi..Çok canımı götürdü sonra petle falan kurtardım 2-1 yaptım.. Diğerinde ise adam pete polymorph attı ama scorpid string falan attım gene kestim adamı.. En sonunda adam geldi bana " Hunterı çok güzel oynuyorsun..İlk kez bir hunter beni bu kadar rezil etti tebrik ederim.." dedi.. Son bir duel yaptık ben istedim diye ondada ben taktik verdim böyle yap kesersin diye aslında tam kesio 40 can kala son anda aimed shot ı yedi 235 vurunca yaşatmadı adamı =) Her neyse bu oyunda başarılı olmak istiyorsan

1-)Her karakterle duelle veya Bgde bir taktiğin olcak..Mageye yaptığını Prieste yapsan seni yerlere gömer..
    2-)Başka karakterleri ne kadar bildiğin değil kendi karakterini ne kadar bildiğin önemli size tavsiye aynı lvl arkadaşlarınızla sık sık duel yapın kendinizi geliştirirsiniz..
    3-)Benim yaptığım gibi Bgde veya duelde hiç bir zaman bu beni keser diye girmeyin elimden geleni yapacağım diye girin..
    4-)Son olarak hiç bir zaman duelden kaçmayın tabi 10 a 70 veya 30a 70 lerden bahsetmiyorum her zaman kendinizi geliştirirsiniz bugün ben 41 rogue rezil ettim kesemedim ama oda beni kesemedi aradaki lvl farkı az değil 14 lvl...
    Not : Nasıl oldu o 41 rogue kesemedi derseniz zeplinde yaptık petimle baya vurdum ölmek üzereydim pot içip zeplinden atladım zeplindeki herkes indiklerinde rogue ile dalga geçti...
    Hunterlar için tavsiyeler

1-)Hunterım ve bana çok hunterı yol yakınken bırak diyen oldu ama 70 67 arkadaşlarım saçmalama hunter bırakılırmı diyolar..
    2-)Hunter ile 27 lvlda alamadığım sadece 2 karakter var..Paladin ve Rogue... Ama bunlara takılmayın çünkü 70 hunter arkadaşımda oynarken rogue veya paladin karşımda yaşamıo.. Herkes Hunter geliyor diye başka yere koşuo..
    3-)Sakın hunterı bırakmayın..Hiç Aly olmadım ama hordelarda Trol hunter olun ve Bow kulanın en iyisi...
    4-)Size bir tavsiye daha duelde adamı frozen etmediğiniz taktirde asla aimed shot denemeyin zaman kaybından başka birşey değil..
    5-)Herkes hunterda train olarak trapları alır ama kullananı pek görmedim ordaki frozen trap boşu boşuna değil heralde bir yere koyun biri geçsin üzerinden bakın görün ne kadar yararlıymış ;)
    6-)Hunterda her zaman tek kasması kolaydır özellikle petten dolayı grind yapmak çok çok kolaydır.Ama Q yapmak bir o kadarda zordur..
    7-)Huntera ilk başladığımda oyundaki ilk karakterimdi ki ben daha kendimi kontrol edemezken petide kontrol etmek bana çok zor gelmişti.Ama bundan dolayıda bırakmayın hem peti hem kendinizi kontrol edebildiğiniz gün düşmanlarınızın sizden kaçacağı gündür..
    8-)11-19 bgsine 18 19 lvlda girin 30 taş ve 300 honor kasıp gidin itemınızı alın ve 28 29a kadarda bg yapmayın!
    9-)Hunter takım oyunun en değerli karakteridir.. Huntersız Bg yapılmaz biri bayrak kaçırıo kim onu o dehşet okları ile yavaşlatıcak!
    10-)Bana bugün hunterı bırak diyen lvlım a yakın herkesi ezdim bilginize.. Kendinize güvenin!
    11-)Bakın multi Shot diye bir skil var ama siz siz olun asla bu skili Dungeonlarda kullanmayın hatta grindde bile kullanmayın siz öleceğinize petiniz ölsün sizin potunuz olmaya bilir ama onu mend leyebilecek bir sahibi var!
    12-)Bu sadece hunterlar için değil bütün karakterler için..Sakın Dungeonlarda herşeyi Need lemeyin direk atarlar ilk başladığımda denedim biliyorum;)
    13-)Aranızda tabi usta hunterlar veya usta wowcular olacak hatta bu 27 lvl ne konuşuyor diyen olucaktır..Ama unutmayın siz 60 65 70 lvl olabilirsiniz ama daha 1 lvl 10 lvl adamlarda var..
    14-)Son sözüm.. Heryerde Bm olun derler talentslarda bm olarak doğru düzgün kasamadım oyundan soğudum nerdeyse bırakcaktım 22 lvla kadar..22nin başında ben talent ları değiştirdim.. MM e döndüm..Gerçekten hunterın ne kadar zevkli olduğunu anladım..Elindeki bowu gerip Aimed Shot atmak çok zevkli emin olun.. Ben 22den 27ye 2 günde kastım buda bilginize...

