Şimdi Ara

WoW 1.7.1 download link (ÇOK ACİL) !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 23 Eylül 2005, 16:13:51 >

• hadi ama yaa
  • yok mu bilinen bi link
  • basarcığım o çok kısa bi patch real m ı orj srver realmı yaparsan hemen inio
  • abicim elimdeki kopya cd'den yükleme orjinal deil, exe orjinal olsa kendisi yapacak ama maalesef
    şöle diyim orjinal oynuyorm ama elimdeki wow orjinal deil sadece acc orjinal (arkadaş saolsun)
  • arkadaslar bu 1.7.1 patchi cracklenmiş 1.1.0 patcihn üzerine yapılabiliniyormu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 PC den 2 KO açma yöntemi.
    19 yıl önce açıldı
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    18 yıl önce açıldı
    1.6 server tavsiyesi.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok, ya full 1.7 kurup üzerine 1.71 atıcaksın ya da sırayla gideceksin ( işkence )
  • :S
    crack filanda cabası yani...
  • ooooooooff offffffff
    yok muuuuuuu
  • ya kopya cd olsun farketmez us mı eumu o önemli sonra gir orjinal realmlisti indirir zaten.
  • realmlist'e eu.logon.worldofwarcraft yazdım, acc'la girmeyi denedim, "Uniable to validate game version" dedi, bi site var ordan mı indirecem acaba???
    www.blizzard/support/wow
    yani acc'la girmeyi deneyince öle kalıyor, hiçbişi yapmıyor sadece uyarı veriyor böle böle diye...
    n'apıcam yaaaa 4 gün oldu 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 27 Eylül 2005, 17:47:27 >

• KARDEŞ UZULDUM AMA BEN HİÇ OYNAYAMIYORUM ÇUNKU HİÇ OYNAYAMADIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: H1U1

KARDEŞ UZULDUM AMA BEN HİÇ OYNAYAMIYORUM ÇUNKU HİÇ OYNAYAMADIM

hahaha çok komik
    kardeşim madem oynamadın salak salak yorumlar yapma, gereksiz herif

BU 2. OLDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 28 Eylül 2005, 16:11:12 >
  • 1.7.1' i burdan indirebilirsin http://www.fileplanet.com/filelist.aspx?s=100462&v=0 download için üyelik istiyo haberin olsun
  • kardeşim bak bide buraya yazıom..www.filefront.com..walla para alsam siteden bu kadar reklam yapmazdım yauw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.