Şimdi Ara

World of Warcraft: Hour of Twilight Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
15.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hopp ilk sayfadan yerimizi alalım. Başlığı görünce şaşırdım noluyoruz yeni expansion mu falan

İnceleme çok güzel olmuş, özellikle bayan bi arkadaşın incelemesi daha hoş

Wow fanlarından biri olarak güncelleme içeriğini çok beğendim.

Son olarak; grafikleri vb. kötüleyenler bi çıksın şu konudan. Her şey grafik değil. Wow'un kendine has kült grafikleri vardır, tutup Full HD Age of Conan tarzında keskin grafikler yüklenirse Wow, Wowluktan çıkar. Wow oynanabilirlik ve senaryo bakımından en iyi MMORPG'dir bana göre

@KoccHak

Aynen hocam, o yönden de bakmak lazım. Grafiklerin şuan iyi olması bir yana, son teknoloji grafikler olsaydı hem oyunun boyutu tavan yapardı hemde çoğu kullanıcının sistemi yetemeyebilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherry Sunburst -- 15 Aralık 2011; 16:38:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

birileri bana bu oyunda ne bulduklarını söyleyebilirimi? grafikler berbart ve çok özensiz sonra oynanış olarak ne var oyunda herhangi bir online mmo-rpg den farksız ve üstelik ücretli bir tarafta starcraft 2 'nin muhteşem grafiklerine bakıyorum birde bu oyunu biri bana anlatsın çok merak ediyorum

Grafikler bence berbat falan değil. Eğer oyuna çok daha iyi bir grafik ve diğer detaylar da dahil edilseydi çok yüksek sistem gereksinimi ortaya çıkardı. Zaten oyunu oynamadan 1-2 video izleyerek grafik kalitesi ve oynanabilirliği hakkında sağlıklı bilgilere ulaşamazsınız. Ben neden oynuyorum onu açıklayayım. Oyuna başlamadan önce hikayesini, başladıktan sonra da kitaplarını okudum. Böyle hikayeyi emin ol her oyunda göremezsin. Tabi ki ücretli olacak. Sence ko, metin2 bu oyunla kıyaslanabilir mi? Kitaplarında okuduğun karakterleri, bölgeleri oyunda görmek çok eğlenceli benim için. Üstelik Starcraft2 ile WoW'u karşılaştırmanız oyun hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığınızı gösteriyor. Denemek için bir süre ücretsiz oynanabiliyor diye duydum bu aralar. İsterseniz bir deneyin. Ya da ücretsiz serverlarda oyunu inceleyebilirsiniz. Ama eğer başlamayı düşünürseniz hikayesi hakkında bilgi edinmenizi tavsiye ederim. Yoksa herhangi bir oyundan pek bir farkı olmaz sizin için. WoW'u ko ile karıştırıp koxp arayan, item diye zırlayan arkadaşları da görüyoruz malesef. Zindanlara, şehirlere saldırı düzenlemek, belirli bölgelerde rakip oyuncularla dövüşmek ayrı bir zevk veriyor. Ama son söylediklerim benim için oyunu oynama sebebi olarak ilk sıralarda değil. Ben oyuncularla muhattap olmak yerine şehirleri, haritaları gezip tek başıma dolaşmaktan daha çok hoşlanıyorum.
    Yardımcı olabilmişimdir umarım.

• Ah ah son senemiz bitsinde Pandaria dan devam etsek diyorum ama bakalim duzgun bir Turk guildi bulmak gerek yabancilar ile bir yere kadar ne yazikki
  • Sizce bu saatden sonraWoWalınırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Sizce bu saatden sonraWoWalınırmı

Bence su an alsan raidler filan biraz sikabilir ana konuya ortadan atlamis gibi olur ama oyunu alip pandaria ya on hazirlik yapilabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

quote:

Bence su an alsan raidler filan biraz sikabilir ana konuya ortadan atlamis gibi olur ama oyunu alip pandaria ya on hazirlik yapilabilir

alıym yanı yılbası hediyesi olarak kendimealcaö
  • quote:

Al hocam al ama Wowu Wow gibi oyna, senaryosunu kavra, bağlan ona Metin2 gibi çar kasayım aman adam öldüreyim millete ayar çekeyim gözüyle bakma.
  • Word of warcraft bir hevesle 3sene önce başladım, 1ay önce bıraktım, sağolsun saçma sapan paketler getirerek oyundan soğuttular beni, oynadıgım classımı nerf vere vere zindan ettiler, 300güne dayanmıs paladinim vardı sabahlara kadar pve-pvp yapmıştım her gidi günler hey, bc-wotlk ne güzeldi ne zevkliydi, aslında teşekür etmem gerek bilgisayarımdan silmemi sağladılar bağımlılıktan kurtuldum insan kuş gibi hafifliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir Makarov

quote:

Al hocam al ama Wowu Wow gibi oyna, senaryosunu kavra, bağlan ona Metin2 gibi çar kasayım aman adam öldüreyim millete ayar çekeyim gözüyle bakma.