Hadi iyi oyunlar..İyi dueller..İyi kasmalar!

• quote:

Orjinalden alıntı: Macros

quote:

Orjinalden alıntı: Obi_Wan

Yazmayayım dedim dayanamadım ama. Bu PALA ların durumu nedir böyle ya, blizzard pala lara yamadıkça yamadı, herifleri allah ettiler resmen. Shaman dışında teke tek pala kesebilen görmedim ben. O shield ne öyle kardeşim. Uyutuyosun, bayıltıosun, kırıp, döküosun, silence ediosun her durumda açıyo yine de. Zaten ii vuruyor bi de alan atağı var. Kaçayım diorsun bi de utanmadan ranged attack koymuşlar, baltasını işte elindekini fırlatıo.. Nasıl iş bu anlamadım gitti. Deneyimli ve iyi bir rogue olduğumu düşünüyorum, her classtan her türden adamı yendim teke tek pala yenemiyorum. Bir yolu yordamı varmıdır, yoksa boşamı paralıyorum kendimi ?

Dostum Paladine Stun Lock Çekeceksin bu 1

2. si Beyler Hiçbi (holly Hariç o da 40 yılda 1 bulursunuz ) Paladin Adam gibi hunter ı yenemez Cunku Hunter Aspect of Pack i basar ok ata ata indirir sizi sonra Stun eder 6 sn lik piskopat bi ok atar siz daha ne oldugunu anlamadan yerde kalırsınız...

3- Mage in Paladin alma imkanı vardır ama o paladin Holy deilse =) Holy Crit rahat 750 cekior ki sağlam bi paladin sana bi anda seal ı judge layıp inanılmaz holy damage ler verir peşinden de çekici atar çiuvv =)) - Yanlız o çekiç çok dandik olmuş bence çok yavaş yavaş olmasa bile zırt pırt bozuluor yok heal içior karşındaki fln ...

Stunlock=bubble...
    Adam gibi hunter yenemez hahahahahttp://www.thottbot.com/s31895... Yazık aspecte
    Mage alır doğru oynarsa laf yok,palada doğru oynarsa alır

Shamandada kim doğru oynarsa alır,pala 1.12den bilirim nerden nereye (o zamanlar 7-8 duel de bi kazanıyordum simdi tersi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ving Tsun -- 26 Ağustos 2007; 7:09:11 >

• hort hort hort
  • Bu konular ilgi cekmek icin mi aciliyor

IYI ITEM VARDIR,TALENT VARDIR OYUNCU VARDIR , Shut the fuk off
  • Level 70'ten aşağı duellere fazla kafa takmayın ;)
    end game pvp içinse soyleyeceklerim bir kere WOW 1v1 oyunu değildir! Çünkü bazı "class"lar diğerleri karşısında etkisiz. Blizzard bunu bildiği için arena bile en az 2v2 ;)
    Wow'da out door pvp yoktur, her ne kadar blizzard bunu amaçlamış olsa da oyuna eklediği instace pvp'lere eşşek gibi ödül verdiği için outdoor pvp ölüdür, bu yüzden bu oyunu oynayan kimse ben tek başıma bütün karakterleri ezecek bir karakter yapacağım diye düşünmesin oyunun mekanizması bu yönde değildir. Eğer pvp yapmak istiyorsanız düşünmeniz gereken daha çok yanıma kimi alayım olmalıdır.

