Şimdi Ara

WoW'a ilk kez başlayacagim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Daha önce hiç WoW oynamadım fakat bir çok mmorpg yi oynamışlıgım vardır.Shadowlands paketim mevcut.Şuanda free trial ile mage kasıyorum.Oyunun hikayesi çok iyi diyorlardı ama nerden baksan 15 yıllık bir hikaye var.Takip ederek ilerlemek istiyorum.Bu hikayeyi görev yaparak ögrenebilecek miyim?Direkt beni başlattagı haritadan dümdüz devam edeyim mi görev yaparak ? Yoksa görevlerin/haritalarin da bir sıralaması var mı bunun için ?


    Ben görevler ile max level olana kadar hikayenin %10 unu ancak görebilecekmişim gibi geliyor :D Cevaplayan herkese teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kou104 -- 4 Mayıs 2022; 12:58:6 >



  • Shadowlands paketin mevcutsa karakterinin level ve gear anlamında hızlıca gelişmesi için SL'den devam etmen gerekiyor. Fakat ben hikaye odaklı oynamak istiyorum dersen BfA'ya devam et sonuna kadar git ardından SL'ye geçersin. Ayrıca benim için token kasıp aylık oyun parasını çıkarmak sorun değil diyorsan sadece hikaye ve PvP odaklı oynarsın.

  • %10 çok iyimser:) Tüm hikayeyi oyun içerisinden takip etmek şuan aşırı zor olur. Shadowlands'in hikayesini rahatlıkla takip edebilirsin ama.


    Tavsiyem oyun dışında sinematikleri izleyerek karakterleri öğrenmen. O kadar çok karakter ölüp gitti ki:)


    Genel anlamda hikaye olarak Legion, Wrath of the Lich King dışında beni saran bir hikayesi de olmadı. Shadowlands'i de ekleyebilirim.


    Oyunda bölge bölge dolaşarak, chromie ile dungeon paketi değiştirerek genel anlamda okuyabilirsin. Bölgesel görevlerle hikayeyi öğreneyim dersen şuan başlasan rahat 5-6 ay sürer o görevlerin hepsini tamamlaman:)


    O yüzden bir paketi seçip genel olarak onunla bitir. Örneğin ben cataclysm dungeonlarını sevmediğimden hiç bulaşmıyorum. Classic-Burning Crusade-Wotlc üçüyle dungeon girerek hızlıca 50 olunuyor zaten:)

  • Sağolun cevaplar için.


    "Classic-Burning Crusade-Wotlc üçüyle dungeon girerek hızlıca 50 olunuyor zaten:)"


    Bu kısmı anlamadım ben şimdi.Bu dediklerin 3 ayrı oyun degil mi ? Farklı indirmeler yapıyor battle.net clienti bunlar için.


    Bir de chromie, bfa gibi kısaltmalari bilmiyorum.Oyunu önceden cıkmış bir paket ile nasıl oynanır fikrim yok

  • kou104 K kullanıcısına yanıt

    Yeni ek paket çıktığı zaman bir önce ek paket oyuna dahil olmuş oluyor yani aylık ücret vererek önceki paket oynanabilir hale geliyor. En son çıkanı her defasında para verip almak zorundasın.

  • Classic - BC - WOTLK oyunun eski hali ve üzerine gelen paketler. Seviye kasarken bunların dungeon'larına da girebiliyorsun. Şu an oynadığın oyunun içinde Classic de Wotlk da BC de var. Her şey var.


    Chromie diye bir karakter var. Kadın bir gnome. Oyunda artık zaman dilimlerine göre bölgeler değiştiği ve hikayeler değiştiği hangi paket zamanını oynamak istiyorsan onu seçiyorsun. Mesela 10 level oldun, Alliance ya da Horde başkentinde Chromie görevi çıkıyor. Shadowlands'e kadar, yani son pakete kadar level kasmak için hangi paketi oynamak istediğini sana soruyor. Onu seçip onun görevlerini yapıyorsun. Bitirdiğin zaman zaten çoktan 50 olmuş oluyorsun. Sırada Shadowlands oluyor. Yani tek bir paketi bitirmek seni Shadowlands'e taşıyor.


