Şimdi Ara

WoW'a donmeyi dusunuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zaman "Bu sefer son." desem de en sonunda donup dolasip sictigim kaptan yiyorum. Bu sefer en uzun arami vermistim, 1 yili gecmistir oyunu birakisimin ustunden ve piyasada ne kadar iyi, kotu oyun varsa oynamama ragmen WoW'daki zevki alamadim.

Kimi zaman oyun cok kotu diye biraktim, kimi zaman oyun cok iyiydi ama dogru durust bir sistem oturtamamislardi oyuna, ya da istedigim tatmin duygusunu alamiyordum.

WoW'da en basitinden achievement kazanmak bile insana bir tatmin asiliyor raid, PvP falan yapmasan bile. Zaten oyunu sirf achievement icin oynadigim donemler olmustu.
    Suan RuneScape oynuyorum ve PvP yaparken bile uyumamak icin zor tutuyorum kendimi.

WoW'u birakma sebebim garrisonlardi ama yine de WoD'da bayagi dayanip oynamistim buna ragmen, Legion'dan cok umutluydum ama ayni kafayi Legion'a da tasidiklari icin Legion'da endgame'i gordugum gibi birakmistim oyunu hic kafa bile yormadan.

Simdi Legion bitene kadar sifirdan bir hesap acip hic dungeon girmeden gorevlerle levellayip level islemi bitince de achievement kasmayi planliyorum Legion sonuna kadar ama gelecek ek paketinde boyle sacmaliklarla islenmesinden korktugum icin oyuna bos zamanimi gommekte istemiyorum.
    Resmen oyun kitligi var piyasada, WoW'da son patchlerle oyun ne hale geldi emin degilim, takibi komple birakmistim oyunun. Suan baslasam endgame'de neler var, ve oyuncu sayisinin asiri derecede dustugunu duydum, cok sira bekletiyor mu?

Son olarak sizinde oyunun suanki konumu hakkinda fikirleriniz nedir?

Biraz uzun oldu ama resmen online oyun piyasasi koca bir copluge donmus durumda. Kaliteli hizmet ve icerik sunan WoW, RuneScape, Final Fantasy, ve ESO'dan baska MMORPG yok. Kalanlarin ya icerik cop ya da oyunu sunan sirketler rezil.

Su WoW'da en cok ozledigim sey grind yapmak. MoP'tan sonra agiz tadiyla bir grind eyleyemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calal Arabi Bin Abdullah -- 20 Ekim 2017; 4:12:44 >

• Grind'i özlediysen legion tam senlik, legion'da bol bol grind var. Garrison'ın wod'dakiyle alakası yok. Ufak tefek altın artifact puanı gibi getirileri var. Garrison görevlerini yapmasan bile olur.
  • Oyuna dondum ve bosa diger cop oyunlarda zaman harcamisim. WoW'un olusu bile diger oyunlarin kosanindan iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.