Şimdi Ara

World Of Warcraft Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunun adını çok çok kez duydum ama hiç oynamayı falan denemedim bu oyun hakkında bana detaylı bilgi verirmisiniz merak ediyorum.

• Grafikleri kendine has bir oyun, karakter kontrolü çok başarılı... Hikayesini söylemiyorum bile, devasa haritalar, seviyeli arkadaşlıklar v.s v.s
    Tek başına bile canın sıkılmadan oynayabilirsin, party bulmak çok basit. Görevleri tek yapabiliyorsun...

Kötü tarafı, bağımlılık yapıyor(du)

5-6 sene önce başladım, ara vermeme rağmen bırakamıyorum, eski tadı yok, ama oynayacak başka bir oyunda yok. (:
  • Kardeşim şu an yaşadığın real hayatın bir benzeri de hali hazırda orada yaşanıyor.
    Ticaret, savaş vs vs..
    Ben sana şu kadar söyleyebilirim.
    Oyun için Add On dediğimiz eklentilerden birinin download sayısı 98 milyon var sen hesapla nasıl bir oyun olduğunu..
  • http://eu.battle.net/wow/en/game/

may your days bring you joy ^^
  • wow blizzard firması tarafından çıkarılan bir mmodur.hali hazırda milyonlarca aktif kullanıcısı bulunmaktadır.oyun paralı bir oyun olup kalitesini buna borçludur.wow oynamak için sırasıyla battle chest,cataclysm ve mists of pandaria cd keylerini alman ve aylık ödeme yapman gerekir.battle chest alırsan 80 levele kadar kasabilirsin (lich king eklendi mi emin değilim.forumda gördüm bende ), outland ve northrende gidebilirsin ve buralarda uçan binek kullanabilirsin, death knight classını açabilirsin.eğer cata alırsan 85e kadar kasabilir ve azerothda yani başlangıç kıtasında uçan binek kullanabilirsin.mists of pandaria alırsan 90a kadar kasabilirsin.wowda alliance ve horde olarak 2 grup var.bu gruplar alliance: human,dwarf,gnome,night elf,worgen ve yoğun istek üzerine draenai (yazılışından da emin değilim ) horde: orc,troll,undead,goblin,tauren ve blood elf ırklarından kuruludur.mopla gelen panda ırkı kendi başlangıç bölgelerinde ki questleri bitirince alliance yada hordeu seçer.oyunda warrior,hunter,rogue,warlock,mage,priest,paladin,monk,druid,shaman,death knight sınıfları vardır.warrior bildiğin savaşçıdır,hunter uzaktan bow,crossbow yada gun kullanarak savaşır.yanında kendisiyle savaşan hayvanı vardır,rogue suikastçıdır,warlock zamana bağlı büyülerle savaşır.warlockunda hunter gibi yanında yancısı vardır,paladin yarı savaşçı yarı büyücüdür,mage büyücüdür fazla hasar verir,shaman totem diker.doğrudan silahıyla dalabilir.büyü yapabilir,priest büyücüdür iyileştiricidir ama shadow olup hasar verebilir,druid kedi,ayı,kuş olabilir.uçar,kaçar,kelebek gibi uçar arı gibi sokar,death knight açman için 55 olman lazım.bu da paladin gibi yarı savaşçı yarı büyücüdür,monk daha yeni geldi fazla bilmiyorum yanıltmak istemem.

oyunda pvp,pve ve rp olmak üzere 3 oyun türü vardır.pvpde karşı taraf sana sorgusuz sualsiz dalabilir.pvede sen istemezsen dalamaz.rpde sanki açtığın karakter senmişsin gibi rol yaparsın.oyunda amaç max levele ulaşmaktır.max level olabilmen için görevler vardır.kafasında sarı ünlem olan adamlar sana görev verir.bitirdiğinde kafasında sarı soru işareti olur.

şimdilik bu kadarını bilsen yeter sanırım.ellerim koptu resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellfire peninsula -- 29 Eylül 2012; 0:13:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

wow blizzard firması tarafından çıkarılan bir mmodur.hali hazırda milyonlarca aktif kullanıcısı bulunmaktadır.oyun paralı bir oyun olup kalitesini buna borçludur.wow oynamak için sırasıyla battle chest,cataclysm ve mists of pandaria cd keylerini alman ve aylık ödeme yapman gerekir.battle chest alırsan 80 levele kadar kasabilirsin, outland ve northrende gidebilirsin ve buralarda uçan binek kullanabilirsin, death knight classını açabilirsin.eğer cata alırsan 85e kadar kasabilir ve azerothda yani başlangıç kıtasında uçan binek kullanabilirsin.mists of pandaria alırsan 90a kadar kasabilirsin.wowda alliance ve horde olarak 2 grup var.bu gruplar alliance: human,dwarf,gnome,night elf,worgen horde: orc,troll,undead,goblin,tauren ırklarından kuruludur.mopla gelen panda ırkı kendi başlangıç bölgelerinde ki questleri bitirince alliance yada hordeu seçer.oyunda warrior,hunter,rogue,warlock,mage,priest,paladin,monk,druid,shaman,death knight sınıfları vardır.warrior bildiğin savaşçıdır,hunter uzaktan bow,crossbow yada gun kullanarak savaşır.yanında kendisiyle savaşan hayvanı vardır,rogue suikastçıdır,warlock zamana bağlı büyülerle savaşır.warlockunda hunter gibi yanında yancısı vardır,paladin yarı savaşçı yarı büyücüdür,mage büyücüdür fazla hasar verir,shaman totem diker.doğrudan silahıyla dalabilir.büyü yapabilir,priest büyücüdür iyileştiricidir ama shadow olup hasar verebilir,druid kedi,ayı,kuş olabilir.uçar,kaçar,kelebek gibi uçar arı gibi sokar,death knight açman için 55 olman lazım.bu da paladin gibi yarı savaşçı yarı büyücüdür,monk daha yeni geldi fazla bilmiyorum yanıltmak istemem.

oyunda pvp,pve ve rp olmak üzere 3 oyun türü vardır.pvpde karşı taraf sana sorgusuz sualsiz dalabilir.pvede sen istemezsen dalamaz.rpde sanki açtığın karakter senmişsin gibi rol yaparsın.oyunda amaç max levele ulaşmaktır.max level olabilmen için görevler vardır.kafasında sarı ünlem olan adamlar sana görev verir.bitirdiğinde kafasında sarı soru işareti olur.

şimdilik bu kadarını bilsen yeter sanırım.ellerim koptu resmen

dostum tbc ile derdin nedir? blood elf ve dranei saymamışsın

bu arada paladin batman ise, death knight jokerdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise Online World - ANA KONU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @faaty: yoğun istek üzerine editler yapılmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.