Şimdi Ara

wow'da credit card sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler yaklaşık bir ay önce wow a başlamıştım başlarken bankamatiğin numarasını vermiştim sonra bankamatikte para olmadığından kapattılar ondan sonra işbankasının maximum kredi kartımla devaam edeyim dedim ama nafile 3 haneli güvenlik numarası yanlış diyo numara yanlış diyo ne yapacağımı bilemedim yardımlarınızı bekliyorum

• Bende dayımın sanal kartını alacagım içine istedigin kadar para koyuyormussun sora ordan cekiyorlarmıs ogame de subaylar garnizonunu da ordan kullanıyoruz ama wow a uyarmı biri solerse iyi olur
  • hocam benimki sanalda değilki baya kart limiti başı belli niye olmuyor anlamadım acaba işbankasından felanmı kaynaklanıyor
  • Seninki uymuyorsa bnm ki hic uymaz herhalde yada yanlıs dusunuorumdur biri acıklarsa bizde anlarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapacious

Bende dayımın sanal kartını alacagım içine istedigin kadar para koyuyormussun sora ordan cekiyorlarmıs ogame de subaylar garnizonunu da ordan kullanıyoruz ama wow a uyarmı biri solerse iyi olur

Kesinlikle uyar (ben garantinin sanal kart ını kullanıyorum)
  • bende onu bekliyom akşama büyük ihtimalle cevap alırız belkide siteden ama esas sebebini mutlaka birilieri biliyordur
  • Sağol dostum ozaman en yakın zamanda gidip bir wow cd si alayım
    quote:

Orjinalden alıntı: alp_seeboy

quote:

Orjinalden alıntı: Rapacious

Bende dayımın sanal kartını alacagım içine istedigin kadar para koyuyormussun sora ordan cekiyorlarmıs ogame de subaylar garnizonunu da ordan kullanıyoruz ama wow a uyarmı biri solerse iyi olur

Kesinlikle uyar (ben garantinin sanal kart ını kullanıyorum)

OOf sorunlar bitmioki abicim kart yapı kredinin sanal kartı cıktı olmaz mı yapı kredi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapacious -- 21 Mayıs 2007; 19:17:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben accountu dondurmadna önce world cardın sanal cardı ile giriyodum.Yazın tekrar öyle giricem :)
  • Uyar ya ben de sanal kartla oynuyorum
  • hocam bankamatikte bi ara para kalmadı sonra para yükleyin diyordu parayıda yükledim baktım ki bankamatik numarası silinmiş aynı kartı yazıyorum ama gende olmuyor acaba garantinin bonus kartıyla denesem onla olurmu
  •  wow'da credit card sorunu
    böyle bir yazı çıkıyo
  • kardeş aynı sorun bende de oldu maximum kartın ek kart mı ? benimki ek karttı .bence hiç uğraşma git garantiden bir sanal kart al anında kullanmaya başla hemde çok güvenli.(rekleam gibi oldu)
  • Yapı kredi olmazmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz350

kardeş aynı sorun bende de oldu maximum kartın ek kart mı ? benimki ek karttı .bence hiç uğraşma git garantiden bir sanal kart al anında kullanmaya başla hemde çok güvenli.(rekleam gibi oldu)

ek kart birader ondanmı olmuyor bizim burada garanti yok gantinin bonusunu denesem onla olurmu
  • öncelikle iş bankası online alışveriş ya da benzeri konularda fazlaca geri kafalıdır. ayrıca iş bankası müşteri hizmetleriyle görüşüp kartını online sisteme açık hale getirmen gerekir. müşteri hizmetleri de pek ii değildir ayrıca, sende yazılı olarak iş bankası şubesine başvurmanı bile isteyebilirler.
    kolay gelsin
  • işbankası kredi kartından hepsiburada gibi online alışveriş sitelerinden alışveriş yaparken hiç bir sorun yaşamıyordum neyse bunda demekki böyle bide garanti bonusu deneyek
  • beyler garantinin bonus'undan da denedim ek kart değil gene olmuyo nasıl bu durumu düzeltebilirim az uz bir şey değil 115 ytl para verdik kastığımız karakter zamanda cabası
  • yahu bu sorunla benden başka kimse karşılaşmadımı valla delirecem
  • ben karşılaştım gamecard aldım vallahi abi
  • Arkadaslar yapı kredinin sanal kartı ile wow alabilirmiyim bu kart ile ogame den subaylar garnizonu aldım ama wow alabilirmiyim merak ediorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.