    Bfa da Battle For Azeroth. Shadowlands gelmeden önceki genişleme paketi.


    Sana da şöyle diyeyim. Oynaya oynaya hikayeyi bitiremezsin. Bitmez yani. 6 ay sonra Shadowlands'e geçersin. En güzeli yeni karakter açtığında Bfa'nın hikayesini bitirmek, sonra da Shadowlands'e geçmek. Çok önceden gelenleri boş ver. Onlar çok mazide kaldı artık. Karakterin yeni doğmuş gibi düşün, anca Bfa'ya yetişmiş. ^^





  • Ayrintili cevap için tesekkurler.

    Chromie'ye ben misal bfa dan baslamak istiyorum dedigimde beni farkli bir map e atacak herhalde.Onun haricinde yine hersey ayni.Normalde lore takip etmeyi severim simdi direk oyunun son ceyreginden dahil olunca gecmişle kopukluk olmasin diye bir sorayim dedim 😀 Yerel fiyatlandima geliyormus diye bekliyim dedim ama ses cikmadi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egzolinas Gameryoutube
    Azeroth Sohbetleri'nin 100. Bölümünde tüm Warcraft'ın hikayesini özetledik. Eğer Warcraft tarihine nereden başlamanız gerektiğini bilemiyorsanız bu video tam size göre. -- Watch live at https://www.twitch.tv/egzolinas
    https://www.youtube.com/watch?v=tjyqG-9ySy0&feature=youtu.be

    Oyunun hikayesi gerçekten çok derin ve uzun. Ve açıkçası cataclysm zamanından beri halen bu oyunu oynuyorsam (10 yıl oldu galiba) hikayesinden bir türlü kopamamam oldu. Oyunun hikayesi benim için geri kalan çoğu şeyden önemli çünkü.


    Tabi bu hikayeyi takip etmek her şeyi anlamak , karakterleri ve onların geçmişlerini bilmek kolay olmuyor. Onun için tavsiyem ilk olarak eğer izlemediysen yukarıdaki 2 videoluk seriyi izlemen olacak. Wow evrenin en başından oyunun başlangıcına kadar olan olayların bir özeti. Kesinlikle faydalı olacaktır senin için. Ayrıca wow un hikaye kısmında Egzolinas üzerine Türkiye de kimse yoktur. Takip etmeni tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt

    Cevabini gec farkettim sagol.Ben tbc ye basladim ilk olarak.Cok ilerleyemedim henuz firsat olmadi ama gorevlee sunu kes sunu topla seklinde.Bir hikaye anlatimi goremedim henüz 😀 attigin linkleri izleyecegim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kou104 K kullanıcısına yanıt

    Yeni paketlerde ana hikayeyi takip etmek daha kolay. Görev unlemi rengi farklı olduğu için yan görevden ayırt edilebiliyor. Ayrıca oyun içi cinematic te bol oluyor. Tabi güncel hikaye olduğu icin internet uzerinde de hem görsel hem yazılı olarak hikayeyi daha ayrıntılı anlatan iceriklere ulaşmak ta mümkün. Bu da daha iyi anlamanıza olanak sağlıyor.


    Ama eski paketlerde galiba bu iş biraz zor. Bu konuda keşke tavsiye edebileceğim bir çözüm olabilseydi ama maalesef bu konuda yeterince bilgim yok. Ama tbc için az da olsa hikaye özeti olan metinler bulunabiliyor. İngilizceniz varsa YouTube üzerinden de bakabilirsiniz.


    frpnet
    Frozen Throne ve Burning Crusade'in Hikayesi - FRPNET
    https://frpnet.net/world-of-warcraft/warcraft-frozen-throne-ve-burning-crusade-hikayesi

    Bu gibi içeriklere bir göz atmak oyun içinde karşılaşacağınız görevleri anlamanıza ve ayırt etmenize fayda verebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtiyar.gamer -- 8 Mayıs 2022; 11:53:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.