Şimdi Ara

World of Warplanes

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar World of Warplanes için Konu Göremedim Bende Wot İle Ayni Firma Tarafından Yapıldığı İçin Buraya Yazıyorum Kusura Bakmayın. World of Warplanes 'i İndirdim, Kayıt Oldum, Yükledim (Güncelleme vb.), daha Sonra Oyuna Girdiğimde Siyah Bir Ekran Gelip Gidiyor Ve Kısa Bir Süre Sonra şu Hatayı Alıyorum. Hata Şöyle :

Exception(EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION : 0xC0000005 @ 0x0128B73B) received

Çözümünü Yada Neyden Kaynaklandığını Bilmiyorum Oyun Mütiş Derecede Güzel Olduğunu Duydum Yardımlarınızı Esirgemeyin Bir Fikriniz Varsa Lütfen Yazmaktan Çekinmeyin .

Uyumluluk Sorunu Giderme Aracılığlada Açmayı Denedim . Denedim Yani Sonuç Aynısı Oldu Lütfen Yardım Edin. Plssss.

Resim Yüklenmek Bilmiyo Arkadaşlar 150kb bir şey neden böyle yüklenmiyor siteye onada cevap arıyorum

• Kim dediyse müthiş diye seni kafalamış. Dümdüz bi oyun en ufak ayrıntı yok.
  • Oyun çok dandik.WoT kadar olması için daha çok zaman geçmesi lazım.Hiç üzülme oynayamadığın için.
  • Oyunu oynamadigin icin sanslisin. Cok eksigi var ve zevk vermiyor. WoT gibi savastigini hissetiremiyor sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • war thunder indir bununla hiç uğraşma.
  • Şuanda Hayallerim Altüst Oldu. Neyse Tavsiyeleriniz İçin Teşekkür Ederim war thunder' i denerim saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    World Of Warships Hesap
    2 yıl önce açıldı
    World of Warcraft
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.