Şimdi Ara

World's Greatest Drag Race 4!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alfa Romeo 4C,BMW i8, BMW M4, Chevrolet Camaro Z/28 Ford Fiesta ST,Jaguar F-Type R Coupe,Nissan GT-R Nismo Porsche 911 Turbo S, Subaru WRX STI & Hatchback Volkswagen Golf GTI!
    Alfa Romeo 4C, Stylish BMW i8, powerful BMW M4, Chevrolet Camaro Z/28 is a representative of Us Muscle Cars, Ford Fiesta ST, Contemporary Jaguar F-Type R Coupe, GODLIKE Nissan GT-R Nismo, amazingly refined Porsche 911 Turbo S, Subaru WRX STI & Hatchback Volkswagen Golf GTI!

• Mağara'ya interneti nasıl çektirdin bilgi verirmisin?
  • pek adil bi yarış olmamış gibi arabalar arasında çok fark var zaten kağıt üstünde de belli 3 aşağı 5 yukarı sıralama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

pek adil bi yarış olmamış gibi arabalar arasında çok fark var zaten kağıt üstünde de belli 3 aşağı 5 yukarı sıralama

Bu yarışın amacı zaten 2 veya 3 tane favori arasından en hızlısını belirlemek. Diğer araçları koymalarının maksatı ise sürelerini ölçmek ve otomobil tutkunlarına tanıtmak.

Bu arada bu video için açılan 64. başlık herhalde
  • golfe bak tok kapı farkıyla geçti
  • Vurmayın hemen 😊sürekli oto genele girmiyorum video ile daha önce karşılaşmadım o yüzden paylaşmak istedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtrı kullanan arkadaş bir yanlışlık felan yaptı kalkışta. 0-100 2.5 sn ama porsche u geçemedi garip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    T-Dog's Definition Seasons
    11 yıl önce açıldı
    Need for Speed Underground 2
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu yarışlarda pilotaj farkı olduğu bariz gtr aynı gtr olmasına rağmen serinin diğer yarışlarındaki zamanlaması daha farklı olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.