Ayrıca şunu net ve açıkça iddia ederim ki wow'da item oyuncuyu yeteneği ve talentı ezer :P Aranızda şüphesiz nice battalgaziler, malkoçoğulları buna karşı çıkar, ama gerçek olan budur (İstisna olan item kasan pvp özürlüler olsa da bu kuralı değiştirmez) Arenada bir anda abartı bir dmg yiyp eğer gearınız yeterince stamina veya resilience vermediği için ölüyorsanız kimse kalkıp da yetenekten bahsetmesin :)

Hunter konusu dikkatimi çekti, hunterlar arena iş yapamadıklarından yakınıyorlar. PEk de yanlış diyemem çünkü ben de arena iş yapan bi hunterla karşılaşmadım işin doğrusu :D Bildiğim kadarıyla yakında blizzard hunterlara Mortal Strike gibi bi özellik vermeyi düşünüyomuş

Kıssadan hisse eğer wowu world pvp veya 1v1 için oynuyosan ya bu beklentilerini değiştir ya da bırakman en akıllıcası olacak. Çünkü wow'da pvp zayıf, eğer pvp yapmak istiyorsan aklındaki soru gearım yeterli mi ve pvp grubuma kimi almalıyım olmalı.
    (Ufak not: talentlar gerçekten önemlidir, bir çok karakterde pvp için belli talentların dışına çıkamazsın)

• bence oyuncu farki vardir karakter diil ama belli siniflarin belli siniflari ezdigi gercegini de goz ardi edemeyiz mesela hunterlar icin loser ezik falan gibi laflar ediolar ama bn surv hunter olarak catur cutur keserim mage'i
    mage nova atar yanima gelir scatter shot , frost trap , aimed shot , arcane shot , wyvern sting, bi daa aimed olmediyse arcane at bidaha = dead mage

yani oyuncudan oyuncuya degisir ama talent item gibi ozellikler cok fark yaratir
  •  Wow da iyi oyuncu mu vardır? İyi karekter mi?

Wow da iyi oyuncu mu vardır? İyi karekter mi?
    (Rogue da ampility vardı ne içinse artık)

bu ssler herşeyi belirtiyor sanırım, BM hunterlar kesilmez hale geldi.. twink de değildim o zamanlarda.2v1, veya kendimden 6-10 lvl yüksek oyuncuları rahat alıyordum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 26 Ağustos 2007; 13:08:32 >

• düşük levellerde hunter imba 70 ol fotograf koy
  • oyle bi konu acilmiski ne kadar ezik oldugnzu gostermnin bi yolunu bulmusunuz biraz wow orginal forumlarinda takilip gercek sorulara gercek cvp alin bence sacma sapan seyler o beni keser orda onu kesmis felan filan orda , yukarda photo koyan arkdas spn,eu serveindan sanirim orda dusuk lvl karakterim war lvl 50 feln sanirim zaten o server ezik kaynio adamlar genrdla aga haci hoca etc. gibi cumleler kuruolar oyle tiplerden ne beklion ne yapabilirki zaten foruma boyle photo koyar.
  • Sen birine laf sokmak için yer arıyorsun bence...
  • iyi item+şans+ii oyuncu
  • quote:

Orjinalden alıntı: maka

oyle bi konu acilmiski ne kadar ezik oldugnzu gostermnin bi yolunu bulmusunuz biraz wow orginal forumlarinda takilip gercek sorulara gercek cvp alin bence sacma sapan seyler o beni keser orda onu kesmis felan filan orda , yukarda photo koyan arkdas spn,eu serveindan sanirim orda dusuk lvl karakterim war lvl 50 feln sanirim zaten o server ezik kaynio adamlar genrdla aga haci hoca etc. gibi cumleler kuruolar oyle tiplerden ne beklion ne yapabilirki zaten foruma boyle photo koyar.

ezikmi kaynıyor? bilip bilmeden konuşma.. düşük levellerin hepsi twink nerdeyse..ally char açıp birdaha gözat bakalım o servera..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 29 Ağustos 2007; 10:06:16 >
  • Pve = İyi oyuncu, Pvp = İyi karakter [ Bir paladinle istedigin kadar iyi oynasanda pvp yapamassın adam akıllı ( diimi ? ) ]
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.