Ben bedava sını oynuyorum ama senoryo yok anlıyamadım
  • Ben de 20.16 15 Temmuz 2011'e kadar oynamıştım bu wow'u .Her gün günlük görevlerini yapan battlegroundlarla uyanan raidlerle uyuyan bir oyuncuydum bazen tuvalet mutfak oda üçgenin çıkmazdım .Faka o gün 20'yi 16 geçe sigorta attı .Kaydımın süresi bitmesine bir hafta vardı. Çektim sigortayı , açamadım bilgisayarı , her geçen gün günlük görevlerde beni geçen insanların üzüntüsüyle bitti.İki hafta sonra bozulan güç sistemini değiştirip diğer oyunlara başladım.Ben World of Warcraft'ı böyle bıraktım.
  • Evet merak edilen soruyu bide burada soralım: "Cataclysm finally over" trallın dediği gibi. E bu 11 milyon oyuncu Pandoriaya kadar yani 8-9 ay hatta daha fazla bi süre ne yapıcak? HoT en fazla 2-3 ay götürür milleti.. Ne yapıcak blizz bu konu hakkında?

edit: Bence Ulduma hakettiği değer verilmedi.Şöyle güzel bi 8-9 Bosslu büyük bir alanda geçen bulutların arasında bi raid getirseler throne of the four winds gibi. Çok hoş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 15 Aralık 2011; 21:01:25 >
  • Tüm kozları oynuyo bence blizz. Ama en büyük kozu vanilla,bunu saklıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Evet merak edilen soruyu bide burada soralım: Cataclysm finally over trallın dediği gibi. E bu 11 milyon oyuncu Pandoriaya kadar yani 8-9 ay hatta daha fazla bi süre ne yapıcak? HoT en fazla 2-3 ay götürür milleti.. Ne yapıcak blizz bu konu hakkında?

Artık cataclysm den önceki donem hesabı millet para kasmaya baslar herb ve mining ile klasik blizzard olayı napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Evet merak edilen soruyu bide burada soralım: Cataclysm finally over trallın dediği gibi. E bu 11 milyon oyuncu Pandoriaya kadar yani 8-9 ay hatta daha fazla bi süre ne yapıcak? HoT en fazla 2-3 ay götürür milleti.. Ne yapıcak blizz bu konu hakkında?

world of warcraft gibi bir oyunu güncellemesiz 8-9 ay gibi bir süre boşlukta tutamaz. Bunu kendileri de çok iyi biliyor, max 3-4 ay içinde öğreniriz planlarını
  • Filmi çıksa keşke la
  • I ıh sarmıyor. 8 aydır oynamıyorum hiç de aramıyorum. 6 yıl oynadım baydı artık herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

I ıh sarmıyor. 8 aydır oynamıyorum hiç de aramıyorum. 6 yıl oynadım baydı artık herhalde.

Hpcam 8 ay geriye sarıp 6 yıl çıkarırsak,sen test zamanından beri oynuyomusun wow ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

quote:

I ıh sarmıyor. 8 aydır oynamıyorum hiç de aramıyorum. 6 yıl oynadım baydı artık herhalde.

Hpcam 8 ay geriye sarıp 6 yıl çıkarırsak,sen test zamanından beri oynuyomusun wow ?

Niye, oynayamaz mıyım ?

İmp ile adam öldürürdük zamanında. Dimishing return yoktu, feardan çıkamazdı kimse. Death coilin horror efekti yoktu o zamanlar düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 15 Aralık 2011; 21:24:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

quote:

Niye, oynayamaz mıyım ?

Oynarsın tabii ki ya,niye oynayamicaksın ki. Bende testten beri wow oynuyodum ama 2010 ağustosda bıraktım Facebookda çiftçilik oynuyorum

• Sözüm meclisten dışarı; ne zaman bir kadın, erkeklerin ilgi alanlarına yakınlık duysa, ya da ezberlerini bozsa, mutlaka konu oyun dışına çıkıyor, gitmemesi gereken yerlere kayıyor. Yahu arkadaşım, sesle tahrik olacak kadar mı kadınsızlık çekiyorsunuz. Yani şimdi ben bu hatunun yerinde olsam, yok size inceleme falan ayılar yeyin birbirinizi der bırakırım. Yemin ediyorum.

Yakında buraları girilerle dolar cep numarası isteyenlerle, msn verenlerle. Seviyeyi koruyun sayın BSC. Daha 1 ay olmadı geçeli, adını şu an hatırlamadığım -sanırım mario- haberin altında birbirine küfredip tehdit yağdıran, adres verenler, taciz edenler vardı. Neredeyse bütün gün orada durdu o yazılar. İşin ilginci ise onlar kendi aralarında atışırlarken kimse de rahatsızlığını bildirmemiş, sanırım sizin kaldırmanızı beklediler pek çoğumuz gibi. Her yere yetişemezsiniz biliyoruz, çoğunuz gönüllüsünüz, konsol üssü röportajınızda halinizi gördük, ne günlerden bugünlere gelmişsiniz, 200 e 200 ekranda incelemeler yapmışsınız.

ele güne karşı not: Aynştaynlar o kıymatlı zihinlerini yormasınlar diye direk tabelayı asıyorum: muhafazakarım, liberalim ve badem bıyıklıyım. Bekarım, vaaz ve ilahi dinliyorum, zaman ve vakit gazetesinden başka bir şey okumuyorum, dünyadan bi'haberim, oyumu da iki kömüre satıyorum, satıyorum sattım! kahrolsun goministler, anarşikler bölücü türüristler!!!111birbir!1 ...teşekkürler saygılarrr...

yazmazsam içime dert olur tadında not: İRONİDEN ANLAMAYAN NESLE DE HİÇ AŞİNA DEĞİLİM, ÇEKEMEYECEĞİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 15 Aralık 2011; 22:28:04 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.