Şimdi Ara

Wotaku ni Koi wa Muzukashii 2018

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Wotaku ni Koi wa Muz****ii (Bu forum nasıl sansürlüyor böyle)

#Komedi / Romantizm

Aynı yerinde çalıştıklarını öğrendikten sonra bir oyun delisi otaku ile fujoshi, ortaokuldan beri ilk kez bir araya gelir. Birkaç iş sonrası içki seansından sonra çıkmaya başlarlar, fakat bu mükemmel bir ilişki olacak mıdır?

Çıkış Tarihi: 13 Nisan

Myanimelist

Türkanime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 13 Nisan 2018; 11:36:40 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Wotaku ni Koi wa Muzukashii: 2018'in Sevilen Anime Serisi

"Wotaku ni Koi wa Muzukashii" (Otakular Aşkın Zor Olduğunu Düşünür), otaku kültürü etrafında dönen, 2018 yılında yayınlanan popüler bir anime serisidir.

Konu Özeti

Dizi, iki otaku, Narumi Momose ve Hirotaka Nifuji'nin işyerinde karşılaşmasıyla başlar. Narumi, gizlice bir fujoshi (erkek karakterler arasındaki romantik ilişkilere ilgi duyan bir kadın) iken Hirotaka bir oyun bağımlısıdır.

İkisi, gizli tuttukları bu yönlerini birbirlerine itiraf ettikten sonra yakınlaşmaya başlarlar. Ancak otaku kültürünün dışındaki kişilerle ilişkilerindeki zorluklarla yüzleşmek zorunda kalırlar.

Karakterler

• Narumi Momose: Gizli bir fujoshi olan, içine kapanık ve utangaç bir ofis çalışanı.
    • Hirotaka Nifuji: Oyun bağımlısı, dürüst ve biraz kaba bir ofis çalışanı.
    • Hanako Koyanagi: Narumi'nin en iyi arkadaşı olan, cosplay yapan bir otome oyun aşığı.
    • Tarou Kabakura: Hirotaka'nın en iyi arkadaşı olan, erotik figür koleksiyoncusu bir otaku.

Temalar

"Wotaku ni Koi wa Muzukashii", otaku kültürü, aşk ve arkadaşlığın zorluklarını araştırıyor. Ayrıca toplumun önyargılarıyla mücadele etmenin önemini vurguluyor.

Başarı ve Etkisi

"Wotaku ni Koi wa Muzukashii" hem anime hayranları hem de eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı. Popüler bir manga serisine dayanıyor ve birden fazla sezon yayınlandı. Dizi, otaku kültürünün ana akım haline gelmesine ve kabul görmesine katkıda bulundu.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1.BÖLÜM

Başlangıcını verdi h.o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 13 Nisan 2018; 11:42:44 >
  • @Rasyonal Sosyalist izliyor musun bilmiyorum ama sonunda düzgün bir romantizm animesi çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

@Rasyonal Sosyalist izliyor musun bilmiyorum ama sonunda düzgün bir romantizm animesi çıktı
    İkinci bölümde salmıştım. Güzel diyorsan başlarım tekrar.
  • Konusu benim icin biraz ilginçti, sıkmadan izletti .
    Mangasınin pek bölümü yokmuş zaten çok zamanımi almaz bir ara okumayi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Animesiyle tanıdığım için mangasına yorum yapamayacağım yalnız gerçekten özenilen bir iş olmuş çizimleri ve ses efektleri cidden emek verildiğini gösteriyor.

Çerez niyetine izlemek isteyenler buyursun hem oldukça akıcı ve karakterlerin her birinin kendi kişisel özellikleri özgün ve hepsinin iç dünyasında yer bulmak mümkün.

Narumi'nin otaku olduğu pek belli sayılmaz zira normale çok yakın ve fazla neşeli bir genç kız Hirotaka ile Koyanagiyi içten içe shipledim.

Finali fazla yarım kalmış gibi oldu ve olay örgüsü pek bir yere varmadı devamı gelir umarım. Bence 7/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB1BCF8C0 -- 5 Şubat 2021; 12:16:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimi no Iru Machi Anime&Manga
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.